Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogubilam się

czyli jednak dziwka ?

Polecane posty

Gość pogubilam się

Trafilam tu przez przypadek, przyznam że licze tylko na rozmowe nie rade, nie oceny mej moralności czuje się samotna prowadze podwojne życie i nie ma chyba osoby z którą byłabym naprawde szczera ... To przykre i żalosne że szukam ukojenia ? zrozumienia ? na internetowym forum ... Mam 23 lata, studiuję dziennie "elitarny" jak zwyklo się uważać kierunek... "Dziewczyna z zdobrego domu " he - to oficjalnie a naprawde ? zimna suka Nie umiem kochac nigdy nie umialam ...nikomu nie zycze spotkać mnie na swej drodze do celu po trupach bez srupulów . Oni ?? Zonaci, bogaci, zakopleksieni... robiący kariery, ustawieni na cale życie... wplacający co miesiąc 6 tys. (każdy) na me konto- SPONSORZY . R.35 lat zona brak seksu . M. 41 lat żona brak wszystkiego . Płacą za wyjazdy, kolacje, obiady . Daja prezenty, uwage... mówią o miłości ... gram miłą dziewczynkę udaję, ze mi zalezy i ze mają mnie na wyłącznośc... kazdy z nich wierzy heh zapracowani kazdemu poswięcam góra dwa popołudnia w tygodniu... najlepszy hotel, wino, obiad i jeden warunek ... spelniam wszystkie seksualne zachcianki he wiecie to zabawne jesli ktos posuwa Cię od tyłu a Ty zastanawiasz się jakie perfumy masz ochote sobie kupić.. przeraza mnie to powoli dlaczego jestem tak zimna ? Dlaczego nie mam z tym problemu ?? dlaczego nic nigdy nie czułam do nikogo ? Dlaczego liczy sie dla mnie tylko kasa ?? Dlaczego nie czuje się zle z tym co robie i tak łatwo mi to przychodzi ? Jak dlugo to będzie trwac ? Podrywają mnie męzczyzni w mym wieku mniej i bardziej przystojni, ale mnie nie nteresują bo... sa niewypłacalni no i ... nie chce się rozmieniac sa dwaj stali i wystarczy ... nigdy nie mialam orgazmu nigdy nie bylo mi dobrze uwazam moich sponsorów za zera zalosne zera heh i patrze jak na bankomat a oni mówią, ze kochają, ze jestem idealna ... ja tez mówię bo placą więc wymagają ... czy jestem potworem ??? Czy tylko dzi**a pozbawioną serca ???

Gość pogubilam się
przenioslam się gdyż mnie zaspamowano ! co to za czlowiek ?? co się dzieje na tym forum ?? tak się nie robi !!!

Gość smierdziell
a nie wiem jakis laknacy uwagi, az mi nika zahaslowal... :D no a czego sie spodziewalas niby?

Gość jak chcesz napisac powieść
to sama szukaj pomysłów i nie kradnij cudzych

Gość pogubilam się
ale w jakiej kwestii się spodziewalam ?? jakie pomysly ? co kradne ?? utworzylam drugi topik gdyz jakiś czlowiek zaspamowal poprzedni !

Gość smierdziell
jak to w jakiej kwestii? puszczasz sie za kase i nie budzi to w tobie zadnych emocji i nie jest oczywiste jak to ludzie skomentuja? kombinuj lepiej bo obnize ocene z 2/10

mózg ci wyparowal czy se jaja robisz? co to koorwa jest? ojciec cie gwałcil w dzieciństwie ,kochalas raz i chlopak cie rzucil czy masz w doopie uczucia i se milo organizujesz zycie? a wiez dlaczego piszesz bo ci czegos brakuje. ale moim zdaniem to sciema,jesteś zwykla koorwa i liczysz na latwe zycie

Gość pogubilam się
nikt nie wie co robię bardziej niż mnie im zalezy na dyskrecji ! maja więcej do stracenia ja moge powiedziec ze to romans ze miłośc itp a to że placa ?? o tym nie rozmawiamy przelew i tyle nie ma tego tematu na spotkaniach czy wyjezdzie na weekend jest tak jakbysmy byli para chodzenie za rączki calus itp ciągle musze pamiętac aby raz na jakiś czas pogladzić go po twarzy napisac maila ze tęsknie objąc od tak ... aby myslała ze mi zalezy ... i tak ciągle ... a ja nie chce tego konczyc ... :/

po hooj tu piszesz? co mamy cie klepac po plecach i pisac ze dobrze robisz? fajne :classic_cool: 1/10 :P

