Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghghjk

intrygi bylej mam dosyć

Polecane posty

Gość hghghjk

załozyła konto na portalu randkowy na ktorym jestem.I jako inna laska pyta czy studiowałem albo zamierzam.Wiec ja powiedziałem ze tak dwa lata(ekonomie to co studiowała była)ale przerwałęm bo prowadzenie firmy za bardzo mnie pochłanialo.Za minute dzwoi była i sie śmieje że jestem kłąmcą!!!

Gość hghghjk
nie studiowałęm

Ja nie rozumiem jednego - skoro masz dosc jej intryg dlaczego nie zmienisz numeru telefonu i dlaczego rozmawiasz z nia jeszcze ? To jakies durne jest, nie sadzisz ? :P

Gość hahahahhahahahahhahahaaa
hahahahahahahhaa

Gość hghghj
ona oczywiscie kłamała ze to jakas jej kolezanka do mnie zajrzała bo jej pokazywała ale ja w to nie wierze sama zalozyła konto kretynka:O

Gość ma rację
hej, koleś, ładnie się reklamujesz na portalach :) nieładnie z jej strony, ale miała rację, z napuszonych samczyków przybierających sie w złote piórka tylko się śmiać .... :) też miałabym ubaw... hehehe

Gość hahahahahhahahhhaaa
nie jest zabawne to ze skłamałeś ale to ze powiedziałeś ze studiowałeś akurat to co była tak jakbyś jej bardzo zazdrościł albo innych studiów nie znał:D

Gość hghghjk
to ona powinna czuc sie jak idotka ze jeszcze o mnie nie zapomniala skoro jej sie chciało

Gość hahahahahahahahahhahahaa
no spoko ale ty tez jak frajer z kompleksami:D

Gość pasujecie do siebie

Gość hghghjk
co mamjej powiedzieć z tym studiami zeby nie miała takiej satysfakcji? tamta specjalnie podpuszczala,że dla niej to takie waze studia ze ma to takie znaczenie wiec jgłupio bylo powiedziec ze nigdy o tym nie myslalem nie kłamałem ze mam dyplom

Gość hghghjk
druga sprawa jest taka że mnie szpieguje. Sytualcja o której mowie miale mieisce dwa miesiace temu. Od tego czasu zaczalem sie zkims spotykac byla dzwoniła powiedzialem jej ze jestem szczesliwy i mam dziecko kobiete ktora kocham itp..zebys ie odpierdoliła.Ale mam na portalu zawieszone konto...i ona mi pisze ze pdoobno gdzie ssie wyswietlilo ze ja sobie ogladam laskiz konta zawieszonego..NO ogladam i co z tego? I potem oddaje ze szczesliwi tatusiowie nie zagladaja na sympatie nawet z zawieszonych kont:O

Gość hghghjk
Mozecie mi coś doradzic bo to mnie kwurwia

Gość lollli polli
masz dziecko, żonę i zarywasz laski na portalach randkowych do tego kłamiąc na temat wykształcenia? :O ten temat to jakaś prowokacja?

Gość hghghjk
nie nie tak.Zarywałem 2 miesiace temu.Potem poznalem laske i zawiesilem konto.Co do cdziecka oklamalem byla zeby dała mis pokoj zagladałem do kogos ale zawieszonego konta i jej sie wyswietlioło ze bylem logowany

Gość lollli polli
To od jak dawna nie jesteście razem, skoro ona myśli że zdążyłeś mieć dziecko?

Gość hghghjk
od 7 mieiecy nie mielismy kontaktu

Gość hghghjk
oklamełem ja bo zaczela sie odzywac po tym czasie.Wkurwiłęm sie i wykrzyczalem ze jestem szczesliwy mam dziecko itp..Ale dopiero jestem zkims i narazie nie ma dziecka ni nic ztych rzeczy.Na sympatie zagladałem z zawieszonego konta ale ona to wyczaila jakos i juz mi pisze ze szczesliwy ojciec nie robi takich rzeczy:O

Gość to po co wiecznie klamiesz
???:O:O:O:O:O

Gość Powiedz jej wprost
Ze co by nie zrobila to i tak nie bedzie dla Ciebie obiektem seksualnym, ze doprowadza Cie do impotencji i jedyne co czujesz jak o niej myslisz to obrzydzenie. Dokladnie tak jej powiedz. A jesli po tym sie nie odczepi to za kazdym odezwaniem sie dodaj, ze jest tak beznadziejna , ze kazdemu zdrowemu facetowi przy niej opadnie i podawaj jej numer do psychiatry. Z tlumokiem trzeba po chamsku. Inaczej nie dotrze.

Gość to po co wiecznie klamiesz
ale on sie zachowuje jak czub mógł z nią pogadać jak człowiek a tu widac ze jak kłamie w takich kwestiach to kłamie wszystkie.A z tym studiowaniem ekonomi to juz w ogóle wtopa:O

Gość ma rację
no, ładnie, ładnie... niezłe z ciebie ziółko :) racja, pasujecie do siebie, jedno lepsze od drugiego...

Gość hghghjk
to nie prowokacja po rpostu mnie to wnerwia ze wszystko o mnie wie.niby przypadkiem jakiegos mojego zajomego tez poznala i dowiedziala sie ze zmienilem numer z powodu problemow finansowych:O

Gość zgadzam sie sei
Ej od 7 mies nie jestescie razem a Ty juz mialbys dziecko miec ?? a wiesz, ze ciaza trwa 9 miesiecy ??? musilabys je zrobic jak jeszcze z byla byles. co za kretyn :o

Gość diamentowa perła
jesli cię wkurza, zmień nr telefonu i nie odpowiadaj na jej zaczepki. proste. ale ciebie najwyraźniej kręcą te gierki.

Gość hghghjk
NIgdy nie klamales zeby laska dala Ci spokoj??Ona ciągle węszy wszedzie mnie wyczaj wszytskiego sie dowie