Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgorzatka hih

czy on woli mnie od swojej dziewczyny ?

Polecane posty

Gość malgorzatka hih

podrywa mnie chlopak, oboje jestesmy zajeci, a tamten ewidentnie szuka kontaktu ze mna, ostatnio widzialam go, caly czas chcial dotykac moich rak, wrecz od razu je mocno sciskal (tzn tak romantycznie) powiedzial ze chcialby mnie pocalowac, tylko nie chce zranic tej dziewczyny zdradzajac ja, i ja tez mimo tego ze ze swoim chlopakiem mialam kosmiczne problemy. caly czas podkresla ze jestem atrakcyjna, keidys probowal ze mna byc kiedy byl wolny , ale ja caly czas mialam faceta. Czy on sam sie oszukuje bedac z tamta ?

Gość ślubny25
Mysle ze masz problem ze sobą. Próbujesz wytłumaczyć jego zachowanie i zastanawiasz sie nad nim, co oznacza ze jestes w kropce. Widze to tak. Pozwalasz sie dotykac obcemu facetowi, więc nie rań swojego i zerwij z nim. Poźniej daj temu nowemu sie wymarać. W przeciwnym wypadku jestes g***** warta. A z tego co tu czytam to i tak wydaje mi sie ze nie jestes osobą emocjonanie dojrzałą. Tak nie zachowują sie dojrzałe kobiety, a tym bardziej zakochane. Pytanie powinno brzmieć: Czy ja sie oszukuje ?

Gość malgorzatka hih
zalozylam drugi bo wydawalo mi sie ze pierwszy nie poszedl, jc to piszcie na tamten

Gość BrunetWieczorowąPorąĄ
ten facet dobrze widzi twoje zacowanie że mimo tego iż masz faceta, dajesz przyzwolenie na takie zachowanie, on dobrze teraz widze że tobie nie zalezy na twoim chłopaku.

Gość kwiat98y
a moze on ciebie sprawdza, tylko czy dasz sie uwieść, i tylko tyle

Gość malgorzatka hih
skoro tu mam odpowiedziec, zyje w toksycznym zwiazku, klotnie klotnie jeszcze raz klotnie, teraz staramy sie to naprawic ale nie wiem jak wyjdzie, tamten o tym wie, a z jednym sie zgodze w ostatnim czasie tak bardzo mi nie zalezalo na chlopaku, wrecz przeciwnie mialam go dosyc, mialam dosyc tych wiecznych spiec, bo to byl jeden wielki teatr :/

Gość ślubny25
Ona chyba czeka, az wszyscy napiszemy ze ma rzucic obecnego faceta i zacząc zabierać sie za tego nowego. Ale niestety, swoim postem dałas nam do zrozumienia, ze Tobie nie powinno sie ufać. Jestes zbyt słaba. Nie potrafisz odmowić i na pewno nie kochasz, skoro sie zastanawiasz. Mysle ze jestes niedojrzała. Nie zycze Ci zle, ale ....... Twoj swiat, twoje zabawki, szkoda ze kogos zaboli.

Gość malgorzatka hih
watpie, on raczej unika tematow seksu, widac ze podchodzi do mnie z szacunkiem, intuicja mi to podpowiada

Gość malgorzatka hih
ślubny25 jeszcze nic nie zrobilam, nie oczekuje tez takiej rady, po prostu jestem skolowana caly czas skupialam sie na swoim mezczyznie, ale ostatni czas mnie po prostu przerosl i moze dlatego to oslablo

Gość ślubny25
Rada: Zakoncz stary związek, poźniej wchodz w nowy. Nie wyobrazam sobie zeby mnie jakas laska dotykała jesli byłbym w stałym związku. Nawet jesli bysmy szli na noże. Zakonczyc stare, rozpocząc nowe. Taka jest kolejnosc. A teraz to co robisz to zdrada. Tak, tak zdrada. Nie fizyczna, lecz EMOCJONALNA. Zwierzasz sie i zalisz komus obcemu, kto Cie w dodatku obmacuje..... Nie szanujesz sie widze...

Gość malgorzatka hih
jak to mnie obmacuje ? po prostu probowal jak najczesciej dotykac mojej dloni a nie ze mnie zaczyna oblapiac czlowieku !!

Gość slubny25
ręka, głowa, piersi, cipka. NIEWAŻNE. Odpowiedz mi lepiej, dlaczego pozwalasz sie dotykać skoro jestes w związku ? No słucham ?

