Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie moge ne wyttttrzymam

jutro spotkanie! Nie moge spać chce mi się plakać na samą myśl że mnie odrzuci

Polecane posty

jutro mam sie spotkać z chopakiem ponanym przez internet ! pisze tu bo nie moge zasnąc ! boli mnie brzuch glowa i chce mi się płakać kiedy pomyśle że to może jutro się skoncyc jesli mu się nie spodobam ... dawno nikt nie poświęcal mi tyle uwagi i boje się ze nie poradzę sobie jeśli on mnie nie zechce :( marze tylko o tym ze będzie dobrze a z czasem coraz lepiej ze będzie częścia mego życia ! boje się że się mną rozczaruje ze mu się jednak nie spodobam ze uzna iż to nie to :(

Gość senioreeta2909
takie chwile sa najpiekniejsze - troche zaazdroscze, stały zwiazek tego pozbawia. watpliwosci sa normalne, oczywiscie zyzce ci powodzenia :) al gdyby coś mialo pojsc nie tak.. nie zalamu sie szukaj dalej, albo daj sie znaleźć.. musi być iskra a nie tylko ładne zdjęcie. jeżeli bedzie miedzy wami chemia to świetnie, jeśli nie to musisz to zrozumiec.

Gość 32 na karku
Zbytnio się nakręciłaś. On też może Ci się nie spodobać.

najpiekniejsze ? matko !! to najgorsze chwile! boje sie bo wyslalam mu najlepsze zdjęcia kilkanaście ale najlepsze co jesli uzna ze naprawde nie wyglądam tak dobrze ? co jesli mnie idealizuje ?

Gość 32 na karku
Zawsze idealizujemy, szczególnie przez internet.

nawet widząc kogoś na wielu fotkach i rozmawiając codziennie przez ponad 2 misiące ? czyli co ?? zawsze powinno byc rozczarowanie ?? :( matko :(

Gość senioreeta2909
spojrz na to tak.. odchodzisz od zmysłów adrenalina buzuje, fantazja pracuje.. nastaw sie na "przygode" tn - uda sie to swietnie.. nie? to trudno nie on jeden chodzi po swiecie. znaj swoja wartosc. i tak nie zdjecie ma tu znaczenie a to jak wam ie rozmowa potoczy.

no wlasne rozmowa !!! boje się ze ze stresu nie będe sobą!!! a chce gdyz normalnie zawsze slysze ze mężczyzn urzeka moj osobowośc poczucie humou a tutaj nie moge sie wyluzować bo on jest wyjątkowy jest taki jakiego sobie wymarzyłam ... jest idealny dla mnie :(

Gość senioreeta2909
dasz rade :) wkonu nie zaczniesz chyba kłamać zeby mu sie przypodobac? jezeli bedziesz wyrazala szczere opinie, komentarze znajdziecie wspolny jezy.. zainteresowania itp wszystko pojdzie jak po malse. obys ty ni sie nie rozczarowala

Gość 32 na karku
Nie musi być rozczarowania, ale przez internet nie mozna tak do końca kogo poznać. Prawdziwa "weryfikacja" zacznie sie od jutra. Może spróbuj zasnąć. Po co być zaspany?;) Zaczniesz ziewać i pomyśli, że się nudzisz.:D Powodzenia.:)

nie moge naprawde ne moge zasnąc :( choc troche mnie podbudowaliście a wy ?? macie takie doświadczenia ??? a jesli kobieta np okaze sie nie tak atrakcjna jak na zdjęciach ktore były ladnie upozowane i troche rozczaruje a nadrabia osobwościa inteligencja ambicja poczuciem humoru a chlopak jest naprawde normalny nie jakiś figo fago co to szuka modelki i gwiazdy to myslicie ze jst szansa ?? wiem ze durne pytania zadaje ale ja teraz nie myśle racjonalnie :(

Gość senioreeta2909
to nie wyboo mis.. czas na próbe charakterów. ja osobiscie zawsze mialam okreslony "swoj typ" az tu nagle poznalam kgos, cos zaiskrzyło i choc nie jest fizycznie taki jakigo sobie zamarzylam to jest moim ideałem. zobył mnie inteigencją, romantyzmem, czułością i delikatnością.. a nie mięśniami, autem czy pozycją ;] badz soba!

kurcze wieM !! wszystko to iem a czuje sie jak dziecko we mgle ! jakby to była moja pierwsza randka ! to idiotyczne ! ale mialam juz jedno spotkanie z netu i powiedzial ze na zdjęciach wyglądam inaczej :( i nic z tego nie wyszło :( nastepny znowu sie zakochał ale to ja nie chciałam kolejny niby ok ale nie bylo nastepnych spotkań ! i teraz on !!! boje sie ze z tych fotem tez sobie mie wyidealizował i rozczarowanie będzie tak silne ze nawet gdybym miała IQ 200 to by nic nie dało : ( on jest bardzo atrakcyjny !!

Gość senioreeta2909
pomysl ze on teraz moze tak samo iedzi i sie denerwuje z tych samyc powodów.. ;] bedzie ok, daj znac jak poszło specjalnie jutro zajrze :) dobrej nocy

dzieki kochana :) dam znac o ile ... nie będe zakladac topiku "moje zyciesie zawaliło " heh wiem przesadzam ale... echhh ide spac dzięki :*

Gość senioreeta2909
pamietasz ze mialas dac znać jak poszło ? ;] dalej trzymam kciuki.