Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona glupiego meza

Moj maz nie chce wymienic lozka...

Polecane posty

Gość zona glupiego meza

Wiem, moze to wyda wam sie smieszne, ale ja czuje sie zle w tej sytuacji. Zanim sie poznalismy on mieszkal sam, ale wczesniej mial dziewczyne z ktora mieszkal w innym mieszkaniu. Kupili sobie lozko. Nie musze dodawac, ze nie tylko w nim grzecznie spali... on z tego zwiazku ma dziecko. Pozniej sie rozstali. Podzielili sie przedmiotami z tego mieszkania i kazde z nich zamieszkalo w innym mieszkaniu. Jemu przypadlo to glupie lozko. Po tym ich rozstaniu on mial 2 partnerki z ktorymi sypial wiadomo gdzie. Pozniej poznal mnie, pobralismy sie i zamieszkalismy razem. Nie mielismy zbyt duzo kasy na poczatku, wiec nie kupowalismy nic do mieszkania, ale teraz nasza sytuacja finansowa poprawila sie. Chcialam aby pierwszym naszym zakupem bylo nowe lozko, bo nie chce spac z nim w lozku przez ktore przewijaly sie inne kobiety... on powiedzial, ze sie nie zgadza na wymiane lozka, bo to jest tylko zwykly mebel... czy wy tez tak uwazacie czy to ja przesadzam??? Prosze o powazne wypowiedzi!

Gość majowa konwaliaaa
Widze, ze nie tylko ja mam meza glupola... Wspolczuje...

Gość to wcale nie jest śmieszne
nie kłóć się z nim o to, bo zapewne i tak nie ustąpi kup za swoje pieniądze i tyle szanuj się!!!!!

Gość Elmo.
jesli Tobie to nie odpowiada to go namawiaj aż poskutkuje , a jak nie to kup sobie łózko i sama śpij;p w końcu zmieknie:)

Tak czujesz i masz do tego prawo. Po co pytasz? Kup sama lozko i po sprawie:)

Gość zapytaj go czy nie seksił
sie z nimi np na stole, na dywanie, pod prysznicem bo może trzeba będzie trzasnąć grubszy remont by te ślady zatrzeć :D:D

Gość zona glupiego meza
czyli uwazacie, ze wcale nie przesadzam? Macie racje, chyba kupie sobie oddzielne lozko...

Zs rozbawilam sie:) Irytuje mnie taka postawa. Dziewczynie nie podoba sie lozko. Ok. Niech zamowi nowe, stare wyniesie i spokoj.

Gość allina
Jestem w podobnej sytuacji tylko odwrotnie. Mąż mieszka u mnie a przez moje łóżko przewinęło sie kilku facetów. Kupiliśmy nowe łóżko choć tamto było dobre. Mój mąż jest troche zazdrosny o przeszłość i ja sama też lepiej się czuję na nowym łóżku.

Jesuuuuu nie chodzi o odzielne lozko tylko nowe. Zaraz bedziesz sie rozwodzic, poniewaz ktos tak napisze- echh.

Gość zona glupiego meza
uwazam, ze co jak co, ale lozko powinno byc tylko i wylacznie nasze..., a nie po innych:(

Jezeli masz taki problem to wymien lozko i juz nie placz nad tym.

Każ mu także wymienić penisa wszak on też bywał nie tylko w twojej...... ;) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość wyjebać zboczńca poza dom

Gość woocekaczka
idźcie na kompromis i wymieńcie materac

Gość woocekaczka
Mnie by może nie tyle przeszkadzał wymiar "duchowy" (jakas zazdrość czy cos w ten deseń), ile higieniczny. Nie chcialabym spac w łóżku, gdzie swoje roztocza wsmarowywała inna osoba, z którą nie chcę mieć nic wspólnego. Nie lubię spac w hotelach z tego samego powodu - tylko w hotelach spi sie parę nocy i mozna to przeboleć. Właśne łóżko ma byc własne. Jak on nie chce, to sie szarpnij i kup sama. Bo to jest obrzydliwe

Gość wnioskowy
upewnij sie, ze tez jestes dla niego zwykly mebel - wtedy bedziesz miala pewnosc, ze i Ciebie sie nie pozbedzie :) inne najwyrazniej byly niezwykle... i juz ich nie ma :)

Gość ma niezły pomysł
a ty przynieś materac na którym kochalas się z innym (albo przynieś jakikolwiek inny, i powiedz że to z czasów kiedy byłaś kimśtam) i ciekawe jak on będzie się czuł!!!!!!!

Luśka z Windsorów :D nie ma sprawy ,tylko żeby koszt pierwszej randki nie wyniósł więcej niż 2000 :D:D:D:D 👄 :classic_cool:

Gość wnioskowy
aaa i jeszcze zastanow sie, w ilu ustach, pochwach i odbytach byl jego penis !!! tez powinnas kazac mu go wymienic :)

aaa i jeszcze zastanow sie, w ilu ustach, pochwach i odbytach byl jego penis !!! tez powinnas kazac mu go wymienic Taaak, pokloc sie, pokrzycz a pozniej zapytaj sie czy masz sie rozwiesc:)

Gość ma niezły pomysł
dziwne wnioski wyciągacie. to nie chodzi o sam fakt że kochal się z innymi. Chodzi o to że jeżeli ją kocha, to nie powinno mu zależeć żeby to łóżko zostało! On zachowuje si jak jakiś zboczeniec!

Gość Tionee
widać ze męzulek nie próżnuje, ma miłe wspomnienia to nie chce sie łóżka pozbywać. ty tez pewnie ostatnia nie bedziesz jak to taki kasanowa.