Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JolkaToruń

Dziewczyny. Mój facet nosi kulki gejszy w pupie!

Polecane posty

Gość JolkaToruń

i mówi że to jest przyjemne:) Podkradał mi moje, teraz sam sobie kupił nowe. Co o tym sądzicie?

Gość Władysław_1932
To przykre. Fakt, że kupił sobie nowe świadczy że obawiał się zakażenia odbytnicy, a to z kolei sugeruje że ujemnie ocenia stan czystości bakteriologicznej Twojej pochwy :-o

Gość JolkaToruń
Raczej nie o to chodzi. Twierdzi że sprawia mu to przyjemność.

Gość pierre_dolec
taki zaczyna od kulek później w róch pujdą ogromne dilda, ogórki aż w końcu da dupska! To pedał i tyle. Hahahahahahahaha

Gość doktor pol
to współczuje takiego chłopaka,może sam nie wie co chce

Gość JolkaToruń
on nie jest pedałem to mój chlopak, on poprostu lubi coś mieć w tyłku.. dziwne ale lubi

Gość JolkaToruń
A dzisiaj do domu pocztą przyszła paczka do niego, nie wytrzymałam i otworzyłam.. W środku jest pas z dildem :/

Gość on-nie gej
będziesz musiała go ruchać!!!!!!!!!!

Gość no to bedzie jazda
xx:D

Gość JolkaToruń
Przed chwilą był tu kurier z DHL-u. Kolejna paczka do niego, otworzyłam. Tym razem była tam książka "Postępowania doraźne w przypadkach podrażnienia jelita grubego" (Wydawnictwo Medyczne, Warszawa 2007), rura wydechowa od Opla Corsy oraz (tu już zgłupiałam :-o) spławik. W co ja się pakuję!?

Gość damianov
wiesz co to jest niezwykle erogenne miejsce i niektórzy faceci lubią mieć coś w dupie, bo pobudza to dodatkowo prostate. Myślę że do tego twój facet lubi żebyś nad nim dominowała w sexie, dlatego chce być przez ciebie ujeżdżany. Chyba powinnaś mu pozwolić na to. Albo w zamian zaoferuj mu swoją fantazje. I niekoniecznie od razu musi być pedałem. To jest tylko taki stereotyp wymyślony przez kogoś, że jak facet lubi w dupe to jest gejem, a to nieprawda. Z resztą sam bym tak chciał a pedałem nie jestem, podniecają mnie tylko dziewczyny.

Gość damianov
ale po tym twoim ostatnim poście to ja już nie wiem o co chodzi. Może twój facet jest kombinatorem i lubi wkładać różne przedmioty w dupe. Ale sądzę że tamten pas z dildo powinien mu wystarczyć, a teraz to nie wiem o co mu chodzi. spytaj sie go po co mu to lub Ukryj kamere i spróbuj go nagrać co on robi, bo takto się chYba niedowiesz.

Gość JolkaToruń
Już wiem po cu mu ta rurra i spławik> On chce ze swojego dupska zrobić destylator parowo wodny do odzyskiwania resztek pokarmowych z kału:(

Gość damianov
nie dość że pedryl to jeszcze chemik analnospożywczy

Gość o jacie pierdziele
bo jest nieswiadomym pedałem

Gość JolkaToruń
Powiem tam, jest tu jakaś wredna suka która się pode mnie podszywa. Mój post jest 1 i 3 więc spadaj idiotko! Albo pisz sobie dalej... Co za forum, dno.... Forum dla idiotek

Gość JolkaToruń
Przepraszam koleżanki, może i ja też mądrością nie grzeszę, jestem głupią blondi ale ta osoba która próbuje nieudolnie się pode mnie podszyć jest świnią suką i lesbą ! A kulki w dupsku mojego faceta są dla mnie bardzo ważne ważniejsze od np. życia i zdrowia moich róziców i itp! Tak go kocham, kocham też jego kulki zaraz po wyciągnięciu. Co o tym sądzicie ? ?

Gość JolkaToruń
gorzej jak mu sie wydech zapcha i rozsadzi go od środka.

Gość JolkaToruń
wole jak ma otwarty wydech, bo LUBIE PLACKI!

Gość gość
Ale forum......w glowie sie nie miesci ze mozna byc tak wulgarnym i takie glupoty pisac...