Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prenatal pro baby

Prenatal pro baby

Polecane posty

Gość akssamitka
Jak widac nie tylko kobiety przyjmuja odpowiednie suplementy. Ale to dobrze ze nasi męzowie wykazują taką chęc :) A na pewno po ManForte sama z mężem zauwazysz konkretne efekty i dzialanie.

Gość fortteska
Przez jaki okres czasu trzeba podawac takie suplementy naszym mężczyznom ?

Gość assska3
Mysle ze tak jak zawsze, zeby dany suplement zeczywiscie konkretnie zadziałał musimy przyjmowac go minimum 3 mc. Wiec mysle ze spokojnie własnie tylko musimy go przyjmować.

Gość basiennnkowa
Powiem Wam ze nie wiedzialam o tym ze sa takie suplementy też i dla kobiet. To dobrze to wzajemnie własnei mozna uzupełniać te dwie kuracje.

Gość ZUNIA19
Poszukuję prenatal probaby man (tylko dla mężczyzn). Może ktoś pomóc?

Gość katem2011
Ja biorę femifertil (śluz po nim super płodny!) , a od niedawna kupiłam mojemu miśkowi manforte i mu przemycam jako multiwitaminkę dla mężczyzn :-))) - kupiłam z tego zestawu, co dziewczyny pisały http://www. jestemplodna.pl/product/zestaw-ona-oszczedzasz-5/

Gość gość
Odsprzedam 6 opakowań PRENATAL PROBABY cena za op. 80 zł pokrywam koszt wysyłki. Termin ważności czerwiec 2014 w razie pytań proszę pisać na meila kasienka411@gmail.com

Gość olliska23
Dobry wybór suplementów. Widac ze faceci też chętnie sięgają po nie. Ale taka pełna ich swiadomośc stosowania, przychodzi do nich mysle po 30 roku życia.

Gość McPearl
Chciałabym podnieść temat. Staramy się z mężem o drugie dzieciątko. Moja ginekolog poleciła mi Prenatal Pro baby jako dobre witaminy. Dziś wzięłam pierwszą saszetkę. Czy ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć?

Gość kajjjjetanka
Ja zaczełam teraz stosowac przed kazdym stosunkiem żel Pre Seed. Mam nadzieje ze to dobra rada mojego ginekologa i wszystko bedzie naprawde dobrze i nasze starania będą trwały dłuzej.

Gość gość
Słuchajcie, czy myslicie ze są jeszcze jakieś sposoby na dzieciątko po 4 latach starań ? Nie chce myslec na razie o invitro. Czytam Wasz wątek, i widze ze kilka sposobów nam pozostało. Na pewno spróbuje z żelem Pre seed, moze sie uda, ale czy naprawdę ostatecznie trzeba myślec o zabiegu invitro ?

Gość monnnliska
Warto spróbować wszystkich metod bo własnie dzieki nim uda sie nam na pewno skuteczniej przejść przez te wszelkie nasz próby.

Gość gość
Ja uwazam ze zawsze warto jeszcze jest się wzmocnić pod kątem dobrych suplementów. I jesli drodzy Panowie o takie chodzi to zdecydowanie jestem za Erektonem. To jest suplement który daje nam wszystko to czego oczekujemy- podnosi libido, dodaje energii.

Gość gość
Dokładnie sie zgadzam. Zresztą jak widac po składzie, suplement Erekton jest tak bogaty ze tutaj na pewno już po pierwszym opakowaniu musi zadziałac. Zresztą my same sie przekonamy :)

Gość gość
Jak można być takim debilem żeby się k****ić po necie spamując jakimś góóównem?

Gość gość
Wiadomo ze sa rózne sposoby na to zeby wzmocnic męską potencje ;) I tutaj sama musze powiedzieć ze najlepsze efekty daje - patrząc po moim męzu własnie wposmniany tu suplement. Polecam, regularne przyjmowanie działa cuda.

Gość michigan
Nie wiem jak u kobiet ale u facetow aby usprawnic potencję najlepszy jest suplement diety np erekton, dlatego że jest naturalny a efekty ma rewelacyjne

Gość kulas
Jaki suplement diety polecacie dla faceta na potencję? Zalezy mi na efektach, niekoniecznie szybkich ale porządnych

Gość fruit
mnie zastanawia fenomen tych suplementów diety dla facetów na potencje, np ten erekton, sporo osob to zachwala, niby zwykly naturalny suplement a taki skuteczny

Gość dred
Co stosujecie panowie na potencje? Wspomagacie sie czyms? mi zalezy na naturalnych pomocach, np. ten erekton? Jest ok?

Gość vivat
jak najbardziej, ja stosuje juz dluzszy czas i widze spore efekty. Jestem zadowolony, warto sprobowac.

Gość gość
Moge polecić manforte, ma dobry skład. Na mnie dobrze działa. Jestem zadowolony.

Gość gość
Moim zdaniem najważniejsze jest zdiagnozowanie problemu - czy leży on w fizjologii,czy w psychice. To pomoże rozwiązać problem. Na początek warto zadbać o ****** relax - na pewno nie zaszkodzą, a mogą pomóc. A co do suplementu to na pewno ja z mojego doświadczenia polecam Manforte, to dobry preparat, naturalny i bezpieczny. Bez żadnej zbędnej chemii.

Gość gość
A co jesli po takich rzeczach mamy infekcje intymne ? Jak sobie w takiej sytuacji pomóc ?

Gość gość
Witam jatez z mezem zaczelismy stosowac prenatal probaby juz jesgesmy malzenstwem 8 i nic sie nie udalo

Gość gość
Zaczynam od dzisiaj z mężem brać prenatal pro baby, ktoś z nami ? :)

Gość gość
ja brałam i jestem zadowolona. wyniki dobre, a w zimie trzeba sobie jakoś pomóc

Gość gość
wyniki dobre bo jakim wzgledem udalo sie baby jest

Gość gość
ha ???