Agusssia2008 0 Napisano Luty 18, 2010 Otóż od około miesiąca po każdym stosunku z partnerem strasznie mnie piecze i swędzi przedwczoraj się kochałam wczoraj myślałam że się zadrapie dzisiaj już prawie nic mnie nie swędzi i nie piecze dziewczyny polećcie jakieś dobre specyfiki bez recepty wizyte mam za trzy tygodnie za tydzień wyjeżdżam na urlop i nie chce się męczyć z tym świństwem pierwszy raz coś takiego mnie dopadło czy to może być grzybica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 18, 2010 UP POMÓŻCIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kyka 11 Napisano Luty 18, 2010 To nie wiadomo bo moglaś sie zarażić jakimś wirusem przenoszoną drogą plućiową lub masz zapalenie pochwy nie polecam leków bez recepty ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 18, 2010 Potrzebuje czegoś co załagodzi te objawy jakąś maść czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kyka11 Napisano Luty 18, 2010 to możesz śię udać do apteki farmacełta coś ći doradzi napewno ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 18, 2010 Chciałam coś wypróbowanego przez kafetarianki ale widze że nikt mi tu nie pomoże:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kyka11 Napisano Luty 18, 2010 Wiecz chętnie bym coś doradziła ale nie miałam takiej sytułacjiczekaj ćierpliwie może ktoś doradzi //, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blekit Oka Napisano Luty 18, 2010 clotrimazolum jest maśc i tabletki dopochowoe...powinno pomuc ale lepiej iśc do lekarza..... może chłopaka się zapytaj o ten problem bo może jego dotyczyc a tobie daje przy stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okoani 0 Napisano Luty 18, 2010 Najlepiej zapytać w aptece, ale jeśli taki stan już trwa tak długo (po co tyle zwlekałaś?), to nie wiem czy leki bez recepty będą Ci w stanie pomóc. Na Twoim miejscu spróbwałabym się jakoś "wcisnąć" w kolejkę do ginekologa - powiedz,ze to nagły wypadek, że Cię boli, itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 18, 2010 No właśnie się go pytałam a on mówi że go nic nie swędzi i nie piecze gdzieś wyczytałam że mężczyźni przechodzą to bezobjawowo a czy tą maścią CLOTRIMAZOL mój luby też może się smarować????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chillout23 1 Napisano Luty 18, 2010 Najlepiej jakbys poszla do gina. A clotrimazolem twoj facet tez moze sie tam smarowac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 18, 2010 okoani zwlekałam tyle bo wtedy nie było tak źle ale od ostatniej wizyty na basenie nerwicy dostaje bo się kochać nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blekit Oka Napisano Luty 18, 2010 Tak ...bez problemu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 18, 2010 a co sądzicie o tantum rosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blekit Oka Napisano Luty 18, 2010 Nie wiem bo nie miałam jeszcze tego ... to nic na ten temat nie napiszę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 18, 2010 Dobra zwijam się bo jade prywatnie tylko nie wiem czy mnie przyjmnie bo sie nie umówiłam zobacze co gin mi stwierdzi:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okoani 0 Napisano Luty 18, 2010 a Twój facet nawet nie tyle co może stosować jakiś środek, ale wręcz musi - inaczej będzie Ciebie zarażać na nowo. Ale wpierw musisz zdiagnozować czy to grzybicze zapalenie pochwy, czy bakteryjne, a moze jeszcze coś innego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 18, 2010 Wiem że on też musi się leczyć bo coś mi się zdaje że to on jest nosicielem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja tam uwielbiam Napisano Luty 18, 2010 jeżeli kochacie się z prezerwatywą, to po prostu uczulenie na lateks i powinnaś z nich zrezygnować, bo uczulenie będzie się nasilać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 18, 2010 Kochamy się bez prezerwatywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agulka0123 Napisano Wrzesień 12, 2010 To możecie się nawzajem zarażać. Ty leczysz, on pozostaje nosicielem i tak ez końca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach