Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalina20 kicia

czy kazdy facet lubi niegrzecznie w sypialni? bo ja chcialabym

Polecane posty

Gość michalina20 kicia

bo ja chcialabym ubrac na randke ponczochy samonosne, przykryc je spodnica tak zeby nie bylo widac i jakas skromna bluzeczke. kiedy pojedziemy do niego i zacznie mnie rozbierac wlasnie. mam nadzieje ze sie ucieszy? czy faceta to sie podoba? ogolnie nie mamy grzecznego sexu, ja jestem ulegla on mnie dominuje i to bardzo ostro wiec sa duze szanse ze mu sie spodoba? poradzcie

Gość ZuzaZuziazuzunia
to randka? to nie jestescie razem i tak o .. sypiasz z nim ??

Gość bardzo dobry pomysł

Gość michalina20 kicia
jestesmy ze soba ale nie dlugo, dwa tyg. i tutaj gdzie mieszkam (usa) kazdy zwiazek zaczyna sie w ten sposob. ale to nie dotyczy pytania wiec nie bede rozwijac

Gość dziewczyna facetea...
a co to znaczy ze dominuje a ty jestes uległa

Gość bardzo dobry pomysł
pończochy zawsze kręcą facetów, ubierz je koniecznie i przezroczysta bieliznę, to działa jak płachta na byka

Gość ZuzaZuziazuzunia
HAHA :D jesteście dwa tyg ze sobą i sypiasz z nim, bo " tak sie tam związek zaczyna". mogłabyś pokazać jakiś pozytywny obraz Polski za granicą :O potem nie ma co sie dziwić, że tak o nas mówią a nie inaczej ;/ .. przez takie jak Ty właśnie.. fuj ;OOO

Gość ZuzaZuziazuzunia
obraz POLKI za granicą* miało byc

Gość tak tak jak
założysz pończochy,to będziesz bardzo niegrzeczną dziewczynką

Gość ciornyj
Pewnie ten Twój kochanek jest wyjątkowo nie-biały. Nasze krajanki, w wyniku błędnego zrozumienia lub niedosłyszenia myślą że są ładne, a naprawde chodziło tu o łatwe!... Easy like polish girl

Gość urbanistyk
HAHAHA :D

Gość michalina20 kicia
po pierwsze nie jestem do konca polka mam ojca ktory tutaj mieszka imie nazwisko i imie amerykanskie i mieszkam tutaj od urodzenia wiec nie wiem z jakiej strony jestem polka? mam troche polskiej krwi ze strony mamy i umiem pisac po polsku oraz mowic dzieki niej ale to by bylo na tyle, mentalnie w ogole nie naleze do polski i bylam tam raz. i nie nie preferuje czarnych. 2 tyg w zwiazku jest dla mnie wystarczajace na sex, moja sprawa. i po co w ogole dyskutujecie skoro nie jest to na trmat.

Gość mysza26i
Prawda, wyjadą za granice to kur w ią się niemiłosiernie. Wstyd mi sa moje rodaczki i wszystkim polką psują opinie.

Gość ciornyj
Nie wypisuj mi tu bajek. Pojechałaś pewnie na pare miesięcy i picza zaczęła swędzieć. Jak nie gustujesz w czarnych to na pewno w meksykańcach! Nie wracaj do mojej umiłowanej Polski zbrukana istoto! Jak już wrócisz to do klasztoru i trzymaj się od polskich mężczyzn z daleka!

Gość Monnniaa
Odczep się od kobiet!!!!!!! Jesteś zazdrosny że wola kogos zadbanego z zagranicy niz was. poaztym kazda ma prawo do miłości!!!!

Gość budowlaniec
ale autorka michalina nałgała o swojej narodowości, amerykanckim imienu i nazwisku. Do tego wyrzekła się Polskości i parzy się z brudasami zza oceanu. Widzisz i nie grzmisz!!

Gość ZuzaZuziazuzunia
"dla mnie 2 tyg to wystarczające na sex" haha niezła niunia.. swoja drogą byłaś w Polsce raz, ale widzę, że świetnie po Polsku rozmawiasz, no nie ma co ;P wstyd mi naprawdę, bo nie mówiąc już o Anglii gdzie się puszczają, ale nawet W USA pokazujecie, ile są rzekomo warte Polki i to fajne nie jest... a skoro to Twoja sprawa z kim i po jakim czasie idziesz do łóżka to twoja sprawa, co tam zakładasz na siebie ;] a nie nasza ;] ;] ;] skoro tam się związek od sexu zaczyna to zapewne na temat ubioru w łóżku też są jakieś normy, zasady itd :P popytaj sąsiadek :P my Polki (nie wszytskie) nie zaczynamy związku od sexu ;)

Gość ciornyj
Zuza... :* Trzeba połączyć siły, kobiety i faceci i wspólnie tępić kur.est.wo.

Gość ZuzaZuziazuzunia
Zuza to tylko taki nick :P Magda mam na imię :) a jak, nie inaczej ;))

Gość ciornyj
ja tez znowu taki czarny nie jestem, jak by to wynikało z mojego nicka. Jestem wręcz biały jak personalny w młynie! Ale to normalne wśród heteroseksualnych mężczyzn mieszkających na tej szerokości geograficznej o tej porze roku...

Gość ZuzaZuziazuzunia
ciorny ryj :D:D:D

Gość ciornyj
no a jak, kominiarz jestem. Pozatym чёрный----> ćjoRnyj -----> ciornyj :D:D:D

Gość Anna_Maria_d
A zabezpieczasz się chociaż?

zauwazyliscie ze laska jest z gosciem dwa tygodnie i szuka urozmaicenia he he he..... a seks bez milosc tfu ....tfu..precz z ładactwem

Gość jakas puszczalska latwa
taka mloda i juz sie sypie jak stare prochno

Gość ZuzaZuziazuzunia
:O

Gość mala lafirynda

Taaaa w stanach każdy związek i od razu sex :D (chyba na filmach) Pewnie też się zdarza ale znajomy będąc w stanach na studiach był w ciężkim szoku jak spotykając się z dziewczyną 3 tyg zaproponował jej sex a ona mu na to że bardzo chętnie ale jeszcze z dwa mc odczekają i pójdą razem do przychodni przebadać się i wtedy się dopiero zgodzi :D. Poznając dokładniej tam ludzi okazało się że jest to dość powszechna i zyskująca dużą popularność w stanach praktyka. Więc to wszystko zależy od środowiska i ludzi..... No i od szacunku do drugiej osoby bo jak by nie było sex z jedną osobą daje obecnie nieraz wynik jak by się z setką było!!! A co do tematu to nie nie każdy lubi niegrzeczne zresztą większość lubi takie które potrafią się zmieniać i być albo grzeczne albo niegrzeczne. Tak jest ciekawiej.....

Gość taka co idzie do lozka
szybko jest latwa