Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina kwasniewicz

czy wasi faceci takze uzywaja waszych komsetykow??

Polecane posty

Gość alina kwasniewicz

zastanawia mnie czemu moj facet zamiast kupic sobie swoj dezodorant uzywa mojego i dobzre mu,mojej kolezanki facet nosi jej kapcie po domu hehe a u was??zdarza sie to:P??o zapomnialam o tym ze moj tez przywlaszczyl sobie moj reczmnik

Gość alina kwasniewicz
kupilam mu meski dezodorant zeby mial swoj w koncu:P

Gość alina kwasniewicz
piszcie dziewczyny nie wstydzic sie:P

Gość cdsvds
moj uzywa mojej pomadki do ust NIVEI ale brat tez, wiec to chyba nic dziwnego chociaz mnie strasznie brzydzi.

Gość a jaaaaaaaaa
no mój też używa mojego ręcznika :O - nie znoszę tego Używa mojego kremu do twarzy i :D żelu do higieny intymnej :D A żeby było śmieszniej to umył sobie głowę tym żelem :D :D. Wchodzę do łazienki a on ma w rece mój żel. Ja na to :a ty co będziesz z tym robił??? Jak to co -głowę myłem. Jak mu powiedziałam do czego ten żel służy to się mu głupio zrobiło :D :D Ale za to go kocham- mój (nieudacznik czasem) :)

Gość alina kwasniewicz
heheh dobre moj brat tez pomadki uzywal ale nie mojej na szczescie...zapomnialam ze golarki tez ode mnie zabiera(facet moj)

Gość alina kwasniewicz
hehe obrze ze jeszcze skarpet ani majtek nie uzywa moich...a ostatnio sobie obcinal pazury u nog jakies 2 dni temu i teraz sprzatalam chalupe i chcialam wyrzucic koperte w ktorej znalalam obciete pazury....:o

Gość swieta
to są mamisynki, czekają aż dziewczyna się ulituje i mu kupi, tragedia, wstyd mi za takich facetów, zachowują się jak królewicze, nie dajcie się, pewnie jeszcze sprzątacie po nich frajerki, to jest brak ogłady i charakteru, mamusia nie nauczyła

Gość alina kwasniewicz
hehe akurat moj z uwagi na swoja prace nie ma czasu na lazenie po sklepach a zmywac po nim zmywam nawet mu ugotuje :P