Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelowy_sen

Fryzury z grzywka- prosze o opinie przede wszystkim panow

Polecane posty

Gość karmelowy_sen

Mam pytanie odnosnie fryzur z grzywka, a konkretniej jak wam sie podoba prosta grzywka?? fryzura a'la chylinska, ladniejsze sa grzywki proste czy skosne?? Mialam teraz jakis czas prosta grzywke, tylko co 2 tyg trzeba ja podcinac zeby jako tako wygladala, nie mialam teraz czasu wybrac sie do fryzjera, wiec sporo urosla i zastanawiam sie czy nie zmienic ja na grzywke po skosie?? zeby wyprzedzic opinie, ze to zalezy od ksztaltu twrazy to mam raczej pasujaca i do jednego i drugiego typu, chcialabym wiedziec jakie wam sie bardziej podobaja

Gość .....ot..co......
czemu panow? przeciez oni sie nie znaja na takich rzeczach? chyba, ze robisz sie tylko z mysla o tym ,zeby podobac sie facetom. jak tak to wspolczuje :O🖐️

Gość karmelowy_sen
chcialam poznac opinie facetow i nie tylko- a robie wszystko przede wszystkim dla siebie :)

ciekawiej wyglada po skosie ale musi byc dobrze obcieta.... chociaz proste tez sa ładne.... ale wiadomo ze kobiety lucia zmiany...

Mój mąż zawsze się smieje, ze proste grzywki, takie nieomalże pod linijkę kojarzą mu się z ludzikami LEGO ;)

Gość J21
a mojemu chłopakowi z małymi dziewczynkami, zawsze mówi jak ide do fryzjera żebym tylko prostej grzywki nie robiła:P

Gość karmelowy_sen
Ja musze przyznac , ze mi sie ta prosta grzywka podobala, fryzura bardzo podobna do tej chylinskiej, tylko zeby grzywka ladnie wygladala musi byc zadbana, zawsze czysciutka swiezutka, niestety duzo dziewczyn ma grzywke przyklejona do czola przyklapnieta itd. Jak bylam mala dziewczynka przez jakis czas tez mialam taka grzywke - wiec ma Twoj facet troche racji:)

Gość karmelowy_sen
obejrzalam przed chwila na onecie odcienk tego nowego serialu klub szlonych dziewic , gra w nim przybylska i ma wlasnie prosta grzywke, mi sie wydaje ze dodaje jej charakteru:) Usmialam sie jak przeczytalam komentarz KARDi, bekowy ten Twoj maz, musisz miec wesolo w domu:)

Gość poszlaka
ja mam prostą grzywkę, w sumie fryzurę mam taką jak u chylińskiej, tyle tylko, że ja nie mam takich prostych, przyklapniętych włosów tylko bardziej puszyste, więc wiadomo, że to też trochę inaczej wygląda :P mój facet też się śmieje, że wyglądam jak ludzik lego, więc mówi do mnie duplo :P

Gość karmelowy_sen
Poszlaka tudziez Duplo:) ja tez mam bardziej puszyste wlosy i bardziej wycieniowane, wiec wyglada to troche inaczej.

Gość dsgfbngf2345
a moj facet chce zebym miala grzywke, ale mam krecone wlosy i musialabym ja codziennie prostowac, wiec odpada

ja też miałam grzywkę w dzieciństwie,miałam kręcone włosy,a grzywkę prostowałam,nie dość,że głupio to wyglądało,to mnóstwo roboty przy tym było. zwykle ludziom nie podobała się moja fryzura,widziałam po minach ale też i czasem mówili mi to wprost :-D gładkie czoło to jest to !!!

Gość marshalling jets
"gładkie czoło to jest to !!!" ale jak ktoś ma czoło prawie na dupie to już lepiej, żeby nosił ten hełm z grzywki niż pokazywał się ludziom z taką czachą :P ja mam wysokie czoło i nie wiem czemu dopiero dwa lata temu zdecydowałam się na prostą grzywkę. w sumie to wiem - panicznie bałam się zmian i tego jak będę wyglądać, w końcu mnie siostra siłą zaciągnęła do fryzjera, więc zaszałam i przez głupią zmianę fryzury jestem bardziej spontaniczna i pewna siebie niż w czasach kiedy świeciłam czołem jak deska do krojenia :P pewnie wyleczyłam sobie kompleksy. i nie wiem czy to tylko u mnie, czy to ogólnie czar wszystkich grzywek, ale odmładzają twarz.

