Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona glupiego meza

Moj maz nie chce wymienic lozka...

Polecane posty

Chrzanisz :D:D:D:D A ją powinno jarać to,że teraz to nie inne ,a ona mu nóżki rozkłada i tym łożem rządzi :classic_cool:

Gość ma niezły pomysł
xyzed nie skumałeś

Gość newfolk
kup nowy materac ;)

Gość wnioskowy
moze go kreci, ze na tym lozku przelecial juz tyle panienek i zostawil se jako trofeum gdyz zdecydowal, ze ta bedzie ostatnia :) nie zabierajmy facetowi odrobiny proznosci i dumy :D

Gość woocekaczka
Przesadzacie - jaki zboczeniec? On to widzi jako mebel, bo to jest mebel. Raczej nie sądzę, żeby materac był dla niego skarbnicą wspomnień. Zwyczajnie - nie mieli kasy, teraz mają, to on by chciał kupic coś fajnego, a nie taki tam zwykły mebel, skoro stary funkcjonuje dobrze. Myślę, że z jego strony tak to wygląda. To tylko baby mają takie skłonności do nadinterpretacji i wymyslania niestworzonych teorii

ma niezły pomysł - a co tu kumać?? :D:D:D:D:D Luśka to gdzie i kiedy?? :D Ino nie możesz mieć więcej jak 35 wiosen :D:D:D:D:D albowiem różnica wieku porządna musi być :classic_cool:

"Luśka to gdzie i kiedy?? Ino nie możesz mieć więcej jak 35 wiosen albowiem różnica wieku porządna musi być " Nie wiedziałam, ze z upływem lat człowiek tak się potrafi rozmarzyć :-D ;-) Niestety w tym momencie odpadasz, ja zadaje sie tylko z rówieśnikami :-)

Gość lucian B
wymień mężą

Luśka nie zawiodłaś mnie albowiem takiej odpowiedzi spodziewałem się :D:D:D:D:D:D:D:D:D Pogadać se możemy o randce ale jak przychodzi co do czego to przeważnie się wycofujecie :D:D:D:D:D:D Ale masz rację co rówieśnik to rówieśnik :D:D:D:D:D:D:D zawsze możesz mu przysrać : spadaj boś młody i nie wyrobiony :D:D:D:D:D:D

Gość woocekaczka
Myśle, że to dla niego w obecnej sytuacji ma taki sam sens jak wymiana stołu. Stół funkcjonuje - to po co wymieniać? To samo z łóżkiem. Z jego punktu widzenia pewnie wygląda to tak, że nie mieli kasy, teraz sie polepszyło, możnaby sobie gdzieś pojechac, kupić cos dla przyjemności, a nie ładowac w sprzęty domowe. Myślę, że nie ma co wymyślac własnych interpretacji, jak nie ma ku temu zadnych rpzesłanek

Kurcze, nigdy nie rozważałam swojego łóżka z kategoriach symbolicznych, jak autorka wątku. A ustosunkowujesz się też do innych mebli i sprzętów? Jakie uczucia żywisz względem odkurzacza?

Gość woocekaczka
odkurzacz tez może byc symboliczny - może byc symbolem seksu oralnego