Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vallleria

Co Wasfacetów denerwuje, oburza w Waszych dziewczynach???

Polecane posty

Gość Vallleria

Gość hmmm.../
wieczne rozpamiętywanie

Gość wqrwiony men
W mojej opowiadanie o byłych związkach, fochy, to, że czasem nie myła zębow 2 dni, nie golila cipki i nog zimą :o nie chodziła do ginekologa... ale za to lubila obciagac :D Juz z nia nie jestem :classic_cool:

Gość rerererjujujyuj
Jak idziesz do kolegi ledwo do niego weszłeś dzwoni, drze sie gdzie jesteś i sie rozłącza. Porazka:/

Gość syska syska sys
to, ze twierdza, zew powinnismy sie sami domyslic

Gość przystojny 30-latek
przeraza mnie bezdenna głupota, płytkość, zadufanie, brak dystansu do siebie, całkowity brak racjonalnego myślenia, niestabilność emocjonalna i tysiąc innych wad naszych kochanych kobiet ;)

Gość SSL
Ja ogolnie nie mam sie co czepiać. Jest swietną dziewczyną. Ale jest jedna rzecz ktora mnie wkurwia do granic mozliwosci: zero inicjatywy na godzenie sie...zero...nawet jak sama zawini to gra pokrzywdzoną. Siedzi cico...moze nawet dwa dni sie nie odzywac...nie rozpocznie sama rozmowy na pogodzenie sie...nigdy. Nieznosze tego. A tak ogolnie to jestem zadowolony

Gość dawac jeszcze

Gość to nie macie nam zbyt wiele do
zarzucenia :)

Gość miENso
malo malo!!! rzucać mięseeeem!! :D:D

Gość forumowiczka87
to może teraz z drugiej strony :P po co krecicie jak chcecie gdzieś wyjsc na impreze, się mówi prawdę i po sprawie a nie potem dowiadujemy się od życzliwych......o kochasiu,ktory rzekomo ,leży w łożeczju zmęczony hehehe a tak naprwede baluje to tylko jeden przykłąd wyjęty z tysiąca:)

Gość o co ci chodzi szmatławcu
w tym ostatnim wpisie !? Mi przeszkadza, ze praktycznie kazda kobieta nie goli nog zima ! że smierdza im cipki !

Gość syntethic human
- to co nazywacie ZNP - to, że gracie księżniczki - to, że zazwyczaj jesteście beztalenciami w kuchni - to, że wspominacie o swoich byłych - to, że za bardzo się czasem staracie ( to mnie wkurwia najbardziej) - to, że próbujecie nas facetów zmieniać - to, że jednego dnia mówicie, że kochacie, a następnego, że to koniec - to, że nie potraficie logicznie myśleć - to, że zostawiacie włosy w umywalce - to, że chcecie, żeby wam tampony kupować bo akurat skończyły się wtedy, gdy my (czyt faceci) jesteśmy w sklepie po piwo -to, że każecie nam chodzić do lekarza, gdy nasza diagnoza nie jest niepokojąca -to, że utrzymujecie kontakty telefoniczne i internetowe z "kolegami" -to, że piesek jest ważniejszy niż ja -to, że muszę z pieskiem walczyć o miejsce na kanapie -to, że na pieska wydajecie więcej niz na nas -to, że wasza mamusia tak często wpada -to, że nie mogę powiedzieć o mamusi tego co naprawdę myślę jak cos jeszcze wymyślę to napiszę

Gość a jak sobie dorabiasz
co to jest ZNP ?????????????????????

Gość do synthetic human
Wspolczuje Ci :o co ty za krowe sobie wziales ?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ja gole nogi zawsze, co to za roznica czy lato czy zima- wstyd by mi bylo gdyby moj facet mial przejechac reka po odrostach, ble...

Gość syntethic human
ZNP??? zespół napięcia przedmiesiączkowego:P To się nie tyczy jednej Pani. To zestaw "zalet" wszystkich moich eks zołz:P a pieski mnie naprawdę wkurwiają

Gość 1 4 8 9 jn b
nadwaga lub otylosc

Gość syntethic human
to, że ciągle zadajecie pytanie " kochanie schudłam?", " kochanie, czy mój tyłek nie jest za duzy?" cokolwiek się odpowie.... zawsze, powtarzam to zawsze odpowiedź jest ZŁA i nie zadowalająca. Najlepiej jak najszybciej zmienić temat.

Gość a co mi tam ....
hahahahahahaha...piesek wymiata :D:D:D::D:D:D:D

Gość ale wy jestescie
to zrób jej dziecko , wtedy piesek juz nie będzie guru Brak macierzyństwa kobiety przelewaja na psy

Heh, pieseczek rządzi:) A w obronie kobiet powiem że ja także nogi gole bez względu na porę roku. I się myję a nawet wyciągam włosy z umywalki;D i nie jestem wyjątkiem, o nie.

Gość niech faceci tez zaczna sie
golic w dokladnie tych samych miejscach, ktore ich zdaniem powinny golic sobie kobiety a potem pogadamy :] i oczywiscie z ta sama czestotliwoscia jakiej wymagaja od nas

Gość wkurwilo mnie jak
kiedys wyrzucila tampon u mnie w mieszkaniu do kibla i mi kibel wybil :o

Gość syntethic human
nevermind... ja tem nie mam z tym problemu, więc utworzyłem skrót taki jaki uważałem za stosowny. A ten piesek to York. Ten włochaty, śmierdzący kurdupel tak mnie wkurzał.... To przez to coś uciekłem od tej baby. Ja musiałem po robocie jakąś zupę zero jeść a ten sierściuch kurczaka! czujcie? poza tym kupowała mu kosmetyki nawet za 500 plnów jakaż ona była smutna jak za nic nie chciałem go czesać czy kąpać.... NIe dość, że za niego tyle kasy zapłaciłem, to jeszcze tego darmozjada musiałem utrzymywać. nienawidzę yorków!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dsdddddddddddd
fochy, marudzenie, zrzędliwość, kłótliwość rozstawałem się z każdą która się kłóciła teraz znalazłem taką z którą nie kłociliśmy się ani razu, a jak jest o coś zła, to się przytula i spokojnie mówi "kotku, nie podobało mi się gdy..." i całą rozmowę przeprowadzamy na spokojnie