Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama córeczki

Co się dzieje z moją córką????!!!!

Polecane posty

Gość mama córeczki

Jestem zaniepokojona. Córka ma 15 lat i ma teraz ferie. Codziennie gdzieś wychodzi z koleżankami. Nic nie miałam przeciwko dopóki nie zauważyłam, że codziennie idzie w stronę centrum handlowego. Przeciwko temu też nie miałabym nic, gdyby nie to że zawsze wraca z zakupami chociaż kieszonkowego jej nie daję. Nie wiem, czy powinnam się ją spytać, skąd to wszystko bierze? Dzisiaj przyniosła ipoda. Czy to nie dziwne?

Nie chcę Cię straszyć ale słyszałaś o galeriankach? Bo ukraść takich rzeczy jak ipod się nie da...

w pierwszej chwili też mi przyszły na myśl galerianki, ale może chodzi o coś innego

lepiej śledzić i przyłapać na gorącym uczynku bo jak spytasz to się nie przyzna, powie że pożyczyła albo inne głupiee kłamstwo wymyśli...

Gość albo prowo
albo jesteś głupia i ślepa.Innej opcji nie ma

jak dla mnie 0/10 watpie zeby sie tak chwalila tym wszystkim :o

No to nieciekawie sprawa wyglada... :/ Musisz porozmawiac z Nia... tylko delikatnie oczywiscie i ze spokojem.

prowokacja dzieci nie sa tak naiwne i raczej by sie tak skutecznie z tym ukrywala, ze by autorka pojecia nie miala. swoja droga nie zapytalas sie skad ma te zakupy? to chyba takie zwykle i bardzo na miejscu pytanie i nie powinno nikogo dziwic.. wraca corka z siatami a ty co? biernie sie przygladasz i nie reagujesz?

Bo ukraść takich rzeczy jak ipod się nie da... - znajomy kolegi wynosi bez pardonu dvd z marketów :P prowo, moja matka zawsze obczaja co kupiłam, nawet jeśli to zwykły pączek.

Gość magmolia2..
TO NIE MAMA PISZE JAK JUZ TO TA GÓWNIARA.