Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suchykleszcz

zauważyłem tu pewną prawidłowość na forum

Polecane posty

Gość ja chyba pojadę do sklepu
jestem beznadziejnym typem :O

czy beznadziejnym jest podejscie takie, ze chce sie uczucia?

Gość grazynaDe
Ten co nie ma kobiety to jest po prostu NIECHLUJ. Jeśli wszystko u niego jest w porządku, tam na dole, no to o co chodzi?! Trochę uległości i masz kobietę w łóżku. Trzeba chcieć się kobiecie podobać, trochę kultury, uległości. To nic trudnego.

Gość grazynaDe
Mój prawdziwy problem polega na tym, że spotykam się ze społecznym ostracyzmem z powodu mojego hobby, którym jest robienie etnicznej biżuterii z rodzyn analnych byłych pracownikow spółdzielni szczotkarskiej "Świt" w Rakoniewicach. :classic_cool:

a co z kobietami w takim razie? wcale nie jestem niechlujna :O

BNB nie wierzysz? dlaczego nie wierzysz?

Gość GrażynaDE
Tak to ja. Tylko zmieniłam nicka. A ty nnnooo masz satysfakcję pisząc pod moim nickiem?! No, ja ide sie przejść po korytarzu, bo tutaj u was nie zaciekawie.

Gość nnnooo
no to ja tez pogmeram sobie pomiedzy jajami i walne sie na wyro

BNB alez jestem brzydka, gruba, nudna, przyglupawa :D i nie mam poczucia humoru :O ale niestety jestem traktowana przez facetow nie jak PARTNERKA a jak obiekt seksualny tylko i wylacznie, i to tez nie przez wszystkich. mam specyficzna urode, wiec to kwestia gustu, ale jak juz sie komus spodobam, to sie slini na moj widok. ale jednak nie mam nikogo, bo jestem pojebana z deczka. a ty? BNB, nie wierze, ze jest tak tragicznie z toba, jak czasem piszesz

"alez jestem brzydka, gruba, nudna, przyglupawa i nie mam poczucia humoru " chcesz łopatę? :D "ktowana przez facetow nie jak PARTNERKA a jak obiekt seksualny tylko i wylacznie" a facetów poznajesz w .........? (głównie) " nikogo, bo jestem poj**ana z deczka." no to się musisz odpojebać:P ", nie wierze, ze jest tak tragicznie z toba, jak czasem piszesz" jest dokładnie tak jak piszę 🖐️

", nie wierze, ze jest tak tragicznie z toba, jak czasem piszesz" jest dokładnie tak jak piszę jestes bardziej pojebany (sorry) niz ja 🖐️ poznaje ich nie na imprezach, nie jestem wypindrzoną niunią, zdecydowanie :O

BNB a moze zacząłbyś?

kiedy byłeś ostatnio na imprezie? (oczywiscie w świecie rzeczywistym, a nie wirtualnym...)

Gość besczelnie tzytzata marianna
jeszcze tylko rozwin co sie kryje pod pojęciem impreza :o

kurwa maryśka jakaś ty zrzędliwa :O impreza czyli wyjście do klubu, do kogoś na domówkę, albo koncert, albo choćby i wyjście do pubu po prostu

impreza integracyjna pracowników biedronki :p

nieznana, dzisiaj wlasnie bylam na imprezeie integracyjne mojej firmy :P ale nie pracuję w biedronce

czyżby Lidl? :p i tak zazdroszczę ;) moja firma nie robi imprez :o ostatnia próba integracji miała miejsce chyba ze dwa lata temu, kiedy to połowa pracowników pojechała na wycieczkę, a druga połowa musiała zastępować tych nieobecnych (zgadnijcie w której połowie się znalazłam :o)

u mnie taka impreza co roku jest, i w zeszłym roku się upiłam i jeden z przełożonych świrował a potem mi nawet cześć nie mówił :O a w tym roku uciekłam najszybciej jak się dało

po kilku kielichach to mi już niejeden proponował przejście na "ty" i takie tam... :D swoją drogą w pracy naprawdę trudno poznać kogoś sensownego, jednak najłatwiej pod tym względem było w czasach studenckich ;)

no w czasach studenckich to ja mam teraz te czasy studenckie, ale ze pozno zaczelam to sporo gowniarstwa :O