Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do bojuuuuuu do bojuuuuuuuuuuu

Organizuję 18 w klubie z koleżankami i one wszystkie chcą iść do fryzjera i

Polecane posty

Gość do bojuuuuuu do bojuuuuuuuuuuu

kosmetyczki, a ja nie mam tyle kasy zeby ją jeszcze wydawać na fryzurę i makijaż, ale nie chcę wyglądać gorzej od nich :( Co mam zrobić? Mam lokówkę w domu, więc fryzurę ewentualnie sobie zrobię, ale gorzej z makijażem bo za bardzo nie umiem się malować i nie chcę też wyglądać tak jak na codzien :(

Gość .....ot..co......
na you tubie jest duzo filmokow, w ktorych dziewczyny pokazuja jak sie malowac:)

Gość .....ot..co......
wpisz make up tutorial i wyskoczy ci pelno filmikow

Gość mikrooooo
A klubie panuje polmrok, i tak nie widac kto jak sie umalowal , tez sobie zmartwienie znalazlas. No chyba ze w tym klubie wisza halogeny i jest jasno jak w galeri handlowej ;)

Gość voice
ojej coś się załączyło, nie wiem skąd się wziął ten link, sorki:)

Gość mikrooooo
Ale macie problemy i to na wlasna prosbe , ciemno jak w dupie , wszycy albo wiekszosc bedzie wcieta a juz napewno podchmielona i nikomu nie przyjdzie do glowy zastanawiac sie jak kto sie umalowal :D No ale ja nie pojde niepomalowana, NIE bo NIE ;p

Gość alamalla
ot co dobrze radzi poszukaj filmików na you tube A tak na marginesie nie potrzebujesz ostrego makijazu , tylko delikatne podkreślenie Jesli na codzien sie nie malujesz ( a wnioskuje ,ze tak jest bo piszersz ze nie umiesz ) to po prostu mozesz się zle czuc w makijazu Zrob tak jak pisze ot co ,a fryzurkę spróbuj zrobic sama ( najlepiej popróbuj kilka dni przed impreze ,zebys wiedziała jak się na impreze uczesac