Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zona olka

NIC NIE JEM PO 17-TEJ, BO TAK CHCE PRZEZYC POST

Polecane posty

Gość nie mozliwe
juz napisalam wczesniej jestem za granica z chlopakiem i mam 21 lat.pracuje dorywczo.dzis zjadlam 2 kanapki z serem na sniadanie, obiad o 12 no i niestety o 19 kolacje 3 kanapki z jajkiem i serem (slyszalam ze jajko malo tuczy i jogurty) a o 19 zjadlam bo tak wrocilam z pracy :/ no niestety a na glodzie do jutra bym napewno nie wytrzymala a i tak mysle ze jak zaraz ciastka nie zjem to ......hm no ale zamiast tego kupilam wiaderko jogurtu. dzis zaczynam brzuszki wieczorem:)

Gość caffe cappuccino
Witaj:) ja na kolację 3 małe kanapki z srerkiem wiejskim i pomidorem:) jakos kolo 18stej:) a teraz jeszcze zjadłam jabłko. Piję czerwoną herbatkę:) Zaczełam ta skakankę:) 10 minut jakoś przed południem, ale masakra to była:) tak mi serducho kołatało:) i co minute musiałam przerywać bo nie miałam siły:) Idę zaraz oglądać Na Wspólnej to zrobie kolejne 50 brzuszków:)

Gość nie mozliwe
no tak na wspolnej zaraz.tez ogladam :) ja potem zrobie ,mysle ze napoczatek za duzo 50 bo jutro nie wstane,bede robila mniej a potem zwieksze sobie. ja slyszalam ze nie nalezy jesc duzo jablek bo ciezko je spalic tak samo jak lody niby maja malo kaori ale tez ciezko spalic.glowy za ta informacje nie dam uciac ;) kurcze mi jest ciezej bo ja nie lubie warzy nie pamietam kiedy zjadlam ogorka czy pomidora.owoce tez srednio jem,praktycznie wogole,wiec musze tez jakos inaczej sie odchudzac:)

nie mozliwe-- troche szkoda ze nie wyrzymalas. Ale nie mialas w pracy jakiejs przerwy, zebys mogla cos przekasic??? Bo wiesz nie chodzi o to czy czy jajko jest kaloryczne czy nie tylko o fakt ze jadlas po 17-tej. U mnie sprawdza sie metoda 4 posikow 2 przegryzek MALYCH!!! i to skutkuje jak narazie. Nie ma sensu sie glodzic przez caly dzien bo to doprowadza do tego ze wieczorem rzucacie sie na jedznie . mamo majki u mnie brzuch troche spadl i sa efekty. Dawno ur dziecko??? Ile przytylas??? SPROSTOWANIE: nie jestem terz za granica, bylam 3 lata w Irlandii wrocilam 3 lata temu. A co do zamazpojscia to uwierzcie na kazdego przyjdzie czas. Tylko dziewczyny dobrze wybierzcie bo dobry maz to podstawa. :) Dobranoc

Gość nie mozliwe
zonka olka no wlanie nie raz jest tak ze nie mam kiedy zjesc w dzien a wiec musze wtedy kiedy wrocce do domu.ale i tak dobrze bo ja potrafie opychac sie o 22. wiec dzisiejszy dzien uwazam za udany :) dobrej nocy;)

ja w poscie chce sprawdzic swoja silna wole. dlatego nie jem wieczorem.. ja tez mam 27 lat tak jak zona olka :) mieszkam za granica i studiuje. w czerwcu bede podwojnym magistrem. wreszcie. nie mam meza i dzieci - mam chlopaka, z ktorym mieszkam... slubu nie planuje :) dzieci tez nie. w kazdym razie nie przez najblizsze 5 lat a kto wie czy w ogole - nie jestem rodzinnym typem, wiec sie nieco na watku wylamuje. w ogole nie wiem czy schudlam cos czy nie.. mam wrazenie ze nic, a nie chce sie wazyc :) zaczynam sie niecierpliwic.

To co mi pomoglo przy odchudzaniu i to bardzo to taki urzadzenie na "elektrostymulacje" miesni. Tak super mi wymodelowalo cialo, pomoglo mi spalic tluszczyk, zniknal mi cellulit i mam gladka skore a nie zwisajaca... szczerze polecam wszystkim!!!!! Ciesze sie ze trafilam na to urzadzenie- przypadkiem kolezanka mi o nim powiedziala! Urzadzenie zakladalam jak gladalam telewizji!!!! Super uzupelnialo cwiczenia. http://allegro.pl/item935183669_odchudzanie_ elektrostymulacja_zwalcza_cellulit.html

Gość mamamajki
zono olka: jestem 13 mies po porodzie. w ciazy przytylam 19kg, zostalo mi jeszcze 5-6 do zrzucenia. wszystko ulokowalo sie w gornej partii ciala, bo spokojnie mieszcze sie w spodnie, w ktorych chodzilam przed ciaza.

