Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eradinozaurow

Jak wygląda wasz sex

Polecane posty

Gość eradinozaurow

Moja dziewczyna czasem lubi delikatny czuły sex ale to bardzo żadko. Ja lubie czasem hardcor uderzyc w tyłek mocniej lub go chwycic solidnie, to ja jako pierwszy wyskoczylem z takimi rzeczami ale dziewczynie sie to bardzo spodobalo i teraz lubi rzeczy które nawet mi sie wogóle nie podobaja. Ona by chciala zeby ja uderzac po tyłku (dosc silno) sciskac go, przygryzac po karku, jechac strasznie mocno, chciala by żeby wyzywac ja od najgorszych a teraz wymyślila nawet zeby na nia napluc i uderzac po twarzy. jak wspomnialem ze kiedys ja bede polewal woskiem to jej sie to niesamowicie spodobalo i bardzo by chciala. Współrzyjemy od pół roku i na poczatku w zaden sposób bym nie pomyslal ze ona bedzie tak lubiec, poczatkowo nie bylo szans o czymkolwiek poza delikatnym stosunkiem zadnych wydziwien chocby typu "lód", a strasznie lubila sex, chciala wiecej jak ja praktycznie przy kazdym spotkaniu moglo byc kilka razy (codziennie sie widywalismy) Troche zaczynam sie martwic czy wszystko jest w pozadku bo teraz to to sie dzieje w niezwyklym tempie. Czekam na odpowiedz szczególnie ze strony Pań

Gość mamao
Raczej ok:) 100 kolesi na twoim miejscu by się ciszyło, zamiast martwić...