Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licealistkaaaa

pytanie na temat tolerancji

Polecane posty

Gość licealistkaaaa

piszę pracę na wos, o tolerancji w Polsce, jeśli macie chwilkę, moglibyście odpowiedzieć na dwa pytania? czy uważasz, że jesteś tolerancyjny? jaki masz stosunek do ciemnoskórych ludzi i homoseksualistów?

jestem toleranyjna wobec innych ras. akceptuje, ale nie popieram zwiazkow homoseksualnych.

Gość ja chyba raczej jestem
tolerancyjna,na pewno w stosunku do innych ras czy orientacji.Ale np boję się sekt i naśmiewam się czasem z ludzi którzy są "inni",np z emo.Więc chyba nie jestem do końca tolernacyjna.Ale to nie jest tak,żebym kogoś dyskryminowała,nigdy tego nie robię

Gość L.E.Ewellinka
jestem umiarkowanie tolerancyjna mam pozytywny stosunek do wszystkich ludzi, ale nie lubię obnoszenia się przesadnego ze swoją innością np. kiedyś widziałam w Amsterdamie w południe dwóch gejów pieszczących się na ulicy w tym jeden z nich miał skórzane spodnie z wyciętymi dziurami na pośladki i oczywiście świecił tym gołym obleśnym bladym trzęsącym się dupskiem:O później ich spotkałam na karuzeli dla małych dzieci i ten z gołym dupskiem jechał na koniku :D

Gość hethehtre
wszyscy jestescie tolrencyjni wobec innych ras, dopoki kilka chinczykow / murzynow nie dostanie posady zamiast was i wtedy jest problem, bo "inni" odbieraja wam miejsca pracy