Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość very sad

okropne brwi, madre osoby prosze o rade

Polecane posty

Gość very sad

mam bardzo rzadkie brwi, ze widac miedzy mini skore;/ w dodatku wloski sa dlugie i sie troche kreca;/ czy jeslibym wszystkie ogolila lub wyrwala i smarowala to np olejkiem rycynowym, wyroslyby mi gestsze i ladniej sie ukladaly?

Gość dobra rada na wszystko
gliceryną smaruj lepiej...

Idź do dobrej kosmetyczki. Ona długie Ci przytnie i zrobi hennę, która zasłoni "dziury".. Ale musi być dobra kosmetyczka, żeby Cię nie oszpeciła.

Gość very sad
jak sie je przytnie to beda jeszcze wieksze dziury;/ a henna to maluje wloski a dziury nie zakryje:(

Gość lol żal imao
OstraSiostra-myślisz, że jesteś fajna :O ?

Gość obawiam się że nie ma na to
LEKARSTWA na zawsze już takie pozostaną...wyleniałe i podkręcone. I jak tu żyć bez brwii?

pisze ci, smaruj sobie gliceryną, to wzmacnia włoski

Gość very sad
czyli zgolenie lub wyrwanie i smarowanie rycynowym nic nie pomoże?

ja na rzesy stosowałam gliceryne i bardzo mi ładne się wtedy zrobiły. ale to nie jest tak, że raz użyjesz i już po problemie

Gość czy to przypakiem Ty nie jeste
ś tą galerianką bez brwii co kiedyś tu swoje zdjęcia wklejała? Jeśli tak to musze Ci powiedzieć że: BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha.......ha! A jeśli to nie Ty to na serio Ci doradzę, że jak ogolisz brwii to będziesz przecież miała gołe "placki" nad oczami przez jakiś czas:O a potem gwarancji nie ma że będą gęściejsze, a jak wyjdą żadsze? nie kombinuj idź do kosmetyczki

Gość very sad
nie nie jestem zadna galerianka;/ a ta gliceryna to co robi? tzn jak dziala, jakie efekty? przeciez glicetyna nawilza, a jaki to ma zwiazek z zageszczeniem i ladnym ukladaniem sie brwi?

że włoski będą mocniejsze :O

gliceryna natłuszcza a nie nawilża, to zasadnicza różnica 🖐️

Gość very sad
super ale one i tak sa mocne tylko ze rzadkie

Gość makijaż permanentny

Gość mischka...
Olejek rycynowy sprawia, że włoski rosną szybciej i są ciemniejsze. W dodatku to, że jest tłusty pomoże ładnie ułożyć brwi. Henna pofarbuje włoski i delikatnie skórę pod nimi minimalizując prześwity.

Gość very sad
ok wiec jestem skazana na takie brwi... ide skoczyc

Gość mischka...
Mocno naostrz kredkę do brwi koloru włosków i domaluj kreseczki w miejsach prześwitów. Staraj się nie wyrywać brwi przez miesiąc i idź do kosmetyczki. Zobaczysz, że henna zdziała cuda.

Gość very sad
moze i bedzie lepiej, ale ogolnie nie cierpie tych wloskow co mam bo sa beznadziejne, i musze je zelem utrwalac zeby jakos wygladaly ale to i tak malo pomaga chcialabym zeby rosly normalne, da sie jakos?

Gość mischka...
Jeśli są niesforne możesz też czesać je szczoteczką z odrobiną odżywki do brwi i rzęs lub zwykłego żelu do włosów.

Gość mischka...
Podnieś je lekko do góry i przytnij najdłuższe delikatnie. Wiem co to znaczy. Sama miałam takie kędziory. Jak zaczęłam uczyć się w szkole kosmetycznej pani od praktyk mi wytłumaczyła co robię źle...

Gość mischka...
To pytanie do mnie ? Jesli tak to : Ja sama nie używan henny. Używam wyłącznie olejku rycynowego. ( W aptece za 1,90 zł) Jesli robię klientce to używam wyłącznie profesjonalnych henn różnych firm. Jestem na etapie testowania i nie mam ulubionej.

Gość laseczka aaa
teraz się podcina włoski. ślicznie wtedy wyglądają. to teraz modne bo włoski z wiekiem stają się dłuzsze co niezbyt fajnie wygląda. najlpiej bierzesz szczoteczka brwi do góry i to co wystaje poza linię przycinasz i tak samo w dol. srodka nie podcinasz. ja zyskalam piękne brwi dzięki temu i już teraz nawet nie depiluję bo między brwiami tez podcinam tyle, że na krótko.