Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

znacie jakis...

Polecane posty

zespol ktory brzmi jak depesze z lat 80/90? mocna elektronika/fajny glos/ dobre melodie? z gory dzieki i pozDrawiaM

znam soft cella, nie do konca moj typ aczkolwiek zdarzaja sie perelki... chodzi mi o cos w stylu Paradise Lost i ich albumu Host/ Devision/ Camouflage albo cos co podchodzi stylistycznie pod 'Happiest girl Jack remix'/ 'World in my eyes (refren)/Strangelove

na lascie juz duzo sprawdzalam, mam tam konto. czsami propozycje bywaja nietrafione.

Gość kocham depeche mode
:-)

szejku- wszystkie podane wyzej zespoly mam na mp3 :D potrzebuje czegos swiezego

o skubana. Sprawdz jeszcz Pixies (szczegolnie "where is my mind") The who - Sztandarowy utwor to My generation U2 - Sunday bloody sunday Canned heat - on the road again Lou reed - Walk on the wild side Kinks - you really got me INXS - Need You Tonight Chuck Berry - Johny B.Good John Lennon - Imagine RadioHead - Karma police Rolling stones -Satisfaction Sex Pistols - God save the queen Cage the elephant - aint no rest for the wicked Sugarplum fairy - zwroc szczegolan uwage na album "First round, first minute"

zabka cos mi youtube nawala (internet na telefon) ale sprawdze jak tylko sie polepszy. dziekuje :) szejku znowu pudlo :P nie znalam tylko 3 piosenek :D u2- bloody sunday uwielbiam

Ciezko Ci dogodzic, nie dziw sie ze tak malo odpowiedzi :P

oasis - wonderwall Jimi Hendrix - Hey joe Dire Straits - sultans of swing Deep purple - smoke on the water Eric Clapton - layla Run DMC & Aerosmith - walk this way moze cos z tego ?

znam :D :D :D a walk this way to mam kilka wersji, razem z ta girls aloud. :P

Szejku - nie ciężko jej dogodzić, tylko Ty same klasyki (żeby nie powiedzieć: banały) podrzuca. Ja niestety nie pomogę, nie lubię Depeszy :P

Cholera, a jestes otwarta na inne gatunki muzyczne ?;p

podrzucasz* ('same' było oczywiście zaokrągleniem, nie myślałam, że ktoś tu zna Cage the Elephant)

sa klasykami bo sa dobre, a gowna nie ma sensu podrzucac, nie ?:)

Ja niestety nie pomogę, nie lubię Depeszy ' nie bluznij. :P tak, jestem otwarta, podaj jakies fajne piosenki.

pierwsze musze je zuploadowac gdzies :P to potrwa chwile Cage the elephant znam od jakiegos czasu :)

To ja się wetnę w temat, propagować mi się zachciało. Szejku, znasz The Last Shadow Puppets? Tak mi się skojarzyło z Arctic Monkeys. Uroczy są.