Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielooka Nataszyca

Lubie uprawiac sex...czy to powod aby mnie nazywac szmata i dziwka?

Polecane posty

Gość Wielooka Nataszyca

Ja to lubie i juz! Od poczatku roku mialam 9 partnerow. Wiec co?! Faceci nie sa lepsi. Zaznacze ze tylko z 4 byl np: anal. A faceci to by pieprzyli co popadnie i niby tacy macho meni :-/ Zalosne

Gość giga liga
masz się czy chwalic......

Gość Doctor Gyno
Co wy kufa z tym analem?

Gość FOTEL
JESTEŚ dziwką.taka jest moja koncepcja,tak ja to widzę.

Tak to znaczy dokładnie to co napisałaś :) To, że lubisz seks, nie znaczy, że musisz to robić z kim popadnie. To się nazywa nimfomania?? Kiedyś na tvn-ie było o nimfomankach. Tal lubiły seks, że nie mogły bez niego żyć. Do tego stopnia, że kochały się z bezdomnymi jak nikogo pod ręką nie było. Kobieta musi się szanować. I co Cię obchodzą inni? Faceci niech robią co chcą. A są i tacy, dla których seks z przygodną partnerką jest nie do pomyślenia. Zastanawiałaś się kiedyś co będzie jak będziesz chciała związać się z kimś na stałe? Żaden porządny facet używanego towaru nie weźmie. Pomijam już fakt, że możesz łatwo złapać jakąś chorobę weneryczną. I prezerwatywa też Ci nie pomoże.

Gość Almadonna
Wcale nie masz racji. Faceci, którzy bzykają co popadnie nie są uważani za super macho, przynajmniej nie wśród porządnych kobiet! Najwyżej ich kumplom to imponuje.

Żaden porządny facet z którym chciałaby być na stałe nie musi wiedzieć ilu miała partnerów :P

Gość Obłęd 88
FOTEL. Popieram. nic dodać, nic ująć. idealna koncepcja

Gość e tam ja zaliczylam
tylu ze juz rachube stracilam 30 tu przekroczylam to sie nazywa dziwka a nie dziewieciu , z czego tych 29 przez ostatnie trzy lata ;)

Gość FOTEL
lubisz to?czy stawiają ci wcześniej drinki?

babka i spała z kilkoma= dziwka facet i spał z kilkoma= super zajebisty kolo.. żalosne... teraz możecie pojechać po mnie jak chcecie :) lat 23 zaliczyłam 18tu:) autorko tematu!olej i się nie przejmuj,jesteśmy wyzwolone, a pisząi osądzaja, zakompleksieni ludzie, którzy nie potrafią korzystać z życia:) ja się nie uwyażam za dziwke ani nic z tych rzeczy ani nikt z moich znajomych. lubie sex a kazdy facet to inna rozrywka...

Gość wsedrftgyhjukl
uprawia to się rolę.

Gość FOTEL
goha3 miasto: ZA DZIWIASZ mnie.poniekąd

Kredka na baterie - ale głupoty piszesz: "Kobieta musi się szanować, faceci niech robią co chcą". :O

Kredka, Ty jesteś kobietą? "Żaden porządny facet używanego towaru nie weźmie"

FOTEL:być może...domniemam że to ironizująco sarkastyczna wypowiedz:) nie bzykam się z kim popadnie, nawalona jak dzwon/naćpana, po zapyziałych knajpach. zawsze jest to mniej więcej przemyślana decyzja.od 2 lat nie byłam w normalnym związku i nie sądze że będę, zmieniła mi się trochę wizja mężczyzn, więc "korzystam" ...a że WY nazywacie to puszczaniem się, dziwkarstwem...wasz problem moi drodzy...ja robię wszystko zgodnie ze swoją natura :)

Gość Wielooka Nataszyca
goha_3miasto WYZWOLONA TO MOZE JA JESTEM ALE TY TO JESTES RASOWA DZIWKA :-/ Sory ale tylu facetow

Zauważyliście, że głównie puszczalskie panienki uważają kurwiących się facetów za "macho"?

nie ,nie jestem dziwka:)bo w tym roku( i 2 msc zeszłego) spałam tylko z jednym( moim powiedzmy)(a ty miałaśjuż9, z czego 4 pchało cie w pupe:"zaznaczę że TYLKO Z 4 BYŁ ANAL...doobre),nie daje sobie pakować fiutka w pupe i co najważniejsze:) nie biorę za to kasy. więc proponuję sobie wygooglować moja droga słowo dziwka, prostytutka itd:)i dopiero wtedy się wypowiadać.

Gość FOTEL
goha3 miasto:wytłumaczyłaś się.wybaczam ci.poniekąd.

:) wytłumaczyłam tylko mój jakiś tam tok myślenia(każda babka ma inny, tak myśle, choć zdarzają się te które nie myśla w ogóle :))...z resztą,róbta i piszta co chceta...ja idę zapalić :)

Gość FOTEL
co palisz?

nic tylko kurfa!!!!!!!!!!!!!!!To że lubisz sex cie nie usprawiedliwia ja tez uwielbiam sex i nikt mi nie daje tyle rozkoszy co mój własny prywatny facet a jestem z nim już 12 lat!!!!!!!!!!!1

nic tylko kurfa!!!!!!!!!!!!!!!To że lubisz sex cie nie usprawiedliwia ja tez uwielbiam sex i nikt mi nie daje tyle rozkoszy co mój własny prywatny facet a jestem z nim już 12 lat!!!!!!!!!!!

Gość edwardaa
Ci co lubią anal mają nieźle nasrane w głowie, mają gówno zamiast mózgu...

Gość FOTEL
papierosy są do dupy.tak słyszałem.ale to forum erotyczne ,więc chyba wszystko O.K.

tylko na tyle Cię stać? :) no proszę cię :)zaznaczę:za kur.. się płaci i chyba nie małe siano :)więc skumaj różnicę.

irenasantor - nie, żebym popierała spanie z 10 facetami w jednym miesiącu, ale nie każdy ma szczęście wcześnie spotkać osobę, z którą spędzi choćby te 12 lat.