Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona1111119999999

czy jesteście zadowolone z sexu z waszym facetem?

Polecane posty

bardzo mi sie spodobało to stwierdzenie że jaki facet jest w łóżku taki będzie w życiu :)

a tak wogóle to ile macie dziewczyny orgazmów jak sex trwa godzine?

z moim orgazmem jest różnie ale potrzeba mi dużo pieszczot bym mogła go przeżyć ;)

Gość niezla suczka
do dupy sa te kody!!!!!!! tyle sie napisalam i mi wcielo tekst!

no do dupy ale podnosze temat do góry :)

Gość ja jeszcze nigdy nie miałam

Gość Mój mąż też na początku
dochodził po 10 minutach.Najpierw z nim delikatnie rozmawiałam,że wolałabym dłużej itp.A on na to,że go tak podniecam i w sumie to moja wina.Ale w końcu po którymś razie rozpłakałam się(nie umiałam się pochamować) i od tego czasu jest wspaniale.Przemyślał to sobie i chyba zrozumiał,że moje potrzeby też są ważne:)

Gość niezla suczka
no u mnie tez roznie, czasami mam kilka czasami wcale i nie wiem czemu tak jest, chyba tak jzu mamy ;P Ale na pewno jakosc mi sie poprawila odkad zakladam cos na nogi ;) Ostatnio sobie kupilam takie grupsze ponczochy samonosne ale czzesto uzywam podkolanowek ;p Wygladam w nich troche jak uczennica, ale to tez fajne jest wiec dwa w jednym ;P

a mój ma bzika na punkcie erotycznych strojów pare mam takich w szafie kiedy mam już jeden z nich na sobie on jest do tego stopnia podniecony że nie trzeba mu wiele by doszedł :)

Gość nina2112
A mój jest cudowny! Podczas jednego stosunku 3 orgazmy to u mnie minimum! A ostatni zawsze wspólnie. Tylko gra wstępna trochę przydługa. Ja już chcę seksu, a on na to że się jeszcze mną nie nacieszył. Ale poza tym to super!

Gość niezla suczka
no my tez mamy bzika, ale znowu jak ja cos zakladam to mojemu chce sie dlugo bawic wtedy ;) wiesz tak sobie wedrojemy po podlogach, stolach krzeslach itd ;) ha aa teraz wyobraz sobie wlasnie znalazlam w sklepie wibrujace jajo ;) taka zabawke dla mnie na pilota dla niego ;D hmmmm juz sie nie moge doczekac na orgazm kontrolowany, zasieg podobno 20 m :)))) wyobrazasz sobie dojsc u cioci na imieninach?

czasami mąż mnie denerwuje... jak nie mam ochoty na sex a on ma i mówi żebym go tylko doprowadziła do orgazmu ustami i wydaje mi sie że większość facetów sami sie doprowadzają do orgazmu ,mój sie do tego nie przyznaje ale wiem że musi to robic bo nie wierze że czasami wytrzymuje sam bez sexu jak jest daleko

no ja sobie tak marze o takim sexie namiętnym całonocnym z różnymi zabawkami wibratorek już był ..ale długo nie mogłam go do tego przekonać.. jakie fantazje wam chodzą po głowie..?

Gość niezla suczka
hehe znam to :) pare razy zrobilam mu lodzika jak chcial, ale jak mu powiedzialam ,ze czasami mi sie po prostu nie chce nic robic i nie sprawia mi to przyjemnoosci to mial focha. Wiesz kiedy zrozumial? Kiedy on nie mial ochoty , a ja go zmusilam do palcowki- nic wtedy z tego nie wyszlo bo i tak bym nie doszla, ale doszla za to do niego ,ze takie cos dla partnera gdy mu sie nie chce, nie jest wcale przyjemne ;) A ze sobie sam dobrze raczka zrobi...phiii...ja dla dobrego samopoczucia czesto sama sobie pod prysznicem dogadzam ;) Nie widze w tym nic zlego, gorzej jakby na boki chodzili ;) Ale ogolnie to czemu ty zrozpaczona jestes? Bo mi nie odpowiedzialas:P

Gość niezla suczka
pytasz ogolnie dziewczat czy mnie?

