Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suchykleszcz

zauważyłem tu pewną prawidłowość na forum

Polecane posty

Gość suchykleszcz

gdy pojawia się tu na forum jakiś facet w wieku 26 - 30 lat to kobiety będące w jego wielu zupełnie olewają faceta albo nazywają dzieciakiem lub jeszcze gorzej bo gimgównem i jest oblewany taki facet litrami kloaki i najlepiej aby sobie poszedł do piaskownicy polepić bałwana ze śniegu , czyli zerem taki facet jest ale gdy takiego tu dorwą kobiety czterdziestoletnie to taki facet ma zupełnie przechlapane i te czterdziestoletnie bardzo chcą coś się dowiedzieć o tym facecie i dosłownie sobie jego wyrywają a gdy facet się przypadkiem przyzna , że prawiczkiem jest to natychmiast zostaje uduszony przez kobiety i wycałowany nawet w rękaw obszarpany przez wilczura , niby 10 lat różnicy pomiędzy kobietami , inaczej myśli kobieta w wieku 26 lat i inaczej w wieku 46 lat ale jak różne zamiary i emocje :)

ja zauważyłam inną prawidłowość :p każdy facet względnie miły ma na kafe własny fan club :) (może dla niektórych kafeteriuszek to jedyna forma obcowania z osobnikiem płci przeciwnej, nie wiem... )

Gość life is brutal........
nie zgodze sie:o jak kobiety dowiedza sie ze ktos w podanym wieku jest jeszcze prawikiem to kolektywnie uznaja go za dziwaka, bez wzgledu na to ile maja lat:D i niestety maja racje bo normalne to to nie jest o czym sam zainteresowany zresztą wie jak nikt inny;):classic_cool:

Gość bogna.47
To ja nie wiem czy ci gratulować, czy płakać.? No ale jeśli tobie tak dobrze i wspaniale, to jest ok. Mimo to chciej zauważyć, że kafe to dla kobiet ponoć, więc co ty ty szukasz? Detektyw, czy jak?

bogna? bogna ?za to z Ciebie wrozka zadna skoro nie wiesz czego szukam

Gość ja chyba pojadę do sklepu
TEKST STULECIA!!! "niby 10 lat różnicy pomiędzy kobietami , inaczej myśli kobieta w wieku 26 lat i inaczej w wieku 46 lat ale jak różne zamiary i emocje" ((((((((((((((((((((:classic_cool:))))))))))))))))))))

Gość 0100
A co w ogóle robią faceci na Kafe?

kawę piją

na rozprawiczenie czekaja mmmiiiiiaaaauuuuu

ty, nnnoo, zapiąć cię? :classic_cool:))

w przeciwieństw do ciebie są starymi użytkowaniksmi forume pamiętającymi biedronkę, nieskrępowany podszyw, draże :classic_cool: a w tamtych czasach to forum było jedynym forum na o2 (wtedy o2 miało wyższy poziom nawet :D) które można było łatwo znaleźć bo link był na stronie głównej. link do forum o2 był gdzieś na dole, bez obrazka i w ogóle nikt tam nie wchodził :classic_cool:

nnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiieeeeeeeeeee zboku idz do sklepu

już byłam w sklepie nie chcesz mnie? 😭

BNB nie musi pić żeby pierdolić jak potłuczony :O :P

przecież baba jestem 😡

no to zapinac mnie chcesz,baba malo kobieca a ja ten1 raz bym chcial nowiesz

Gość grazynaDe
O ci chodzi suchy kleszczu? Bo nie chwytam. Piszesz, że kobiety nie chcą prawiczka czy jak? No cóż, każdy się boi faceta, który nie był z kobietą bo to nie jest normalne. No ale brak sexu mozna szybko nadrobić jak nadazy się okazja, no więc prawiczki nie obawiajcie się kobiet.

Brzydki Niski Beznadziejny "BNB nie musi pić żeby pie**olić jak potłuczony " nie wszyscy sątacy mądrzy jak ty sorry, to ja dziś za dużo wypiłam 😭 nnnoo ja też lubię delikatnie...

Gość
nooo ale na którym ? :classic_cool: