Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r4r4r4

dziwna sprawa.Znajomosc internetowa,on nie chce sie

Polecane posty

Gość r4r4r4

spotkać.Rozmawiam znim od sierpnia tego roku.i tak gadamy ale uprawiamy tez sobie skes wirtualnie dosłownie czytamy sobie z mysli on jest dominujacy ja uległa.Potrafimy gadać trzy godziny dziennie a potem on mówi ze czuje ze powinien to przerwac bo nie potrzebnie sie nakręcamy.ze nie mozemys ie poznac nigdy i nawet nie moze do mnie zadzwonic abym uslyszałą jeo go głos.ja mu wyslałam zdjecia on mnie nie

Gość r4r4r4
cos tam specjalnie pieprzy zeby mnie ziechecić ze on to szybko dochodzi i w realu by mnie tak nie krecil bo potrzebowalabym silniejszych doznań ale ja w to nie wierze.Bo przeciez chociaz jego głos mogłabym uslyszeć a n definitywnie nie i nie

Gość r4r4r4
gadamy juz w sumie długo od sierpnia co jakiś czas twierdzi ze powinien to przerwać a potem znowu gadamy

Gość r4r4r4

Gość po ile macie lat

Gość r4r4r4
ja mam 24 i on tez24

Gość r4r4r4
specjalnie go nazwalam dorot jakby mi ktos grzebał po gaducu.Dlaczego on jest taki dziwny?:(

Daj sobie spokój. to strata czasu i dziwne na max. Nie nakrecaj sie dłużej i przejdź do realu z kimś innym

Gość r4r4r4
chociaz glos bym chciała usłyszec nie rozumiem dlaczego nie chce skoro mu dobrze ze mna sie pisze juz od sierpinia?