Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winna a nie chciałam

Chyba przesadziłam i to koniec nas? co robić????

Polecane posty

Gość winna ale nie chciałam
przepraszam za błedy:(-pospiech:)

Gość może miał inne plany na noc
wróci. kup mu książkę Robert Alter "dobry mąż". :P mój przeczytał trochę (reszty mu się niestety nie chce), ale trochę zrozumiał. 35 zeta w empiku.

Gość winna a nie chciałam
akurat lubi czytać:) dzięki:) no trzymaj kciuki teraz, zeby szybko zadzwonił i chciał pogadać..:)

nie zadzwoni za szybko. będzie zgrywał twardziela.:P ale kciuki za was trzymam.

dzieki za trzymanie kciuków:) ma dzis sporo pracy, wiec pewnie dlatego nie zadzwoni za szybko... ale poczekam...:) oby się wszystko dobrze skonczyło!! dziekuje wszystkim za zainteresowanie i pomoc:)

napisz jutro co tam u ciebie.:) powodzenia. i nie denerwuj się, bo ten twój despota cię przecież kocha.

dam znac nawet dzisiaj:) no kocha, kocha..:):)

Witam:) piekna pogoda dzisiaj u mnie:) melduje, ze wczoraj wrócił do domu:) czekałam na telefon i szlag mnie trafiał!!! nie dzwonił, i nie dzwonił...i w końcu około 21 szej wrócił do domu:) na progu powiedział, ze przeprasza, ze mógł mi wyjasnić...ze bedzie bardzo poźno..itd. Ja tez Go przeprosiłam, ze tak mnie ponioslo..:( powiedział mi tez, ze się przeraził jak mu powiedziałam o tej wyprowadzce.. bał się, ze rzeczywiscie mówie prawde.. tym bardziej, ze jak wrócił wtedy o 3 w nocy, to tylko się połozył obok mnie spac.. nie zwracałam na Niego uwagi i pomyslał, ze naprawde mówiłam powaznie. och... ciesze się, ze wszystko wyjasnione:) dzieki za wsparcie i trzymanie kciuków...:) a i dzieki za rady, zeby nie pisac, nie dzwonić...powiedział mi, ze dobrze, ze się nie odzywałam przez cały dzien, bo miał czas przemyslec to jakim jest dupkiem:P a gdzybym się odzywała i Go meczyła-to byłby zły na mnie...:) dzieki!!!!

a nie mówiłam :P miłej niedzieli życzę.:)

Gość jakijestsens
czasami zastanawiam się dlaczego tyle kobiet nie rozumie jak ktoś im cos delikatnie daje do zrozumienia. zamiast się wycofać lub uciszyc to strasznie sie narzucają przez co są denerwujące. tyle moich kolezanek nie pojmuje jak im tłumacze a pozniej beczą ze nie moga znalezc faceta.

Dzięki:) równiez miłej niedzieli życze:)