Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy poczekacc

normalnie tej babie zazdroszcze jak widze jaką kase trzepie

Polecane posty

Tak sobie patrze na te aukcje i te niektore uzywane ida chyba drozej niz jakbym poszla tu do nexta i kupila nowe :)

Gość tak patrze i widze
że ciuchy przecietne tylko dobrze zrobione foty i ogolnie calosc - czyli podstawa to dobra prezentacja;)

lubię ciuszki NEXT z tego względu, że nie niszczą sie w praniu :) ciagle wyglądają jak nowiutkie. a wszystkie metki córce wycinam, wiec i tak nikt nie widzi jaka to firma

Gość a kto kupuje te ciuszki
za krocie ktore w rzeczywistosci sa o wiele tansze? oczywiscie mamuśki:classic_cool: wiec o czym swiadczy takie przeplacanie? dopowiedzcie sobie same:classic_cool:

Gość czy poczekacc
MEAA jak sie nie niszczą jak w takim lumpku pełno nawet stosy skulkowanych i powyciąganych nextów?

to moze uzytkowane już przez kilka/nascie osób ;) ja kupuje i nowe i uzywane (na allegro) i po kilku/nastu praniach wygladają tak samo

Gość ale wy jestescie kwoki
zazdrosne, siedzą na necie, nic same nie zrobia, pewnie wasze dzieci łażą w wieśniackich pstrokatych ciuchach od sasa do lasa :O Wcale sie nie dziwie, że ta laska ma niezłe wziecie na aukcjach, jej ubranka są naprawdę gustowne, niebanalne, co niestety, ale rzadko sie zdarza... wy pewnie wrzucacie byle szmaty, za które nikt nawet grosza złamanego nie da :O zobaczcie lepiej tutaj: http://allegro.pl/item924224597_zestaw_wiosna_lato_dziewczynka_74_80_cm.html pełno wieśniackich ciuchów, a jednak sie biją o nie, zupełnie nie rozumiem, te ciuchy to jakaś porażka, i żeby widać było że niby jest ich dużo, z tego samego ciucha wrzuca po 3 lub 4 zdjecia :P Na co ona liczy, ze ludzie nie umieją liczyć??? Chcoiaż pewnie tak, sądząc po przebitkach... :O

ale wy jestescie kwoki - ciuszki nawet ładne. kwota niska. zabił mnie fakt gratisowych UŻYWANYCH majtek :o kto kupuje uzywane majtki??

Gość czy poczekacc
a ta z aukcji nexta nie ma pstrkatych ? same cekiny/wrózki/różę sróże moim zdaniem badziewie ot mała marysia poszła wystrojona na odpust po balona

Bluzeczki nowe dla dziewczynek w Next kosztuja do 10f nowe czyli ok 50zl a na allegro tyle za uzywana ktos dal !!! wystarczy wejsc na strone next.co.uk pewnie wiel idzie taniej ale na bluzeczkach jak patrze po cenach to przeplacaja.

Gość ja bym nie chciala misia
w UK na wyprzedazach to mozna kupic GAP- bluzki po £1.99, grube bluzy polarowe na zamek z kapturem za £5-6 wiec mozna sobie przeliczyc :) Charity shops i ebay to tez miejsce do kupowania z grosze czasami. A co do Early Days to maja slabej jakosci ubrania, dla dziecka kupilam tam tylko spodnie od dresu. Sobie nic bym tam nie kupila

Gość jak to jest żę
ostatni z licytujacych to wlasnie właściciel aukcji/ nie rozumiem tego. Sami od siebie kupują, czy cO?

Gość jaki bezsens
przeliczac z funtow na zlote sie nie da, ale mozna przyjac ze srednio w pl zarabia sie 1200 zl i w uk 1200 funa czyli 1 zl = 1 funt. W sklepie next.co.uk np. 5 par skarpetek kosztuje 5 funow a w polsce? znajdziecie 5 par skarpet za 5 zlotych? W zyciu! Wkurza mnie to, ze zarobki sa mniej wiecej takie same, ale utrzymanie w innych krajach jest duzo tansze! Nie ma co debatowac, czy kobieta zarabia czy nie. Potrafi sprzedac, to zarabia i krzyz jej na droge. Ale fakt jest faktem, ze w lumpkach dostaniecie duzo tansze rzeczy i plusem jest to, ze nie musicie dodatkowo placic za przelew czy przesylke :)

Ludzie tak kupuja te nexty na allegro, bo w Polsce praktycznie nie ma ich jak kupic. Jak sie chce cos fajnego, to pozostaje H&M, ew. Smyk. Wszystko inne ma albo mizerna jakosc, albo jest cholernie drogie, tak ze wiele rodzin sobie na takie ekstrawagancje nie pozwala. Chcac ladnie ubrac dziecko, najwygodniej jest pobuszowac po allegro. A jak juz jakas mama pokaze, jak mozna fajnie kombinowac ubranka i jak one leza na dziecku, to juz w ogole....

