Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęśliwa przyszła mama

Przygotowanie do Ciąży - porady

Polecane posty

Witajcie Drogie Mamy! Chciałabym się dobrze przygotować do ciąży - moje pierwsze dziecko :) Proszę doradźcie mi jak mam to zrobić. Dla zdrowia kwasik foliowy, witaminki i inne... Dla dziecka co najpotrzebniejsze: wózek, łóżeczko... Jakie firmy radzicie wybrać smoczki, butelki... tego jest tyle na rynku. Z góry dziękuję za rady! Serdecznie pozdrawiam.

no bez przesady kwas foliowy to najważniejsze co do wózka masz całe 9mc na to

Gość jeszcze nie zaszłaś w ciążę
a już myslisz o wyprawce dla dziecka? Dziecko możesz mieć nawet za kilka lat jeśli będziesz miec jakieś problemy ze zdrowiem wiec pomyśl trochę...

Gość zada19
No niby tak, ale w sumie ją rozumiem.. Sama jestem w ciąży i wiem, że kobiety lubią wiedzieć co mają robić..:) BUTELKA? Koniecznie firmy Avent. Kształt jej smoczka, zmniejsza nieco ryzyko kolek. Wózek? Graco, Taco, Lub Chicco. Jednak nie polecam trójkołowych. są teraz ładne czterokołowe:) te przenie kółka są bliżej siebie i są mniejsze..

dziewczyny mają rację- z wyprawką daj sobie na razie spokój. łykaj ten kwas, zdrowo się odżywiaj i tyle

Ja wiem, że to wcześnie, ale musicie mnie zrozumieć. Muszę się przygotować na to finansowo. Może nie dla wszystkich to jest ważne ale dla mnie tak, żeby maluszkowi niczego nie brakowało. Pozdrawiam :)