Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

linabb

Darmowe kosmetyki

Polecane posty

Jeśli chcesz za darmo otrzymywać produkty znanej renomowanej marki Vichy to podaj swój adres e-mail i czekaj na zaproszenie :) Naprawdę warto!

linab, czy ty jesteś normalna?? Żeby zdjęcia własnego dziecka i to jeszcze gołego dawać do internetu to trzeba być psychicznie chorym!! Wiesz kto to jest pedofil??

Gość mysle mysle mysle
Wiesz kto to jest alkoholik ? Od patrzenia w butelke sie nie napije niestety ;) a od patrzenia w zdjecie butelki tym bardziej hhehehehhe

Gość mysle mysle mysle
Proponuje zakaz umieszczania zdjec zwierzat, nie daj boze jeszcze jakis zoofil sie podnieci hehehehe, jak mnie tacy ludzie bawią :D

a co ma piernik do wiatraka?? ja bym nie chciała zeby jakiś zboczeniec patrzył na moje dziecko i wymieniał z innymi kolegami! Po co ludzie to robią, baby w szczególności głupie

Gość mysle mysle mysle
Sam pomysl umieszczania takich zdjec jest z deka nie teges, ale nie z powodu pedofilow tylko caloksztaltu. Jakby jakis chcial sie napatrzec na gole berbecie to moze isc w lecie na plarze, malo to na golasa biega ?

no własnie jest nie teges już bez znaczenia z jakiego powodu!!

Gość mysle mysle mysle
Zalerzy jeszcze jak sie to zdjecie zrobi, mysle ze te sa calkiem do zniesienia, na allegro na aukcjach ze sprzetem dla noworodkow tez przewijaja sie golasy ;) ba ! w prasie tez są i nikt nie placze.

:P Nie należy mierzyć ludzi własną miarą :P nie każdy się onanizuje przed kompem :O Jak masz z tym problem to idź do lekarza :O A gdyby to było moje zdjęcie w bikini .....? Też by było prowokacją????:classic_cool: :P

A głupia to Ty jesteś skoro takie rzeczy Ci do głowy przychodzą :P I w przeciwieństwie do Ciebie JESTEM NORMALNA :P