Gość malgorzatka hih
No raczej nie to samo. Bylam w stanie ogromnej klotni , nie wiedzialam czy juz cos z tego bedzie

Gość swoj swego nie poznaje
A ile jestes ze swoim chlopakiem? I jakie macie problemy? Moze sa to problemy co cie przerastaja i podswiadomie czujesz, ze wolisz byc z tym nowym - w ten sposob ukrocisz problemy...

Gość malgorzatka hih
ponad 2 lata - miekkie narkotyki, klamstwa na porzadku dziennym, bywalo tak ze umawial sie ze mna i nie przychodzil, wiecznie mial o cos pretensje, bo to i tamto mu nie wyszlo, uwierzcie gdybym byla szczesliwa to bym nawet o tym nie myslala

Gość co tto za dylemat
facet jest zajety a reszta nie powinna cie obchodzic, zreszta podrywa cie i dotyka a ma dziewczyne :o

Gość slubny25
kobieto, ja Cie nie oceniam ! Próbuje Ci uświadomić jedną małą rzecz. Mianowicie: Obecnie swoim zachowaniem zdradzasz. Zakoncz związek i wejdz w nowy. To jest prawidłowy tok wydarzen. Ty próbujesz ugrac na 2 strony, a juz na pewno chcesz sie zabezpieczyc. Jak nie wyjdzie z nowym to zawsze mozna próbowac dogadac ze sie starym. To jest złe.

Gość malgorzatka hih
ale nikt nie mowi, ze chce go odbic ! po prostu i mnie dziwi jego zachowanie, on caly czas napomyka co by bylo gdyby byl ze mna

Gość malgorzatka hih
A moze to tylko chwilowe, po tych zlych emocjach po prostu sie odrobinke zafascynowalam, teraz probuje na nowo odbudowac tamto choc wiem ze moze nie byc lekko :( uwierzcie przerastalo mnie wszystko, czulam sie jak zbity pies nie tylko tez z racji zwiazku, ale z innych spraw zyciowych

Gość slubny25
Ciebie dziwi jego zachowanie - fakt dziwne. NIedojrzałe. Ma dziewczyne i spotyka sie z Tobą. Swietnie....... Mnie natomiast dziwi Twoje zachowanie. O kurcze !!!! :O wlasnie uswiadomiłem sobie ze ono sie niczym nie różni :O:O !

Gość co tto za dylemat
bo mu na ta gre pozwalasz :o jakbys sie jednoznacznie zachowywala to by cie nie podrywal i nie dotykal :o

Gość Anq26
jak to, nie wiesz co masz zrobić...?! Kiedy Cię dotknie następnym razem spójrz mu w oczy, chwyć za rękę i powiedz "rzućmy to wszystko, nie oszukujmy się, że nic do siebie nie czujemy, oboje wiemy, że jesteśmy dla siebie stworzeni!" A potem gorąco go pocałuj.... ...i żyli długo i szczęśliwie....buahahahahahhahahahahah To jest śmieszne...facet Cię podmacuje i obłudnie kłamie, że nie może zrobić nic więcej choćby chciał bo nie chce zranić swojej dziewczyny...a takim gadaniem niby nie rani?! Dupek a Ty naiwna...on ewidentnie czerpie chorą satysfakcję z podłapywania Cię i tej otoczki zdobywania i mydlenia Ci oczu...Gdyby mu zależało i faktycznie by był taki uczciwy jak mówi i faktycznie by chciał z Tobą być to by już dawno zerwał ze swoją dziewczyną bez względu na to jakby się dalej jego losy potoczyły...bo uczciwy facet nie podłapywał by innych dziewczyn gdyby mu na swojej zależało! A więc odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: Nie, nie woli Ciebie od swojej dziewczyny. On chce obie i bawi się Tobą a prawdopodobnie nie zależy mu na żadnej z was.

Gość slubny25
Anq26 -- i VICE VERSA !

Gość malgorzatka hih
Ja sie z nim nie spotykam ! Spotkalismy sie w towarzystwie po prostu, a z ta rozmowa to przez chwile po prostu zostalismy sami i tyle, nie spotykamy sie !!!

Gość Anq26
A skąd wiesz, że ogólnie tak nie robi do lasek?

Gość malgorzatka hih
intuicja

Gość co tto za dylemat
"a tamten ewidentnie szuka kontaktu ze mna, ostatnio widzialam go, caly czas chcial dotykac moich rak, wrecz od razu je mocno sciskal (tzn tak romantycznie) powiedzial ze chcialby mnie pocalowac, tylko nie chce zranic tej dziewczyny" halllo pobudka, tu nie potrzeba intuicji :o