Gość pytam powazniee
AWOJĄ drogą ja się naprawde ludziom dziwie ze pokazują swoje dzieci a potem ich dane bedzie miało pół polski owszem zarobią przez to 200 zł wiecej ale by potem nie było płaczu

Gość glistha 69
A ja myślę że laska ma pochwytane w lumpeksach... kupuje firmówki za grosze, ładnie wypierze, wyprasuje, zrobi zdjęcia w ładnych wnętrzach i... sprzedaje:)

Gość wielu tak robi
kupują w lumpkach a potem sprzedają kilka razy drozej...sama sie nad tym zastanawiam czy tak nie robic:P

kurcze , tez jestem w szoku. Ceny ma z kosmosu ale nie wierze w to zeby ludzie byli tacy glupi i kupowali ciuszki uzywane za taka kase. Ktos jej podbija ceny i tyle. Nie wierze w cuda.

Gość pytam powazniee
TE TERAZ MAJĄ jeszcze do konca 3 dni ale zobaczycie finisz :D bluzeczki za 50 zł spodnie za 70 zł a najlepsze ze ja bym góra! 8 zł za szt dała powaznie

Gość hfuirehrfuir
też wątpie żeby ktoś to kupił za taką cene,za to można kupić nowe ubrania z nawiązką..

Gość dAMAEK kAMELIOOWY
ale jesteście zazdrosne buaahahah Wy za to płacicie? głupie krowy . Baby tak mają ;D

Gość xxxxxyyyyzzzz
Zarabia czy nie,trzeba przyznać że ładnie te aukcje wystawia i że ubranka na nich prezentują się super,nawet jeśli nie są warte tych pieniędzy.

Dokładnie! ładna zdjęcia, wszystko pięknie się prezentuje. Super! Sama bym się skusiła na niejeden ciuszek z tych aukcji:)

Gość martuuulka
Moja znajoma jezdzi pod hale Banacha kupuje uzywane szmatki za 1 zl ,najpierw w nich chodzi jej synek pozniej na Allegro wystawia i zarabia naprawde na tym ladne pieniadze. Bylam z nia kiedy to ciuchy na lozkach polowych leza ,wygniecione jak szmaty ehhh .powiem Wam nic tam nie kupilam .Za to w poznaniu po szmateksach uwielbiam chodzic ,szkoda,ze tak rzadko tam bywam.

Gość bronka skowronka
a ja uwielbiam lumpki, moj synek ma takie ciuchy, ze te wszystkie mega paki chowają sie w cieniu. nie moge sie nadziwic, ze ciuszki dla maluchow sa takie czysciutkie i bez plamek, bo wystarczy, ze moj mały raz czy dwa założy i juz plama od sliny, soczku, wytartych paluszkow, tak ze potem cieżko doprać.

Gość ostatnio byłam w lumpku
dzieciecych nie kupowalam ale zerknelam na nie - pełno z metkami Next, H&M itp. i to w bardzo dobrym stanie i za malutkie pieniądze (niektore nawet nie nosza zadncyh sladow uzytkowania). Wiem też ze wiele handlarek tak robi, ze kupuje wlasnie w sh ciuszki a potem opyla je na allegro nawet za 10-krotność ich pierwotnej ceny. Dajmy na to - jakis ciuszek kosztuje w sh 1 zł a na all potrafi sie sprzedac za 30-40 zl! niezly interes, nie?:P

Gość No mnie tez smiech ogarnia
jak widze jaką popularnością ciesza sie tego typu ciuchy na allegro i ile ludzie potrafią za nie dac kasy:D A ja tego samego typu kupie w ciucholandzie w świetnym stanie za 2-3 zł:D

Ja też raz kupiłam ciuszki 52 sztuki za 560zł wylicytowałam na allegro chociaż nie powiem niektóre z metkami a reszta to jak nówki... Także ciesze sie za zakup, ale mam juz swój ciucholand w którym tez kupuje ciuszki albo z metkami albo jak nowe duuużo taniej hihihi. Ciuszki babka ma ładne ale przesadza z cenami!!!!!!!!!!!!!:):):)

Gość ubrania z nexta