Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona taka

problem z hemoroidami...

Polecane posty

Gość ona taka

3 miesięce po porodzie dopadły mnie hemoroidy... synek ma już 14 miesięcy a ja je nadal odczuwam. Czasami dolegliwości są lzejsze, ale teraz znowu mnie mocniej dorwało, może dlatego, że się przeziębiłam. Stosowałam już chyba wszystko od kilku miesiecy jem 2x dziennie detralex, czoki chyba wszystkie przerobiłam....czy to kiedys minie... korę dębu też stosowałam:)

Gość hemorectal
ja mam to samo na chwile przechodzi a potem znowu wraca, aktualnie stosuje maści bo mam już dość czopków i tabletek też miałam detralex.

Gość masci sa lepsze
np procto-hemolan

Gość procto hemolan
jest dobry no i dieta przede wszystkim.Dużo wody nawet 2 litry dziennie.I codziennie rano zaparzone siemię lniane.I jest dobrze:)

Gość ona taka
Procto hemolanu nie stosowałam jeszcze. Jem lekkostrawnie i piję duzo wody. ginekolog powiedziała, ze tylko zabieg moze pomóc. Osobiście uważam, że chyba czopki mają silniejsze działanie niż maści. Mam 26 lat mam nadzieję, że to nie bedzie trwać wiecznie:(

Gość procto hemolan
jeśli masz aż tak źle to pewnie zabieg cie czeka.Ja stosowałam różne czopki i dla mnie najlepszy jest hemorectal i procto hemolan właśnie.Zawsze razem uzywam.

Gość pacjęt
jeśli choroba hemoroidalna jest już zaawansowana są bolesci krwawienia z odbytu to tylko zabieg operacyjny i po problemie ja już trzecirok po takim zabiegu i jest naorawdę dobrze nie wiem ze co kolwiek miałem,oczywiście wazne są zalecenia pooperacyjne i wszystko będzie dobrze