Gość hala halo
czy sa tu jeszcze jakies grzywacze?

no więc ja się wypowiem :) ostatnio zafundowałam sobie prostą, długą grzywkę :) pozostałe włosy mam lekko wycieniowane przy twarzy, długie - sporo za łopatki ;) w pierwszej chwili byłam załamana :o i wstydziłam się pokazać ludziom :) no ale w końcu trzeba było iść do pracy i tu pozytywne zaskoczenie :p same komplementyze strony kolegów z pracy (koleżanki jakoś nic nie mówiły :o)... nie wiem czy będę wierna grzywce, ale taka chwilowa odmiana dobrze mi zrobiła :p

Gość karmelowy_sen
moze ktos jeszcze sie wypowie??

Gość szmaragdoweserce
Niektórym paniom pasuje, a innym nie, kwestia typu urody a dokładnie kształtu twarzy. Znam kobiety które wyglądają świetnie z grzywką jak i takie które wyglądają szpetnie :D

Gość do nieznany black
skoro kolezanki się nie wypowidały tzn ze musiałas naprawde dobrze wygladac:) no..my kobiety tak mamy:p ze tracimy mowe z zazdrości:p pozdrawiam:)🖐️

Gość karmelowy_sen
ja juz koniecznie musze isc do fryzjera bo to co mam na glowie to ni w kij ni w oko grzywka mi juz odrosla do nosa i caly czas chodze w spietej bo inaczej sie nie uklada, dlatego pytam :)

Gość co za debilizm
mi sie podobaja proste grzywy, bardzo ladnie wyglada np. przybylska w klubie szlonych dziewic

ja obcielam...mam teraz grzywkę,czuje sie nawet dobrze z nią...taka odmiana...nowe zycie,nowa fryzura:D

JA mam skośna grzwke od dawna, bo najlepiej sie w niej czuje. Gdy byłam mała miałam taka od "kręgolka" :D :D :D Podwijana pod spód :D :D :D Było bosko :classic_cool:

Gość grzywacz chiński
ja mam prostą grzywkę od niedawna, ja się sobie podobam, ale jak wiadomo odbicie w lustrze to 50% rzeczywistości, inni niby sypią komplementy, ale nie wiem czy z tego, że wypada, czy ze szczerości :D a radykalna zmiana fryzury, która gratisowo spodoba się samej właścicielce dobrze wpływa na osobowość, ja dzięki grzywie jestem śmielsza, bo mam wrażenie, że nie jestem takim pasztetem jak kiedyś. no ale jak mówię, nie wiem czy na serio mi pasuje, czy po prostu inni tak sobie gadają, żeby mi humoru nie psuć :P

Gość wacek bez placka
jesli chodzi o fryzury mi sie akurat podoba kiedy dziewczyna 'bawi' sie włosami tzn lubie jak czesto zmienia fryzure ,kolor, uczesanie upinanie itp. grzywki sa spoko niezaleznie czy proste skosne czy jakiekolwiek inne, max mi sie podobaja krotkie wlosy ale oczywiscie u dziewczyn u ktorych to pasuje np, ta czarnulka z Tatu , lubie jak wlosami bawi sie Monika Brodka (b.czesto zmienia fryzury) max max podobaja mi sie fryzury Kaśki Zielinskiej tej rudej normalnie uwielbiam takie laski, przepiekne fryzury ma ta laska i super kolor do tego , np Żmuda -Trzbiatowska tez jest piekną laską ale non stop ma ten sam fryz (fakt ze jej pasuje) ale bardziej podobaja mi sie laski pokroju Zielinskiej, aha i to nieprawda ze faceci sie nie znaja, niektorzy sie znaja;-) co do grzywki to musialbym cie zobaczyc w jednej i drugiej wersji wtedy bym ci powiedzial w ktorej ci lepiej;-) tak, ze poka fote :-p

Gość karmelowy_sen
tutaj napewno foty nie pokaze:) ale bardzo Ci dziekuje za opinie, zielinska fajna babka , tez ja lubie:) pozdrawiam