Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewinna i chyba naiwna

chłopak czy rodzice?

Polecane posty

a ile jesteś z tym chłopakiem? co cię trzyma u gdzie są rodzice i co będziesz robić tam gdzie jedziesz? weźże zrób sobie posdumowanie plusów i minusów, co my ci mamy powiedzieć :O

matka mówi że on jest chytry, że nie całuje jej w reke, ze do niczego sie nie nadaje wczesniej 2 razy mówiła mi ze bede cierpiała, przy 2 wcześniejszych zwiazkach, i 2 razy miała racje a teraz... myśle że się myli, mam dośc tej sytuacji, rodzice się wciąz w coś wpierdalają dochodzi do tego że chłopak chce jutro się ze mną spotkac choć niechętnie u mnie w domu, a matka mówi że jest sobota, trzeba sprzątać, i że on ją wpienia

Gość .........wtf............
A ile jest racji w tym ,ze go nie lubi??

mysle że go nie lubi, bo wciąz namiętnie zastanawia się czy ktoś już posówa jej cureczkę czy nie, a nie powinno jej to obchodzić, bo córeczka ma już 26 lat!!!!!!! o wszystko się czepia moja matka nawet o to ze chłopak nie chciał kolacji, tylko wracac do domu

Gość jou łumen
zalezy ile masz lat.. jesli masz 15 to rodzice. Po drugie, rodzic zawsze zostanie rodzicem, chyba ze jest powalony i w dodatku starej daty.

Myślę, że powinnaś zamieszkać sama, 50 km od rodziców i 50 km od chłopaka, czyli gdzieś w połowie drogi. Wtedy osiągnęłabyś idealny kompromis. Miałabyś bliżej do rodziców, bliżej do chłopaka i wolną chatę na sobotnie imprezy z koleżankami. Polecam się na przyszłość! :)

Gość .........wtf............
Masz 26 lat a piszesz jak 16latka , tyle moge powiedziec w tej kwestii ,bo nie ma tu jasnych argumentów ani przedstawienia sytuacji🖐️

Gość jou łumen
i ty dalejk mieszkasz z rodzicami!??? od razu mówie, do pracy i mieszkać z facetem! sprawdz go. A jak nie wypali to wynajem mieszkania i powiedz rodzicom - "jestem dorosła, pora, żebym sama decydowała, jak przezyję zycie" JESTES ZA STARA ZEBY Z RODZICAMI MIESZKAĆ!

hmmmmm tu gdzie mieszkam jest straszne bezrobocie, mama jest strasznie chora i mnie szantazuje psychicznie, moja rodzina jest wieżaca, gdybym zamieszkała z chłopakiem na kocia łape, nie zaakceptowaliby tego :( nie chce stawiac sprawy na ostrzu zoża, a jest coraz gorzej