Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka zwykła Ania

pierwszy cykl z castagnusem.....czy sie udało??

Polecane posty

Gość taka zwykła Ania

dzisiaj mam dostać okres. mam wielką nadzieję, że nie przyjdzie. ale tyle miesięcy starań, że nie wiem czy coś z tego będzie.bardzo chciałabym w to wierzyć.... wcześniej miałam problemy z cienką śluzówką, ale teraz jestem zdrowa od tych 2 miesięcy więc może się uda. dziwne jest to, że zawsze przed okresem bolały mnie piersi a tu nic. często sikam i śpię zaraz jak wrócę z pracy. nie chcę się łudzić.....ale nadzieja chyba umiera ostatnia...

Gość a co to ten castangus
jak wyzej

Gość taka zwykła Ania
a nic takiego. tabletki regulujące cykl i łagodzące PMS. niektórym pomagają zajść , innym nie :(

Gość a nie lepszy
Mastodynon? dzieki niemu miałam uregulowane miesiączki.. jak w zegarku 28 dni.

Gość jest tu wróżka
wiem właśnie, że neiktórym nie pomaga zajść. a czy miałaś po nim regularne okresy ??

Gość taka zwykła Ania
nie wiem jak ze mną, ale może mi pomoże. przynajmniej na PmS. ciekawe czy jak już to wreszcie bede miała regularne cykle?

Gość taka zwykła Ania
a czy ten mastodynon jest na recepte?

mastodynon nie jest na receptę...tez brałam castagnusa, ale dodatkowo z bromergonem i zaszlam po dwóch miesiącach brania...powodzenia zyczę

Gość taka zwykła Ania
a jak działa bromergon??

Gość klemantyna
obniza poziom prolaktyny (stosowany w np. w chorobie hiperprolaktynemia) ale to bierzesz tylko na recepte i pod kontrola lekarza poniewaz jest to silnie inwazyjny lek Angela jak sie po bromegornie czulas? nie mialas mocnych skutkow ubocznych?

Gość taka zwykła Ania
ja mam prolaktyne 7 więc chyba go nie potrzebuje

Gość klemantyna
podstawowe badanie nie zawsze wykazuje problemy z prolaktyna jezeli masz prawidlowo owulacje i jajo peka to nie masz sie co martwic a jezeli nie to lekarz pewnie zaleci ci odpowiednie badania zeby sprawdzic czynnosciowo i pod katek gruczolaka ale chyba nie masz sie co na zapas przejmowac

klemantyna- ja po pierwszej dawce bromergonu wymiotowałam i mialam zatkany nos było fatalnie...ale z każdą nastepną dawką było coraz lepiej, a i zawsze brałam na noc żeby przespać skutki uboczne, ale warto było się przemęczyć, a potem takie efekty :D

Gość taka zwykła Ania
ja miałam robione badania pod kątem prolaktyny,także to wiem, tak myślę, że trzeba by było chyba zrobić monitoring pod kątem pękania pęcherzyka, czy on w ogóle pęka

Gość klemantyna
Angela zazdroszcze i gratuluje ja biore Norprolac i czuje sie dramatycznie zle - w senise mam starszne mdlosci i zawroty glowy, do tego uderzenia goraca a juz sobie nie wyobrazam jakbym zareagowala na bromek :(

Gość klemantyna
Ania, no jak Ci sie nie udalo w tym cyklu a starasz sie juz jakis czas i nic z tego nie wychodzi to powinnas zrobic monitoring czy jest owulacja i czy przebiega prawidlowo

Gość nie polecam
castagnusa...okres się całkowiceie po tym rozregulował...a raz to w ogóle nie przyszedł i trzeba było go wywoływać... też zaczęłam go brać bo myślałam że pomoże w szybkim zajściu.....dopiero po pół roku się uregulował (sam) i wtedy od razu zaszłam:)...nie polecam castagnusa!!!

Gość taka zwykła Ania
minął termin okresu wczoraj. miałam smużkę krwi w śluzie i na tym się skończyło. ehhh. może jednaks się udało. stosowałam pupkę w górę i w ogóle...cały czas się boję, że zobacze w kibelku krew

Gość mmmmpppp
zrób test

Gość taka zwykła Ania
no nie wiem czy nie za wcześnie na test. często miesiączka mi się spóźniała

Gość mmmmpppp
Życzę Ci żeby to była ciąża. Odezwij się co u ciebie?

Gość taka zwykła Ania
okresu nie mam.z przerażeniem szłam do łazienki, że go zobaczę . teraz nawet nie mam już żadnej smużki krwi. ale boję sie , że to tylko cisza przed burzą wyjeżdżam na weekend i zapowiada się imprezowanie także jutro rano zrobię test, bo mam zamiar wypić parę drinków.ehhh .już się boję. najchętniej to bym jeszcze zaczekała ale z czystym sumieniem chce pić tego drinka bo jak test pozytywny to za kierowcę nie chcę robić :) buziaki i dam znać

Gość mmmmpppp
Trzymam kciuki i czekam na wiadomość.

Gość aczy
jak zrobię ten najczulszy test quick view to wyjdzie mi,że jestem w ciąży?? jestem 18 dni po stosunku, za 6 dni mam mieć @.. a cykl mam długi, więc nie dziwcie się,że takie liczby..

Gość taka zwykła Ania
okresu nie mam ale zrobiłam przed chwilą test(chociaż wiem , że powinnam zrobić rano), wyszedł nedatywny. nie wiem czy mógł kłamać. cykle mam różne. w środę byłoby to 28 dni. czasem mam 35 więc jeszcze się łudzę, ale nadzieja umiera.

Gość mmmmpppp
Może faktycznie mogłaś poczekać do rana. Wczesnej ciąży mógł nie wykryć test. Bądż dobrej myśli

Gość taka zwykła Ania
heh dzisiaj 34 dzień cyklu. okresu dalej nie mam i się na niego nie czuję. nie wiem co się dzieje ale mamtypowo płodny śluz. nie wiem co mam myslec i mam nadzieje ze na test bylo po prostu za wczesnie.poczekam do konca tygodnia i powtorze test. :) ....wieczorkiem wpadne

Gość mmmmpppp
Wszystko będzie dobrze!!! I czekam na wiadomość... tą dobrą wiadomość.