Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakonczylam to w ten dzien

Walentynkowy niewypał - czy dobrze zrobiłam?

Polecane posty

weźcie chyba za duzo na cafe siedzicie za co ma przepraszać dziewczyna??? Za focha? A kto pierwszy rzucił focha i ignorował drugą osobę? Koleś zachował sie chamsko, bo nawet jak kogoś nie lubisz to nie znaczy że sie z nim nie przywitasz i nie zamienisz kilku słów. Pewnie dziewczyna powinna słodko sie uśmiechac i udawać jeszcze słodszą idiotkę, chociaż facet olał ją totalnie przy ich wspólnych znajomych. Szczyt meskości i klasy.

no skoro tak uważasz to ok całuj - popadasz ze skrajności w skrajność, ale wystarczy że byłby miły przywitał się, zagadał - a wieczór zapewne byłby inny.

Gość poziomka pozioma
ja juz pijam miete :P a deprim to na depreche, odpada ;)

ty psycholu ty- powalasz mnie na łopatki swoimi ripostami :D podpisuje się pod Twoimi postami obiema rękami i jedną nogą ;)

Przecież pisze przyszła i witała się ze znajomymi a on ją olał - więc kto tu jest "hrabianką"?

bidi bidi umow sie na piwko ze mna tylko ty jedna mnie rozmumiesz i okazesz godne mnie zachowanie i wzgledy....

gdzie sa nalezna mi honory,czesc,oddanie....

podszywy, podszywy !! Nie żadam czerwonego dywanu, lecz odrobiny szacunku jesli mu na mnie zalezy ja przywitalam sie ze WSZYSTKIMI od razu, wszyscy odpowiedzieli oprocz niego !!!!! i nawet nie przesunal sie na poczatku zebym obok niego usiadla :(

ale to kafeteria tu wg niektórych powinnaś być wdzieczna ze ktokolwiek Cie chce :D wyzwą Cie zazwyczaj od dziewuch, tępych, psycholi - ale nie zadadzą sobie trudu żeby dokładnie przeczytać co napisałaś

Gość Wyślij wypowiedź
yes yes yes:D zadali sobie trud zeby przeczytac trzy strony lamentu egoistki ktora porzucila chlopaka(ktory nawet nie jest jej chlopakiem jak sama przyznala tylko sie potykaja)poniewaz nie spelnil jej oczekiwan w tym pieknym dniu walentynkowym jak sama pisze -zakonczylam to w ten dzien:D chociaz sama nie miala nic dla niego oprocz swojej osoby ktora raczyla go zaszczycic.. co tu duzo rozstrzasac po proznicy nie zerwal sie z miejsca i podarowal kwiatow znieruchomiony jej widokiem siedzial i patrzyl na swoj przybyly cud a z nerwow odjelo mu mowe no jak to zakochanemu... a ona na to foch i koniec, bo po co zbedne rozmowy podczas ktorych dorosli ludzie sobie wyjasniaja zaistnaiala sytuacje ...swoja droga ciekawe czy autorka kiedy bedzie miala meza (w co akurat nie wierze ze ow cud sie wydarzy) kiedy zapomni o kwiatach zlozy pozew o rozwod bo jej nalezy sie przeciz szacunek ot i cale story:D

Gość jak ktos zada szacunku
to powinien tez szanowac tych od ktorych tego szacunku zada. A spoznianie sie jest oznaka braku szacunku :O

cudowny-kuferek.pl WALENTYNKI dziś przy kupieniu biżuterii dla pierwszych 10 osób-zawieszka z serduszkiem gratis