Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy poczekacc

normalnie tej babie zazdroszcze jak widze jaką kase trzepie

Polecane posty

Gość czy poczekacc

na UZYWANYCH UBRANKACH!!!! ona sprzedaje to co INNI ale duzo drozej tyl

Gość ......mama....allegro...
I naprawde myslisz, ze ona za tyle sprzedaje??? Znajomi pewnie jej podbijaja cene. Ma jakas okreslona cene za ktora chcialaby to sprzedac i znajomi do tego czasu cene jej podnosza, a w rzeczywistosci ubranka tak czy siak zostaja w szafie...

a to nie jest dla was jakoś podejrzane? wy robicie swoim dzieciom zdjęcia w każdym ubranku w którym chodzi?

wg mnie ona nie sprzedaje swoich dzieci ubranek... ot chwyt.

Gość czy poczekacc
MYSLE E ze przy takich sumach nie opłaca sie by podbijac na szerszą skale -za duza prowizja na all juz wczoraj przezywałam ;) -baba sprzedała cos za 60 zł co inni za 30 albo ma talent albo co

Ma ladne aukcje, to ludzie kupuja. Bo na takich aukcjach nie sprzedaje sie tylko ubran, lecz rowniez iluzje, ze ma sie do zaoferowanie cos z "dobrego, bogatego domu". Ludzie chetnie kupuja u takiego sprzedawcy, bo im sie wydaje, ze kupuja cos szczegolnego. Klienta trzeba podejsc psychologicznie ;) Znam pewna mame, ktora sprzedaje rzeczy dwa razy drozej niz cena sklepowa. Ja tez sie tym bawie i wyniki coraz lepsze- tylko ze na ebayu. Czasami to juz mi sie smiac chce, ze ludzie oferuja tyle kasy za uzywane rzeczy- czasami z plamami lub dziurkami, ale swietnie zaprezentowane.

Gość ale dwie pary uzywanych
20 zł plus koszta wysyłki? Ja nowe kupuje po 7 zł. za parę więc bym miała za te pieniądze 4 pary nowych.

Gość czy poczekacc
AGA masz racje!! Jak by jescze ta mała była w super wnetrzach to jeszcze iwecej kasy by uzyskała :D swoją drogą ja naprawde nie wiem co ludzie w NEXTach widzą? naprawde o ,dzisiaj stanełam jak wryta przed marką MAYORAL az mi gały wyszły,ale tez sukienczyna koszt.150zł to był ekskluziw a nie next

Gość a wiecie ze niektorzy
kupują dziecięce ciuchy za grosze w ciucholandach i sprzedają o wiele drozej na allegro?

Gość a wiecie ze niektorzy
zgadzam sie z Agą...jak sie umiejetnie podejdzie do potencjalnego klienta to mozna mu wszystko wcisnąć.

Faktycznie wszedzie te nexty. Jak wystawiam rzeczy mojej córki, to tez wstawiam jej zdjecia, tylko ze nie pokazuje jej buzi, bo rozne sa swiry. Nie wstawiam zdjec z obskurnym tlem, tylko przewaznie z jej pokoju (a jest ladny) lub ze spacerkow. Obrabiam w programach graficznych i sa obrazki jak z katalogu. Ludzie leca na pewne marki. Nawet jak pisze, ze jest plama i ja z kazdej strony fotografuje, ludzie i tak kupuja i oferuja takie ceny, ze mogliby sobie kupic dwa razy tyle nowych rzeczy w H&M. Ciesze sie, ze sa takie glupole na swiecie, ktorzy nie potrafia sobie porownac cen, tylko kupuja za wszelka cene :P Jako kupujacy trzeba wykazac sie rozsadkiem i sie zastanowic, czy naprawde warto licytowac za wszelka cene.

W UK uzywane ubranka Next , Gap itp mozna kupic nawet za 1 funta (czyli niecale 5 zl) za sztuke. Moze ktos dzieki temu robi interes na allegro w polsce. Mieszkam w Szkcji i sama czasem synkowi cos kupuje za niewielkie pieniadze.

a mi sie wydaje, że baba kupuje tkaie ubrania ZA GROSZE na wyprzedażach np. w Anglii, sprowadza je do Polski (albo ktoś jej w paczkach przesyła), potem ubiera swoim dzieciom, robi foty i gotowe, a kasa leci. Przeciez za granicą markowe ubrania ą o wiele tańsze a i tma ludzie chodzą w takich raz czy dwa i oddają.

ta bluzka to już przegięcie za taką cene, chyba jakieś jaja. Za ten żakiet można dac 80 ale ewentualnie razem z tymi spodniami.

