Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

partner SABIDE

Usowanie postow- bo klopotliwe?

Polecane posty

Witam ponownie. Proste pytanie w zasadzie nawet nie wiem do kogo to pytanie jest skierowane. Dlaczego ktos bezczelnie usunal mojego posta? przeciez nie zakonczylem dyskusji? Tak wyglada kafetria? Takie sa tutaj zasady? Czy tylko ja czuje sie oburzony? czy rzeczywiscie kazdy moze zglosic temat do usuniecia? Jesli tak to oswiadczam wszem i wobec ze poswiece troche czasu z mojego popierdolonego zycia i postaram sie skasowac maksymalna liczbe postow. Znalazlo sie kilka osob ktore chcialy mi pomoc a jakasniedojda zyciowa pewnie z obawy przed- o wlasnie nawet nie wiem przed czym- poprostu skasowala ta dyskusje. CZy tak powinno byc? czy wy sie tez na to zgadzacie?

temat zgłosiłam ja bo wywlekasz w nim prywatne sprawy jednej z użytkowniczek czuj się oburzony dalej ja dalej będę cię zgłaszać [ cool]

Gość tylko sie z tego oburzenia nie
zesraj

ike a wiedziales moze ze ta uzytkowniczka wywlekala moje prywatne zycie? dlaczego wtedy jej nie zablokowalas/zablokowales? ja przynajmniej daze do prawdy a ona wypisywala na moj temat takie rzeczy ze poprostu nie wierze. tak czy inaczej dziekuje za twoja pomoc.

cała przyjemność po mojej stronie i życie je jest sprawiedliwe:D

ciesze sie ze sie dobrze bawisz- cale zycie mi sie posypalo ale Ty masz oczywiscie to gleboko. tak to jest jak ktos wiecej czasu spedza na forach niz miedzy ludzmi

tak sie wlasnie zastanawialem czy ty ja chociaz pamietasz z tego okresu? bo jesli nie to nie wiem po jakiego .....sie mieszasz?

Gość szortyuja
tu na forum nie można pogadać o prawdziwych problemach ja kiedyś miałam prawdziwy problem w życiu bo zauważyłam że mój mąż pomacał 16 letnią córkę swojej siostry ta dyskusja była mi potrzebna bardzo w życiu i oczywiście jedna sie zbulwersowała i kazała skasować, mój topik skasowano a ja zostałam sama, pamiętam jak wtedy bardzo mnie bolało te baby są obleśne że tak reagują, nie było niczego zbereźnego :(

Gość bo ike
ma tłustą doope

widzisz ja w zasadzie tez jestem z tym problemem sam. Mimo tego ze rozmawiam z Ta kobieta przez caly czas to nie jestem w stanie sprawdzic czy mowi prawde czy klamie. ta dyskusja zaczela sie rozwijac i pomijajac tych ktorzy nic nie wedzieli i tylko mieszali to zdarzali sie tacy ktorzy pozwolili mi duzo zweryfikowac z tego okresu kidey bylem przez moja kobiete oszukiwany. teraz wszystko poszlo w p.......u.i mimo tego ze zaczynalem sie przekonywac do tego co ona w koncu mi opowiedziala teraz czuje sie jeszcze gorzej bo sa takie typy ktorym zalezy na w zasadzie nie wiem czym- na wpier....u sie w czyjes zycie z braku lepszych zajec.

Gość a jakże
Z takimi sprawami to chodzi się na piwo z kolegami a nie wypisuje na forum, które służy rozrywce. :classic_cool:

Gość a jakże
Weż się koleś ogarnij, bo się tylko kompromitujesz wypisując te swoje żale. 💤

zmień nick pisz "z ta kobietą" ( nie używaj jej danych i nicku) i wtedy pisz do woli

rozrywce? czy ty czytalas/es co ludzie tutaj wypisuja? z jakimi problemami sie zglaszaja? oni szukaja tutaj pomocy. ja bylem swiecie przekonany ze takiej pomocy mozna sie spodziewac po takiej spolecznosci.

acha czyli akie sa zasady? jakos nie wyczytalem ich nigdzie. pozatym ten nick(SABIDE) jest juz nie uzywany. wiec w czym problem? widzisz moj problem zaczal sie na tym forum i chcialem go na nim rozwiazac. nie obrazalem nikogo, nie rzucalem epitetami, powiem wiecej w porownaniu z oponentami zachowywalem sie nienagannie. wic dalej nei rozumiem dlaczego akurat Ciebie tak ten temat dotknal.

Gość a jakże
,, ja bylem swiecie przekonany ze takiej pomocy mozna sie spodziewac po takiej spolecznosci,, Pomocy !?! Od tego są gabinety specjalistów a nie forum opanowane przez małolatów i ludzi,mówiąc delikatnie. majacych duże problemy ze sobą.

Gość Ja odpisze
A ja zgłaszałem tysiące razy do usunięcia posty napisane w moim imieniu i nikt nie usunął. Jak zrobić to skutecznie?

bo nie znoszę takich dupków jak ty miej jaja narobiła dziewczyna"problemów" trudno ale miej jaja i nie przykładaj się do tego, żeby ktoś po twojej babie lub byłej babie jeździł jak po łysej kobyle

nie wazne- ide. mam was dosc internauci. cybermaniacy.zakomleksieni ludzie ktorym siec zastepuje zycie w spoleczenstwie. zastanowcie sie czy nie lepiej jest wyjsc z tego zaklamanego swiata i stanac twarza w twarz z zyciem.

Gość its trueeee
tez mnie wkoorwia, jak tematy sa tak pochopnie wysylane do kasowania :-0 moj temat i jesli nie obrazam nikogo, moge sobie pisac, a znajda sie zawsze pindy swietojebliwe ze sztandarem moralnosci i rzężą :-0 :-0 inna sprawa to fakt, ze zakladam jakis temat, typu o milosci do mojego faceta. zagladam kilka dni pozniej, a tematu juz nie ma :-0 :-0 :-0 to chore!!!!!! no tak!!! jak ktos napisal musi byc wiecej miejsca dla sraczek-staraczek, fasolek i innych pierdol w topikach na 8999 stron!!!!

Gość to ja wasza pchła
partner Sabide a mozesz napisac o co chodzi..bo klepiesz z ike bezsensu ( ale pamietaj ona nic innego nie potrafi tylko kłapac bez ładu i składu ) napisz cos wiecej to moze pomozemy...