Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nnnoo

zupka

Polecane posty

Husky - dobranoc, bardzo mi przykro :O A wracając do tematu - noooo wiesz, on z tobą był, jak ty się leczyłaś :D

ja bardzo go kocham, ale do niczego zmusic nie moge. on nie chce sie isc leczyc. w tym problem - ja bym czekala i byla z przy nim wiecznosc. ale tak? blokada na seks, emocje, szczerosc, leczenie.

ja to sie chyba juz spac nie klade! sic :o

W zasadzie wstajesz za godzinę :O Hmm, i nic a nic nie jest w stanie go przekonać do poważniejszego przyjrzenia się sobie samemu? Kurka. Klincz.

szczera rozmowa!!!!!jak mozna nie chciec miec sexu z bliska osoba??? od czegos ma chyba te blokade,nie???

no z powietrza sie nie wziela, ale jakbym napisala z czego to podejrzewam jak wiekszosc moich znajomych stwierdzilibyscie ze to dziwak do etej potegi. ale coz, serce nie sluga. ja sie chyba az nad to uzewnetrznilam na kafe i czuje sie z tym niezreczine :P

ale tutaj wchodzi moja mum..... dlatego nawet nie moge poddac sie trendowi i zjecia nie wstawie w stopke :P

husky......nikt Cie nie zna osobiscie wiec czym sie przejmujesz??? a najlepiej to napisz do znajomej z kafe na maila:D

tyle, ze ja sobie z tym wszystkim u siebie wewnetrznie, w glowie daje rade:) pozatym mam terapełtełe nie? a no moja mum, od kiedy zalozyla sobie interneta i kompa kupila, pomijajac, ze sie ciagle madrzy bo cos tak wkolko wyczyuje to mnie wysledzila na facebooku i gg i okolo 23 zawsze dostaje wiadomosc o tresci "jeszcze nie spisz??? spac, bo jutro do szkoly nie wstaniesz". eh...

a na kafe wchodzi, naszczescie jedynie na "diety" i ekhm.. erotyczny. no i nie wie ze Husky to ja :P pozaty nie te godziny egzystencji na kafeterii :D

husky....mam na erotycznym??? to masz fajna mame!!!!:D musi byc babka z jajem!!!:P

to ile razy dzwoni ( a ja nie "moge odebrac") juz nie wspomne. ok dzieciaczki :D poloze sie na te poltorej godzinki. :*:*:*:*:**:* naszczescie prawie caly dzien przespalam wiec nie bedzie tak zle. buziak dla was :)

no mama jest the besciarska. wyglada jak moja starsza siostra hehe nikt nam nie wierzy ze to moja mama.. ale mistrzostwo polski w jednej dyscyplinie sportu (nie powiem jakiej), robi swoje.. z ciala heh. uciekam dzieci :*

zupcia.....ja Ci moge potowarzyszyc.....ja mam dopiero wieczor i ogladam hokej :D