Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coco chanell***

temat jego byłej wpędza mnie w dołek.

Polecane posty

Gość Mampodobnie
Też jestem w związku z chłopakiem, on wcześniej był z pewną dziewczyną.. Zanim jeszcze bylismy razem opowiadal mi ak ja kochal, ze byla taka wspniala itd.. A teraz jestesmy razem, kilka miesiecy temu kiedy bylam u niego siedzialam na jego komputerze i rzez przypdek znalazlam tam jej zdjecia.. zdenerwowalo mnie to... Wiem, ze piszą do siebie sy, spotykaja się, bo jak on to mówil: są przyjaciolki, raz mi nawet powiedzial ze ona jest taka wyjatkowa bo zawsze mu pomoze i wspiera go.. Kiedys jak sie poklocilismy o nią to ona miala czelnosc napisac do mnie i wytlumaczyc wszystko! Lecz teraz sie wszystko zmienilo. powiedzialam ze albo ja albo ona.. On obiecał mi ze nie bedzie sie z nia spotykal i utrzymywal kontaktu..

Gość coco chanell***
czyli wygląda na to, ze trzeba stawiać sprawy kategorycznie

Gość slonecznie
Miałaś odwagę przeszukać jego rzeczy to miej odwagę się do tego przyznać. Może coś jest między nimi a może nie, a facet tobie nie powie o tych kontaktach bo pewnie panicznie boi się twojej reakcji i zazdrości

Gość gwoli wyjasnienia...
jesli sama o sobie piszesz, ze jestes pierdola...to on pewnie tym bardziej tak uwaza...i sie po boku zabawia. masz wiec bojowe zadanie...przeskoczyc wlasny cien i wylozyc karty na stol. jesli ci powie, ze nie ma zadnych kontaktow z byla...wtedy uderz z grubej rury (bo to juz bez znaczenia, jak go zdemaskujesz)...ze wiesz,ze jest inaczej, bo widzialas, czytalas...i ze nie zgadzasz sie na taki zwiazek. albo, albo...niech wybiera!

Gość kapiczka71
właśnie!tak to zrób bo i tak musi ci powiedziec prawde,ze sie z nia kontaktuje a jesli powie ze nie to ....nich rwie lacze :(