Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gxfbfdbfdfbh

Byłam na randce z facetem, poczym podszyłam się pod inną i pisałam z nim

Polecane posty

Gość gxfbfdbfdfbh

Na randce mówił mi że jestem śliczna i zgrabna. Rzeczywiście nie mam kompleksów, było mi miło ale to nie koniec. Zobaczyłam przypadkiem jego konto na innym portalu, napisałam jako jakaś tam Hanna pomyślałam że może się czegoś o nim dowiem. Wysłałam mu fotki, nie moje ale jakiejś innej ponad 30 letniej pani. Specjalnie wybrałam takie niekorzystne. Naprawdę były brzydkie. A on jej napisał- Jesteś PIĘKNA! Chcę sie z toba spotkać. Kurde, teraz już nie wierze w komplementy, zdesperowany, chcący poderwać kogokolwiek facet posunie się do każdej manipulacji. Dziewczyny, nie wierzcie w komplementy i czułe słówka, facet wie że na to tylko czekacie. Nawet ten najgłupszy wie że jak powie "jesteś piękna" to szybciej osiągnie swój cel.

Gość Milaszka
Nie pasowalo mu mowic jestes brzybka kochanie...

Gość gxfbfdbfdfbh
Kurde, ale tamta babka wyglądała beznadziejnie. Faceci to wstrętni kłamcy :( do seksu im uroda nie jest potrzebna na to wychodzi.

Tiaaaa Witamy w prawdziwym świecie...

Gość gxfbfdbfdfbh
nie wkurzajcie mnie tylko niech ktoś zaprzeczy że nie wszyscy kłamią co do wygladu.

i tych chcesz żeby on po 1 randce przestał randkować z innymi? bo rozumiem że to portal z randkami. Bez sensu. Przecież tak długo jak się nie zadeklarujecie to się tylko spotykacie żeby sprawdzić jaki ktoś jest i to nic nie znaczy.

Gość gxfbfdbfdfbh
Nie w tym rzecz że sie spotyka. tylko jak można pisać do osoby z naprawdę nieładnym zdjęciem że jest piękna? To że mi mówił komplementy jest OK, ale nie do takiego zdjęcia tamtej baby!! Specjalnie mu wysłałam taką fotę żeby mu sie na pewno nie spodobała a jemu sie spodobała. On był bardzo napalony , widać obiekt był mu obojętny.