Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielooka Nataszyca

Lubie uprawiac sex...czy to powod aby mnie nazywac szmata i dziwka?

Polecane posty

Ja wiem ile się płaci za nie zła krefke ciebie na pewno na taka nie stać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

widać autorka tegoż to tematu się zawinęła i uważa za boską,cnotliwą białogłowę:) a ja tu się produkuję, próbują bronić jej racji czy cholera wie co,hehe :) bawcie się dobrze :)

te verde kwestia urozmaicenia życia erotycznego,mało która kobieta potrafi spełnić wszystkie marzenia erotyczne swego faceta ja to potrafię i nie mam żadnych oporów !!!!!!!!!!!!

Można na to spojrzeć z wielu stron, i tak na prawdę to chuj wie, którą ścieżką myślową podążać.. Z jednej strony biologia, która jest potężną siłą w naszym życiu, co zresztą widać. Mężczyźni biologicznie są stworzeni do tego, aby powielać swoje geny, dlatego jest cała ta nagonka z seksem na mężczyzn że niby maja 6 razy wiekszy popęd od kobiet i że ruchają co popadnie. To ich biologiczny cel, podświadomie wszyscy to wiemy, i dlatego mężczyźni którzy zaliczają dużo panienek są postrzegani za maczo itp. Kobiety natomiast są stworzone biologicznie do spłodzenia i urodzenia dzieci. Ciąża trwa 9 miesięcy, kosztuje dużo wysiłku i energii no i potem jeszcze zajmowanie się dzieckiem. Jest to duża inwestycja i dlatego kobiety ostrożnie wybierają partnerów. I to kolejny powód, dla których mężczyźni którzy dużo zaliczają są uważani za "maczo" itp, bo wiele kobiet uznało że ich geny będą dobre. Czyli osiągneli sukces na poziomie biologicznym. Wracając do tego, że dla kobiet ciąża to duża inwestycja, to jest to właśnie powód, dla którego wszyscy podświadomie określamy kobiety mające wielu partnerów jako szmaty itp, bo one mają siedzieć w domu i dbać o dzieci i ognisko domowe. Z drugiej jednak strony inną siła mającą ogromny wpływ na nas to kultura, z takimi jej aspektami jak religia itd. I tu już bywa różnie, bo różne są kultury. W kulturze zachodniej robi się coraz luźniej jeśli chodzi o poglądy, kobiety są ruwnouprawniane ba, nawet mężczyźni z kobietami zaczynają się wymieniać cechami charakteru (faceci niewieścieją a kobiety robią się bardziej konkretne) Jest to tendencja którą widać bardzo wyraźnie. I w tym nurcie, kobiety przestają być postrzegane jako szmaty jeśli lubią seks i korzystają z życia. To staje się po prostu normalne, widać to choćby w serialach jak "Sex and the city". Pozostaje tylko pytanie, czy to jest, kurwa, dobre. Bo pójdźmy dalej. Wyobraźmy sobie świat za ileś tam lat, gdzie seks jest totalnie uwolniony, wszyscy pieprzą się ze wszystkimi, jak kto chce. Czy nie będzie to rozpieprzało totalnie stałości emocjonalnej? Jeśli tak, to jaki to będzie miało wpływ na stałość związków, małżeństw, a przez to - dzieci i ich psychikę? Nie wiem, można spekulować. Jaka jest ostateczna wartość, do której trzeba dążyć, aby było dobrze? Moim zdaniem, to kiedy nie krzywdzi się drugiej osoby. Po prostu. Podsumowując, jeśli ktoś lubi seks i chce go uprawiać z kim mu się podoba, to czemu nie? Dlaczego ma to być postrzegane jako złe. Ale jeśli się z kimś zwiąże, to już zależy od tego czego od siebie nawzajem oczekują partnerzy w tym związku. Tyle ode mnie ;) Ale się kurwa rozpisałem :D ale temat mnie skłonił do przemyśleń :P

te verde wolę uprawiać sex na maksa z osoba którą kocham, niż krzywdzić ją po kryjomu:):):)

Gość Jak się piepszysz co tydzień
z innym to jesteś dziwka, szmacisko lub zwykła ku..a i tyle!!

wow;) w końcu jakaś konkretna i dość mądra wypowiedź, masz rację w 100% :) irenasantor:korzystasz z burdelowych, ze wiesz ile kosztuje taka przyjemność za :"Ja wiem ile się płaci za nie zła krefke" z resztą po co miałabym korzystać z usług kobiet?jetem rasową hetero:) wolę facetów... prośba:niech się wypowiadają osoby:dorosłe, lub które mają coś sensownego do powiedzenia, a nie kretyńskie odzywki

goha_3miasto Wiem o czym mówię około 300za pół godziny za nockę ok 1500 do 2000 albo 3000 tysiaków w zależności jaka klasa ja biorę około 2500 za nockę a naj lepsze jest to że mój facet się na to godzi ale i tak jesteśmy ze sobą szczęśliwi wejdźcie na odloty tam jestem!!!!!!!!!!!!!!

