Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie do końca to ogarniam

dlaczego z moich podatków ma być renta dla rodziny policjanta?

Polecane posty

Gość nie do końca to ogarniam

Nie kumam tego. Dlaczego teraz z naszych pieniedzy rodzina tego zabitego policjanta ma otrzymywać renty, świadczenia i inne dodatki?? Niech mi to ktos logicznie wytłumaczy. Przecież teodszkodowania powinnay płacic rodziny tych zwyrodnialców za to że tak swoich smarkaczy wychowaly. A jak ich nie stac to w pizdu zlicytować ich mieszkania i na dworzec mieszkac.

Gość mejbe- bejbe
a Ty z czyich podatków bedziesz miała emeryturę lub rente??? Z pieniędzy naszych dzieci!

masz okazję , nie do odrzucenia.Otóż możesz złożyć zapytanie do radnego bądź do posła, na którego głosowałaś:D Jeśli nie głosowałaś, to masz prawo dowiedzieć się tego w MSWiA 🖐️

Gość vkml.cdca
W sumie niech rodzice płacą za to co dzieci zmalowały. Ja też będe brał emeryturę z naszych pieniędzy ale ja jak narazie odprowadzam na to podatki a nie zabijam ludzi po przystankach . . .

Gość dlatego ze...
policjant służy całemu społeczenstwu, równiez tobie tepa strzało!!

Gość vkml.cdca
jak narazie to mi wyslużyli pare mandatów i niepotrzebnych kontroli na ulicy

Bo żaden zasrany kretyn się nie zainteresował jak jeden człowiek zareagował prawidłowo. Jak byście ie dali się gówniarzom zastraszyć to on by nie zginą i nie trzeba by renty płacić... A zginą po to żebyśmy nie bali się naszych dzieci z domów wypuścić. Przynajmniej dwóch zwyrodnialców mniej po ulicach chodzi czy ta renta to taka wysoka cena za to?

Gość zostaw w spokoju rodzine tego
policjanta, na pewno woleli by jesc suchy chleb i nie uzyskac prawa do renty a juz na pewno nie w ten sposob. Zastanow sie jakim prawem mamy do konca zycia utrzymywac tych bandytow z naszych podatkow, zapewnimy im calkiem wygodne zycie za to ze w bialy dzien, w sercu duzego miasta przy milczacym pozwoleniu innych, jeden czlowiek zamordowal drugiego bo tak... nawet rodzina i corki pana Andzeja beda solidarnie dorzucac sie do sakiewki na koryto dla kata ich syna, meza i ojca.

A jak myslisz,czy on nie placil podatow?,ponadto pewien staz pracy mial,wiec skladek tez mu sie nazbieralo na przyszla emeryture.