Gość pogubilam się
masz racje heh licze na latwe zycie jest mi wygodnie dbaja o mnie mysla o tym abym byla szczesliwa a ja tylko jestem !!! nie mialam zadnych traumatycznych doswiadczen zawsze mialam kase ojciec jest znanym w moim miescie biznesmenem ale od ponad roku nie utrzymuje z nim kontaktów pokłocilismy sie nie jezdze na swięta nic juz od niego nie chce !! mialam normalne dziecinstwo sielanka i dlatego tez sama nie rozumiem dlaczego jestem taka ! brakuje ??? tak brakuje mi ale nie wiem czego !!!!

Wydaje mi się,że to temat dla seksuologa i psychologa a nie forum Za mało danych i zbyt niekompetentni ludzie Fakt,że masz problem i nie wiadomo z czym się to je:( Nie jesteś jedyna w tej sytuacji,ale Ty przynajmniej nad tym sie zastanawiasz i nie jest Ci z tym tak dobrze,więc już jesteś w lepszej sytuacji wiedząc o tym. Reszta do analizy,testów itp Jeśli naprawdę chcesz wiedzieć o sobie więcej i wrócić do podstaw uczuć i reakcji. Pozdrawiam

Gość pogubilam się
po co ?? nie wiem chcialam z kims porozmawiać ... pewnie nie wiesz jak to jest kiedy nikomu nie mozna powiedziec o sobie prawdy wygadac sie chocby raz na 10 lat nie mam przyjaciól mam kolezanki ale im nie ufam kobiety mnie nie lubia i nie dziwie sie a męzczyzn ja nie lubie tzn mam kumpli ale zawsze prędzej zy poznij chcą czegos więcej więc cigle otacza mnie nowi ludzie a ja zamiast wyjsc z nimi wole wino i ksiązke na sofie w piątkowy wieczór ... chcialam jedynie rozmowy a Ty mnie atakujesz ... nie musisz mnie szanowac ale po co ta agresja ?

zwyczajnie ci odpierddala bo jestrs rozkapryszona krolewna ciezkiego zycia ci trzeba zapierdalania za 1000 zeta to ci mozg wyprostuje ewentualnie wrsja soft dla leniwych panienek sport do zajebania organizmu lub ciezka tyrka fizyczna tylko to ci pomoze. a potem chlop i 4 ddzieciow i zycie bedzie normalne jak masz kase to sie rozmanzaj i olej wygode w zyciu bo ona goowno daje

to chyba nie jest najlepszy pomysl, aby pisac tu o tym. nie na tym forum. zjedza Cie. te wszystkie ktore codziennie marza o romansie z przystojnym bogatym facetem, a musza wspolzyc ze swoim zalanym, zaniedbanym mezem, facetem. te ktore sa kochankami beda zionely zawiscia, ze bierzesz za to kase, gdy one nie dostaja nic. uciekaj stad.

Gość pogubilam się
dobry duch - swoją drogą wymowny nick :) dziekuje za jedyną konstruktywna odpowiedz, komentarz ... moze masz racje tylko trzeba chęci i odwagi a ... psycholog ? seksuolog ?? hymmm nie czuje sie ... jak osoba potrzebująca pomocy bo do tego trzeba chęci ... chęci zmiany a ja chyba nie chcę ... ale jestem świadoma ze nie jest tak jak powinno i to ... kaze mi sie zastanawiac i stąd moja obecnośc na tym forum ...

gladkie slowa nigdy nie sa prawdziwe i tylko ukrywaja prawde o tym co je wypowiada i o tym do którego sa skierowane jest milo sympatycznie i nic z tego nie wynika

zapomnialem o sflustrowanych, zaniedbanych kobietach o "rubensowskich ksztaltach" ktorych marzeniem jest premia 100zl na swieta, za druga dobe nadgodzin w biedronce. same by chetnie sie z Toba zamienily, ale nie maja predyspozycji. wiec moga na forum Ci jedynie jechac.. a w pracy mowic - dzien dobry pani.

