Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość operasza

ZAPOZNAJCIE SIE ZE ZMIANAMI NA FORUM

Polecane posty

ja już się zapoznałam. Do dupy te zmiany :-o Żeby wysłać post muszę przepisać jakieś pieprzone literki i wszystko trwa 10 razy dłużej. No ale nauczona doświadczeniem wiem że choćby internauci 100 tematów z podpisami założyli to i tak nikt tego nie zmieni bo na tym forum użytkownicy są najmniej ważni. :-o

no a wkurzaja te literki, bo najpierw wpisuje swój login i tekst który chce wyslac, potwierdzam i dopiero wyskakuje okienk o z moim hasłem i wtedy jeszcze raz musze przepisywac literki, juz inne rzecz jasna, po cholere to.. przeciez najwiecej problemów jest z niektórymi pomaranczkami :/

Zgadzam się z poprzednimi wpisami. Toż to bez sensu :O Idzie cholery dostać wpisując te debilne literki. Chyba będę zmuszona zrezygnować z tego forum, bo nie lubię tego typu "udoskonaleń"

popieram powyzsze kolezanki! do dupy taka robota.... po cholere te literki? wiecej problemow tylko robia ale nikt sie tym nie przejmie a forum w koncu przestanie istniec

A nie mogłyby pomarańcze wpisywać tych kodów? Bo właściwie dla zarejestrowanych jest teraz trudniej bo kody (literki) wpisujemy dwa razy raz przy wiadomosci i drugi przy haśle!