Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghghjk

intrygi bylej mam dosyć

Polecane posty

Gość hghghjk
powiedziełem jej ze mam kobiete ktora jest w ciazy-tak dokładnie a nie ze juz je mam. A ona niby przyadkiem zobaczyla ze z zawieszonego konta sie logowalem na sympatie i zaraz zlosliwa aliuzja

Gość mmmmm28
Nie da się zobaczyć czy ktoś z zawieszonym kontem się loguje. Jedyny sposób w jaki się dowiedziała to: musi mieć tam profil i Ty na niego wszedłeś oglądając dziewczyny. Ona Cię zobaczyłą wśród osób które ostatnio ją odwiedziły, weszłą na Twój profil i pojawiła się informacja "Użytkownik zawiesił swoje konto"

Gość diamentowa perła
ty jakis nienormalny jestes. a może dopiero co opusciłeś gimnazjum.

Gość hghghjk
JA?????czy ona czuje sie szpiegowany i dreczony.Co ja to obchodzi co ja robie i gdzie sie loguje! NAwet o tym ze mam problemy finansowe sie dowiedziałą!mam dosyc tej laski

Gość zmijka zmija
To ze ona Cie szpieguje moznaby jeszcze jakos na upartego zrozumiec i wytlumaczyc. Ale to, że zmyslasz jakies rewelacje na swoj temat obcym laskom ( na portalu ) albo jej , to jest tak głupie ze az smieszne :D 7 mies temu zerwaliscie i juz zdazyles zaciazyc inna laSKE ? a z tymi studiami to bym chyba sie kulala ze smiechu. nie chce wiedziec co ona sobie o tobie mysli, jełopie :D

Gość mmmmm28
Ale z tej opowieści można wywnioskować że to ona miała profil na portalu randkowym (chyba ma prawo, jako samotna osoba, lub nawet może być tak jak mówiła - że to profil jej kolezanki), wiedziała że jesteś w związku i niby do tego masz dziecko, a jednak zaglądałeś na jej profil (zakładając że nie wiedząc że to ona) lub tej jej koleżanki. Nie wiem te kto z Was pierwszy do kogo sie na tym portalu odezwal. Wtedy jest jasne że robiła sobie z Ciebie jaja. Myślisz że ma obsesję na Twoim punkcie i wciąż Cię kocha? Bo ja myślę że po prostu nabija się z Twojej głupoty. Ale Ty sam się podstawiasz, bo wchodzisz na jej )lub kolezanki profil.

Gość hghghjk
dobra widze ze nei zrozumiecie.ja jestem wolym czlowiekiem i moge robic co chce nie musze sie jej tlumaczyc co komu mowie gdzie si eloguje itp

Gość hghghjk
Ta akcje z kolzezanka miala miejsce wcześniej jak jeszcze nie kłamałem co do dziecka i jak bylem sam i ona o tym wiedziała, Funkcjonowanie na portalu z zawieszonym kontem zostalo wykryte przez nia po tym jak powieziałem o dziecku

Gość hghghjk

Pisze raz jeszcze - skoro masz inna, zajmij sie tylko nia i nie opisuj sytuacji z ktora nie mozesz sobie poradzic bo jawisz sie wszystkim jako nieporadny dupek. AMEN !

Gość jestescie azem zalosni
a t autorze sie złościsz bo jest ci po prostu głupio ze wie o twoich problemach finans ze wie o twoich kłamstwach i ze wie ze jestes dupkiem:O