Gość caffe cappuccino
Witam :) Dzień drugi:) muszę się znów opisać co zjadłam:) no to rano 3 kanapki z wiejskim i pomidorkiem:) a obiad bigosik i jedna mała kanapka:) jem oczywiście pełnoziarnisty chlebek:) jeszcze nie ćwiczyłam ale na serialach zrobie brzuszki:) ale hmm, powiedzcie mi coś....no bo zrobiłam 50 ich wczoraj nooo i nie mam żadnych zakwasów, nic nie boli, chyba robię je jakoś nie tak. dziś zrobie tak, że z wyprostowanymi nogami, może zadziała. a co do skakanki, hmmm, mam taki mega ból łydek, że szkoda gadać:) ledwo chodzę:) myślicie, że jak dam radę to mogę poskakać dziś znów? czy czekać aż ból przejdzie?

Gość caffe cappuccino
Mała mi, a czemu to sprzedajesz jak takie rewelacyjne?:)) jakiej to firmy? jak sie nazywa oryginalnie?

Gość oliwia005
nie widzicie ze post malej mi to reklama??? zignorujcie po prostu

Gość nie mozliwe
a wiec ja dzis na sniadano 2 kanapki potem troche jogurtu,obiad miseczka zupy po 17.20 pol miski zupy i dwie kanapki. jak narazie nic nie cwiczylam no ale caly dzien w ruchu tez robi swoje.aby tak dalej :) a wiec dziewczynki czekamy sniadanka :)

Gość caffe cappuccino
Hej laski:) mam dwa pytania do którejś z Was która która ma jakieś doświadczenie i wiedzę:) Po pierwsze: JAJECZNICZA mogę sobie zrobić na śniadanie jajecznicę z dwóch jajek np? Z pomidorkiem i cebulą? No tłuszcz potrzebuję ale to mogę tak np łyżeczke oleju dać i może mi się zetnie:) Czy jajecznica w ogóle odpada? Po drugie: KAPUSTA mam w domu główkę, ale nie wiem co mogę z niej zrobić. Tzn, dla brata ugotuję łazanki. Ale dla mnie to chyba się nie nadaje, nie? Bo tam boczek dam, olej też pewnie, smażyć to będe. No i makaron. Co mogę dla siebie z kapusty zrobić? Na ciepło koniecznie, bo na obiad chce.

Gość caffe cappuccino
hop hop, hop hop;) jest tutaj ktoś?:) Poradzcie coś:)

Gość nie mozliwe
a wiesz ze u mnie chlopak jajecznice smazy na mleku.dodajesz troszke i wsio.i wychodzi taka sama i napewno mniej kalori,cebule mysle ze bym sobie darowala;)

Gość caffe cappuccino
Yhym, spróbuję z tym mlekiem:) I to tak na patelni?:) A czemu cebule sobie darować? Że Ty nie lubisz czy że za dużo kalorii?:)

Gość nie mozliwe
normalnie kapke mleka do jajecznicy i mieszasz wychodzi normalna:) a cebulka nie weim taka smazona wydaje mi sie ciezko strawna no ale moze ktos wiecej powie. a zk apusty co zrobic tez nie wieem poszukaj w internecie jakis przepisow

Czesc wszystkim 🌼 Widze ze tutaj niektore dziewczyny sie glodza a to nie o to chodzi w mojej "ideii" postu po 17-tej. :O Pudelko -- gdzie jestes???? Ja sie dzisiaj rano odwazylam i sie zwazylam poszlo mi w sumie tylko 2kg ale to zawsze cos, choc mialam nadzieje na wiecej. Co mnie najbardziej dziwi duzo mi poszlo w obwodach :) i dlatego bylam pewna ze poszlo mi wiecej kg. Ale mimo wszystko i tak sie ciesze. :) W koncu nie wygladam w jeansach jak nabity baleron :D

Gość nie mozliwe
widzisz jak np ja jadlam po 17 nieraz jeszcze 3 razy to wez sie nie glodz :) no ale z dnia nadzien mysle ze bedzie lepiej bo brzuszek sie przyzwyczai..gratuluje spadku wagi :)

Gość caffe cappuccino
Witajcie:) całkiem nieźle mi idzie:) wytrzymałam już dwa dni:)) ale tak się boje pokusy:( że naglg pochłonę całą Milkę albo pizze:( ide na miasto się spotkać z koleżanką i nie wiem co mam zamówić:) piwo nie bo po tym ma się głoda, kurde gorąca czekoladę też nie, kawę? herbatę?

