Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loveme

Napisać mu?

Polecane posty

Gość Loveme

Witam, jakiś czas temu rozstałam się z chłopakiem. Jednak on po czasie powiedział mi, że tego żałuję, że zrozumiał itp. i że chcę się spotkać. Umówiliśmy się, ale jemu coś wypadło, przeprosił i napisał, że da znać kiedy będzie miał czas - nie zrobił tego. Chciałabym dać mu do zrozumienia, że nie będę wiecznie czekać. nie mam możliwości pogadać z nim, więc chciałam mu napisać, że jak do tej pory nie znalazł czasu, to już pewnie nie znajdzie. I jak następnym razem wpadnie na pomysł, żeby do mnie napisać, to ma sobie darować. Mam pisać, czy po prostu zostawić jak jest? Ważne jest dla mnie to, że nie chcę mieć już nic z nim współnego, chcę zapomnieć, choć na pewno będzie to trudne, bo go kocham, ale nie chcę być jakiś jego 'przytankiem' gdy chcę to jest ze mną, a jak nie to nie. Pomóżcie! z góry dziękuję.

Gość diamentowa perła
zostaw tak jak jest. nie napisał, bo nie chciał.

Gość manuhao
odpusc sobie, jak bedzie chcial to sam niech zabiega a wtedy sie zastanów czy warto

Gość Lilly Ewellin
oczywiście, że nic mu nie pisz:O faceci nie bawią się w gierki, także nie licz na to, że skoro nie pisze, to może się czegoś obawia... nie pisze, bo jak ktoś wcześniej zauważył NIE CHCE!!!