Ciebie też ;)

a tak ogólnie to jakoś przypadkowo wyszło z tym że jestem zrozpaczona ;) chyba dlatego że mój w sexie za szybko dochodzi a ja chce więcej i więcej bo nie moge dojść do orgazmu i potrzebuje pieszczot i czułosci ...ehhh tak to juz jest z nami kobietkami ;)

Gość niezla suczka
hmmm, probujemy roznych rzeczy,mi to nawet swing przyszedl raz do glowy , ale sie rozmyslilismy. I trojkat nam sie marzyl- o to nawet bardzo ;) ale stwierdzilismy , ze zostawimy to w fantazjach bo szkoda zwiazku ;) Bo wiesz jak sie zakochamy albo co? A tak to mamy zabawe ;) No coz tu duzo mowic sie nauczylismy seksu przez lata ;)

Gość niezla suczka
ja rzadko dochodze przy normalnym stosunku, jakas blokada jest czy cos. Dlatego jak jzu pisalam, dochodze najczesciej pieszczotami, a potem on szybciutko konczy ;) Jest ok.

a ile już razem jesteście z sobą? wiesz my kiedyś też rozmawialiśmy o trójkącie on by chciał jak najbardziej :) aby w trójkącie była kobieta ..ale jak mu zaproponowałam by był facet to zaprotestował że nie bo byłby zazdrosny i to odpada :) więc tak myśle żeby to raczej pozostało w naszych fantazjach bo z tego co wiem to po trójkątach związki sie rozpadają :)

Gość niezla suczka
jestesmy juz ze soba 18 lat ;) ale z tym tojkatem u nas to wlaasnie ja tez bym wolala kobiete ;) jakos tak chyba nie umielabym z facetem ;) Ten trojkat to nam do glowy przyszedl jak razem filmiki ogladalismy ;) no i mi maz powiedzial ze ma taka fantazje (oj ma ulanska bym nawet powiedziala) ze jeszcze druga zadowalac ;) Jak sobie to przemyslalam to sie podniecilam na mysl ze ja bym to widziala (chore jakies) a moze nawet bym sie przylaczyla ;) No ale jak jzu mowilam po glepokim przedyskutowaniu sprawy zostawimy sobie to w ramach niespelnionych fantazji- nie wszystko trzeba spelniac ;)

Gość niezla suczka
dzieki za pogawedke ale jzu pozno czas spac ;) dobranoc ;)

pa miłej nocki słodkich snów ;)

Gość Malaczarnaoporanku09
Moj facet jest dosc ostry w seksie, lubi bardzo 2 pozycje, lubi szybko.(energicznie).nie lubi pozycji misjonarskiej (a ja bardzo!) najgorsze jest to ze lubi pozycje "na lyzeczke" oraz hm nawet nie wiem jak ta pozycja sie nazywa. On lezy bokiem a ja jakby prostopadle do niego. ani w jednej ani w drugiej nie mozemy sie calowac a ja potrzebuje tego podczas seksu... eh..:o

hmmm no mi tez w sexie brakuje pocałunków i czasami musze mu o tym mówić bo sam nie zaskoczy ;) kobieta jednak w związku musi mieć władze bo to ona najlepiej wie czego chce i jak chce a facet zanim pomyśli zaskoczy ehh tacy są faceci

trzeba ich całe życie uświadamiać .. ;)

ale jest wszystko na dobrej drodze ;) wie jakie błędy popełnia i powiedział że sie poprawi i bedzie super męzem,ojcem,kochankiem ;) zobaczymy czy to tylko puste obietnice ;)

Gość no to nie macie tak zle...
jak przychodze do sypialni to on spi...kiedys sie zastanawialam czy on w ogole potrzebuje seksu? a pozniej sie zastanawiam czy mial orgazm czy nie? tak to skrzetnie ukrywa...to jest chore. nie jest mi dobrze w lozku:(

Gość BUSIBUSI