yyy?? O_o majka to ty irenasantor?! to ty w burdelu jakby pracujesz?:) nieźle sobie liczycie :) nie oceniam...wisa mi to.twój facet się na to godzi...szacun dla niego.ciężko mi się wypowiedzieć...ja pracuję w IT i za 160 h miesięcznie dostaje 1 500... :

goha_3miasto wejc na odloty znajdź Gdynia i "monica "co o mnie sadzisz? chyba jestem warta a jak nie to napisz!!!!!!!!!!!!11

no jeśli to faktycznie ty, to gratuluję fajnej sesji:)cięzko mi się wypowiedzieć,babą jestem jakby nie było i nie gustuję w kobietach...ale ciało ładne, te blond włosy ... nie przemawiają za mna :)

Dziękuje, teraz już wiesz czemu taka kasa , ale szczerze mówiąc mam tego dość i chciała bym eis uwolnić, żyć własnym życiem ale czy potrafię jak się z tego wylogować z tego śmierdzącego towarzystwa????

potrafić jak potrafić...ale czy chcesz i byłabys gotowa np.pracować tak jak ja cały miesiąc za marne 1 500.kasa jest nieporównywalna.zawsze pozostaje ci przeprowadzka-kompletne odcięcie sie.ja się odciełam w ten sposób od mego ex...powrót na ziemie polskiee był jedynym słusznym wyjsciem z tego całego gówna. trzymaj się!

gówno jak ch.j a ta cała sesja fajnie wyszło ale z retuszem!!!!!! nie ma takich lasek uwierz mi!!!!, wiem jak to wszystko się działo , ja chce wyjść z tego bagna ale do końca mojego życia się tego nie pozbędę, bardzo trudno mi o tym pisać, wybacz!!!

ja cie nie cisnę, nie pisz o tym bo to nie jest miesjsce do tego. retusz wiem, widzę mi kumple zrobil lekki retusz(sama twarz do CV) zmarszczek i cienie pod oczami i podkolorował usta i zupełnie inna osoba :) dobrej nocy ci zycze :) i nie martw się jakos sobie poradzisz!

Tak jakoś ale na razie ty mi bardzo pomogłaś,, jak dalej mogę na ciebie liczyć i czy w ogóle mogę?????

no ładnie pykać się pykać tylko ciekawe że będziesz miała odwage przyznac się temu na całe życie ilu wczesniej miałas i czy tolerowałabys to ze on tez wyruchał stado szmatek tak samo jak ciebie przejebało stado wkładaków

majka:) miło że ci jakos pomogłam...a dalej nie wiem co masz na myśłi..jaką pomoc? karolek1000 :do kogo ta mądra uwaga? jeśli do mnie,to nie zamierzam się spowiadać ze swojej przeszłości mojemu mężowi i też nie oczekuję od niego tego ze mi powie.nigdy mnie to nie obchodzilo ...po co ta informacja?do licytacji?do awantury?

Gość lolek111111
kobieta, ktora robi to bez zwiazku i bez uczucia to wycierucha

Gość a facet który robi to
bez związku i bez uczucia?

Gość oj chłopcy chłopcy
"gorzej , dają za darmo to lepiej niż k**wy" - kiedy do was dotrze, że kobiety robią to dla własnej przyjemności a nie po to, żeby wam coś dać? :)

Gość ale i tak sie puszczaja

Gość wszyscy się puszczają
i kobiety i mężczyźnie, więc o co to halo? Wiadomo, ze każdy , niezależnie od płci dąży w życiu do jak największej przyjemności.

Gość a ja tam
Aja tam mam meza ale nie zaspokaja mnie. I też lubię być ostro ruchana przez facetów. Lubię seks i dobrze mi z tym. A mam 3 kochanków ;). meza juz nie lubie. A seks analny jest fajny:P

Gość niektorzy faceci chca miec
porzadna dziewczyne

Gość po co dziewczyna
ma być porządna i się dobrze prowadzić - żeby wyjść potem za mąż za jakiegoś kurwiszona, który seksu sobie nie żałował? Faceci się pieprzą na prawo i lewo, więc kobiety tez powinny sobie poużywać zanim wejdą w poważny związek.

Gość gość
po co dziewczyna: uwierz mi.... może ze 15-20 procent ***** na prawo i lewo ( ciacha ) a reszta.... albo z stałymi partnerkami albo od święta jak się coś trafi albo tacy co szukają dziewczyny bo się brzydzą takich jednorazowych wyzwolonych... ( naprawdę są tacy... normalnie nie do wiary) jak kol wiek faceci mają trudniej z******* ;) chyba że za hajs, oczywiście jak jeszcze ten hajs mają ;) ( bo jak ktoś zarabia 1500 to raczej go boli 150 za godzinę wydać)