Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Moje dziecko sie przesikuje w nocy

Polecane posty

Jagoda moze naprawde sprobuj tych majteczko-pieluch bo innego wyjscia nie widze... Nie wiem czy masz opcje sprawdzenia innych pieluch jeszcze skoro w saczu nie ma lidla.Moze zamow na allegro jakies inne i testuj.. ja tez uwazam ze huggisy sa slabe. Moja mloda przesikala sie w zyciu 2 razy, za kazdym razem w huggisach wiec ich nie stosujemy. Dla mnie te gumaczki wokol nozek jakies dziwne sa;-D

Gość milllkaaaa
a my uwielbiamy haggisy super-flex. Pampersy kupiłam na początku i marzyłam aby się skończyły! Te to dopier śmierdzą chemią brrr! A jak się zbrylają. Mój synek waży nieco ponad 10 kg i przeskoczyliśmy na rozmiar 5 (od 12 kg) i jest ok. Zawsze gdy osiągał dolną granicę rozmiaru to już musieliśmy zmienić na większe. Zmień na większe i po problemie.

Gość phiphiphiiiiiii
dla mnie nie ma lepszych pieluch niz hugis i radze testowac testowac i testowac bo to ,ze jednemu dziecku spasuja nie znaczy,ze drugiemu nie

Tez mam ten problem a mam watpliwosci czy kierowac siusiaka w dol jesli mu sie naturalnie inaczej uklada tzn ku gorze. Ja zauwazylam ze mi przesikuje bella happy a oryginalnych pampersow premium care nie przesikiwal. Wogole te bella happy to jakies dziadostwo moim zdaniem

Tez mam ten problem a mam watpliwosci czy kierowac siusiaka w dol jesli mu sie naturalnie inaczej uklada tzn ku gorze. Ja zauwazylam ze mi przesikuje bella happy a oryginalnych pampersow premium care nie przesikiwal. Wogole te bella happy to jakies dziadostwo moim zdaniem

jagoda - w Lidlu są te pieluchomajtki, spróbuj, nie są drogie, a nóż widelec się sprawdzą. One są tej lidlowskiej firmy, bodajże babydream.

Musisz zmieniać dziecku w nocy pampersa. Nie ma wyjścia. Chyba że masz lenia i Ci się nie chce ;]

Gość Mercedesvvvv
Mój syn ma 4 lata. Sika, sika i sika. W dzień jest ok , ale w nocy mówi, że nie czuje. Próbowałam go wysadzać jakiś czas ale to nie przyniosło oczekiwanych rezultatów. Po pierwsze ma mocny sen, że nawet jak go za nogi zwiesiłam do dołu i właczyłam głosno muzyke to sie nie obudził. Po drugie mogłam z nim tak siedzieć po godzinie i nic. Zużywam około 3 do 4 pieluch w nocy.. 23, 2, 4, 6 ( co wiąże sie z faktem że od 4 lat w nocy praktycznie nie sypiam). Po czym około 2 z tych pieluch przesikuje mimo prawidłowego założenia, siusiak na swoim miejscu...... i tak dzień w dzień. 2 razy w nocy przebieram, zmianiam pościel. Codziennie piorę te śmierdzace zasikane rzeczy i już mam tego dosyć. Jestem tym poprostu zmęczona. Dodam, że syn dużo pije, przed snem o 22 ok. 250 ml i wstaje w nocy ok. 1, a jak mu tego odmawiam to strasznie reaguje. Raz próbowałam być twarda, dałam mu tylko troszeczke i starałam się nie reagować, to płakał aż sie jasno zrobiło (ok. 3 h), a jak rano sąsiadka stwierdziła, że znęcałam się nad dzieckiem to zrezygnowałam z takich praktyk. Syn jest zdrowy, wszytkie badania sa ok, a mimo to noc w noc zasikane poduszki , kołederki etc. Nie mam juz siły. Może ktoś miał podobny problem i cos poradzi.