Gość to tak jak mania na punkcie
Atmosphere - w UK to tania sieciowka a na allegro ceny jak z kosmosu! a ilu chetnych by zaplacic za tę markę niemałe pieniadze! hoho

Sa tutaj w UK takie targi 'carboot' mozna tak kupic praiwe wszytko dla dziecka, do domu , roznego rodzaju sprzety itd. ludzie sie pozbywaja tego czego nie potrzeba im juz za grosze. Jest zawsze pelno ciszkow czesto naprawde w idealnym stanie wiec czasem mysle jak mam wydac ok 20f za nowe w sklepie to wole dac 1f bo taki maluch dlugo w tym nie pochodzi.

Gość ZA PODOBNY ŻAKIET TYLKO
oliwkowy firmy cherokee zapłaciłam 49 zł. Nowiutki.

Gość nie trzeba daleko szukac
w lumpkach ciuszki NEXT, H&M itp. są za grosze

ja w ogóle nie czaję po cholerę dzieciom firmowe ubrania :o żeby zaraz zafajdały jakims sokiem czy pomidorem z kanapki? no nie czaje totalnie. Rozumiem-bawełniane, dobrej jakości a nie sztuczna chińszczyzna. Ale markowe hoho Bóg wie co? dajcie spokój. Jeszcze na głowę nie upadłam, żebym miała stroić dziecko w droższe ubrania niż sama noszę, i to jeszcze tylko na parę miesięcy bo szybko wyrasta. Razumiem jak człowiek dorosły-to chodzi i chodzi i takich 'fyrmowych' ubraniach. Ale dzieci? Kto im do metek zagląda, ludzie :o

Gość czy poczekacc
SEKATA ale jakbys dajmy na to miała okazje te fyrmówki ;) kupic za psie grosze a potem sprzedac jak ta wspomniana,to co nie skusisz się ?:D ja juz po mału kombinuje czy lepiej kupic NOWĄ Kurtke czy starą UZYWANĄ nexta W TEJ SAMEJ cenie (dla dziecka) z myslą o przyszłej wyprzedazy ?:D no paranoja

Gość no i jak widac najłatwiej
upchnąć ciuchy dzieciece, wmawiajac mamuskom (bo zazwyczaj one kupuja ubranka) że te ciuchy sa takie super, markowe itp.idealne dla dzieciaczka... A wiadomo, ze spora czesc mamusiek nie oszczedza na dziecku samym woląc sobie odjac od ust. :P tak wiec to wedlug mnie najlatwiejsi do pozyskania klienci na allegro:P

ja tam się baby nie czepiam- skoro jets to legalne to prosze bardzo, a niech sprzedaje używki nawet i za 1000zł. ale nie czaję ludzi, którzy płacą za coś takiego takie pieniądze!!

Ja markowe kupuje tylko uzywane jak sie trafi okazja to nowe na wyprzedazach. Ale dla mnie marka nie ma znaczenia musi mi sie ciuszek podobac a czy napis next czy inny co to za znaczenie grunt by dobrej jakosci ... bo wiem, ze te z gornej polki czasem wcale nie sa tak super jakosci i po praniu czasem gorzej wygladaja niz te drugie.

Gość bo wielu jest takich ktorzy
kupując cos "markowego" dowartosciowują sie w ten sposob.:P Naprawdę jak sie potrafi cos dobrze zareklamowac to mozesz nawet sprzedac grzebien łysemu:classic_cool:

Gość czy poczekacc
JESZCZE powiem ze mi to raczej nie podoba sie ta mała oczywiscie styl w jaki jest ubierana odpustowo-cukierkowy ktos kiedys napisał i mi sie podobało next to taka marka dla ubogich :D bab\y sie nie czepiam jest wygrana ze jest tyle frajerów co za wynoszoną bluzczyne zapłacą 50 zł (+ koszt przesyłki :D)

Gość No to mam pomysla
na zarobek, pojdę do sh nakupię ciuszków Nexta za grosze i bedę sprzedawac na all skoro tak schodzą :P