Gość nie mozliwe
u mnie tez jakos na sniadanie 2 kanapki potem obiadu troche (ale jakos nie chcialo mi sie jesc wiec tylko skubnelam) potem troche jogurtu z platkami i na kolacje 3 kanapki a wiec czekamy rana a wy jak tam ?? co jecie to moze bede miala jakies natchnienie co zrobic do jedzenia bo juz mi brzydnie :) zamow herbate :)

Hej, mogę sie przyłączyc? Też chcę nie jesc wieczorami od 17 czy 18 - tego jeszcze nie wiem;P Mam 27 lat, meza i 1,5roczna corcie i poki co siedze na wychowawczym wiec mam przynajmniej czas na ruch ;) Moim celem jest 65kg, a potem...62 i 59 ale wszystko powoli. Pozdrawiam wszystkich :)

Gość nie mozliwe
No pewnie ze mozna sie przylączyc tylko cos ucichlo..Dziewczyny zyjecie?? Ja juz zaczelam cwiczyc 2 dni :) Moja technika jest taka ze wlanczam swoje ulubione piosenki,takie zywe :) i cwicze wszystko co mi przyjdzie do glowy.Brzuszki,sklony,przysiady,bieg w miejscu, roznosci. Uwiezcie ze tak sie upocilam jak nigdy i licze ze da to jakis efekt bo to juz 5 dzien :) a jak u was? bylo juz jakies podjadanie po 17??

Witajcie 🌼 Ja troche nagrzeszylam ... wczoraj byly u nas moje szwagierki i troche sobie odpuscilam tzn mialam duyspenze na ten dzien i zjadlam 2 kawalki pizzy ktora upieklysmy razem. Ale w sumie nie zaluje bo bylo naprawde super. A co Was dziewczyny??? Jak sie trzymacie chyba chantal , pudelko i inne stale bywalczynie daly sobie spokoj juz z postem , bo sie wogole nie odzywaja. U mnie po tej pizzy bardzo mi brzuch wzdelo ale dzisiaj nie jem juz od obiadu czyli od 14 :O Ale wytrzymam!!! hot mama--witaj :) Jak patrze na Twoja stopke to sobie mysle ze tez przydaloby sie schudnac tyle co Ty. Jestesmy w podobnym wieku tylko ja mam mlodsze dziecko. Pozdawiam . Odzywaj sie czesciej.

Ja wczoraj nie jadłam od 19 bo wczesniej byłam na zaupach i nie chciałam zjesc nic "głupiego", wiec zjadlam: 1. mały jogurt + otręby 2. grahamkę z szynką 3. gulasz z kaszą gryczaną i buraczkami 4. 4 wafle ryżowe z czekoladą Dziś ciuchy były lużniejsze wiec cos w tym jest ;)

Gość nie mozliwe
ja przez te 5 dni zjadlam 5 precelkow i jdna mambe wiec to moglam sobie darowac:) a ogolnie trzymam sie jakos jeszcze po sobie nie widze,najgorsze jest to ze nie mam wagi ale chce zeby mi z brzucha spadlo wiec dojrze sie jak cos po spodniach bo ledwo sie dopinam po zimie :/ A tak nawet chce mi sie cwiczyc moze ze dopiero 3 dzien to robie a moze dlatego ze mam swoj sposob na cwiczenia tak jak napisalam wczesniej.Powariuje troche az sie upoce,lepeij sie z tym czuje niz zrobic na przymus tylko brzuszki.No zaraz kolacja :)

Gość nie mozliwe
aa i ja tez mam cos kolo wzostu 170 cm i waga tez tak bije sie okolo 70 kg .Wiec do dolu dziewczyny do dolu :)

Widze , ze tu dziewczyny nie rozumieja istoty postu i jego przeslania ktore nijak sie ma do jedzenia np. mamby lub precelkow . Wytlumacze jeszcze raz, macie NIE JESC tego co lubicie no i oczywiscie nie jesc po 17-tej. Chociaz ja nie jesm teraz juz od 14 bo wtedy mam obiad a potem to mi sie juz nie chce jesc. Dziewczyny zaczernione , piszcie !!! Bo nie mam z kim pogadac.

ja jestem i staram sie nadal. w ogole mysle ze wlasnie mija polowa postu wiec warto by kolejne ograniczenia wprowadzic, tak jak ty z ta 14.00 ja postaram sie od dzis lub jutra ograniczyc mocniej ale nie z godzina tylko z iloscia jedzenia

witajcie:) dawno mnie nie było, ale to z powodów czysto technicznych:) Ważyłam się, wiecie? to było strasznie, ale ani grama nie schudłam od bardzo dawna. Nie wiem co jest nie tak, naprawdę. Ważę 60kg! Mam dość wszystkiego, jadłam bardzo mało, ćwiczę regularnie i co? :( jedna wielka porażka. Już nawet 57kg by mnie meeeega ucieszyło, ale 60...:(