Gość pogubilam się
wdzisz te kochanki te dziewczyny zalanych codzien facetów nie są moze szczęsliwe ale "są" i hoc nie zamieniłabym się z nimi to ... nie maja mi czego zazdrościć ... czasem czuje pustke której nie potrafie porównac do niczego cieszy mnie nowa kiecka czy kolczyki to trwa dzien dwa to puste i prózne a potem znowu nic dlugo długo nic ... taka studnia bez dna !! nie boje sie ze mnie wyzwa ja tez nie ubieram tego w lladne słowka ... jestem dziwka nie ostatnią szmata bo jakies granice mam jakos się jeszcze szanuje ale ... dziwka to dziwka ...

Gość mmm*
no, tak...bo większość uważa, że prawdziwe życie to cięzka praca za 1000zł , gromada dzieciaków i mąż nadużywający...a jak ktoś odbiega od tej "normy" to trzeba go zlinczować, napiętnować.

"nie czuje się zle z tym co robie" to co dla mnie jest zupelna abstrakcja, dla ciebie jest normalnoscia i codziennym zyciem. Gdzies sie pogubilas.. tracisz to co najlepsze :O poszukaj pomocy u psychologa lub sexuologa

skrajnosc trzeba leczyc skrajnoscia a potem mozna wrocic do normalnosci

Gość smierdziell
no jezeli dla ciebie sa tylko dwie opcje: harowac za 1k albo puszczac sie za kase to nic dziwnego ze tego az tak nei potepiasz

Gość pogubilam się
ierwszy wolny nick - to zabawne ale PIERWSZY RAZ W ZYCIU mówie ( pisze ) o swych ... obawach o tym czego chcialabym o tym czym sie zajmuje jaka jestem nikomu nigdy dotychczas ... na forum to moze zalosne i nieporownywalne ale zawsze coś ... nawet jesli spotka sie z totalna pogardą nic czego sama nie wiem nie powiedzą a to ze to napisalam dało ulge mała ale dało bo juz nie jest tylko we mnie i choc anonimowo i choc nie jest to dla mnie cięzarem to kazy nawet taki jak ja czasem musi dac upust temu co w nim tkwi ...

Staram się Cię zrozumieć:)) Jeśli to forum ma Ci pomóc i chcesz się wygadać tylko tak,to okejos:))Rozważ jednak inne możliwości.Jest jeszcze mój mail jeśli to coś warte:))Trzymam kciuki,ściskam i pozdrawiam. Twoje możliwości są większe niż Ci się wydaje:))

a teraz dajcie sobie buzi 🖐️

Gość Bieskaaaaa
jesli masz tak zamiar zyc dalej to powodzenia czyli dziwka

Gość pogubilam się
mam w perspektywie inne ... lepsze zycie skoncze studia wyjade ... może USA ?? byle jak najdalej od tego kraju od rodziny ... nie sa zli ale ... nie są "bliscy" moje spotkania rodzinne zawsze były jak spotkania biznesowe nie tęsknia teraz nie będa nigdy ja tez o dziwo nie tęsknie chcialabym wyjechac zdobyc nowa tożsamośc i zacząc nowe zycie wiem mowie jak idiotka to jak sen ale tak sobie marze ze gdyby tylko było to realne :) nie kontaktowac z nikim od rodziny po znajomych ! tak jakby urodzic się na nowo ! wezmiecie mnie za niepoczytalna ale ... coz mam do stracenia tylko tutaj moge byc sobą :D i nie marze o mężu dzieciach nie chce ich nawet miec chce robic karire podrózowac poznac i zwiedzic swiat chcialabym byc nawet tylko sama dla siebie ale szcześliwsza niz teraz :/

widzisz.. a ksiadz mowil, ze internet to wynalazek szatana. ;) masz pewnie sporo do powiedzenia. bo zdaje sie nie masz z kim o tym porozmawiac. wyrzucic z siebie. co masz dalej zamiar robic? skonczysz studia i co dalej? zerwiesz z tym? czy bedziesz sie tym zajmowac, dopóki bedzie na Ciebie/Twoje ciało beda chetni?