Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crew4930

czy jak ktos strzeli sobie w glowe, to zawsze beda rozrzucone szczatki mozgu?

Polecane posty

Gość crew4930

wiem, dziwne pytanie, ale intryguje mnie a glupio kogos pytac :P na filmach roznie to bywa...

Gość crew4930
hmm, dzieki za odpowiedz. Na filmach czasem pokazuja, ze ten nieszczesny mozg jest jakby 'rozrzucony' wokol, w ksiazkach tez tak czesto opisuja, ale wydaje sie to nieco dziwne. Wiem, ze glupie pytanie, ale nie lubie 'nie wiedziec', a w realu raczej nie wypada ze wszystkimi gawedzic o rozbryznanych na scianie mozgach :P

rana wylotowa po strzale w głowę jest dośc spora, zależy od kalibru po dubeltówce/strzelbie nie masz połowy głowy mózg wylatuje, nie ma innej opcji

Gość crew4930
to psh nie mialo byc w poscie, przypadkowo kod z obrazka wpisany

Gość jeśli mogę sie podczepić
to chciałabym zapytać jak wygląda człowiiek który wykrwawił sie na śmierć.W "Fali zbrodni" pokazali kiedyś dziewczynę,której podcieto gardło-była bardzo blada,wręcz biała.Wyglądało to nieludzko,bo i pewnie był to jakiś manekin,ale czy wykrwawiony człowiek naprawdę jest tak upiornie biały??

Gość crew4930
bladosc ciala jest jednym z objawow utraty duzej ilosci krwi, wiec oczywiscie w tym takze wykrwawienia na smierc. ale nie wiem jak bardzo bialo wygladala w fali zbrodni wiec trudno ocenic... wydaje mi sie, ze to mozliwe :P

Gość jeśli mogę sie podczepić
No trupy zawsze są blade,ale ona wyglądała tak nienaturalnie,że przez chwiilę zastanawiałam sie co to tam leży,była biała,po prostu biała

Gość crew4930
podbijam, moze ktos jeszcze sie wypowie :P Dzieki wszystkim za dotychczasowe wypowiedzi.