Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmaaarzoonaaa

co myslicie o tej sukni?

Polecane posty

Gość mam ja
lezy idealnie wyglada bosko czuje sie w niej jak aniol to idealna suknie dla panny mlodej

Gość nikooola
titol

Gość migotka87.08
mam praktycznie identyczna:) niestety ta suknie maggie soretto nie jest na moja kieszen - nowa od 6000 tys w gore:) znalazłam taka w Tarnowie... ma troszkę pozmieniane szczegóły... ale to dobrze:) jesli jestes wysoka i stosunkowo szczupaka bedzie wygladać rewelacyjnie:) ja mam 170cm ... waga.. 58kg ... wymiary: 93, 74,93:) na niskich osobach wyglada ladnie ale nie zachwyca:)

Gość a to moja..
nikt sie nie wypowie na temat mojej sukni????????

Gość migotka87.08
odważna... tyle... :) ja bym takiej nie założyła... :) ale wybór nalezy do Ciebie:)

Pierwsza ładna- ale kup oryginał nie marną podróbkę z chin. A druga ta czerwona nie bardzo;/

piękna ta pierwsza, tylko mam wrażenie, że trzeba mieć do niej... "ładne plecy" :) Ja jestem chuda jak szczapa, więc na mnie wyglądałaby komicznie :D Druga krój ma fajny, tylko kolor odważny :)

Gość blueray
piękna jest ta pierwsza, mam bardzo podobną, maggie sottero RD1044, tez jestem wysoka i dosc szczupła, ale 6tys nie dałam:P

wlasnie jakis czas temu pokazalam ja tez na kafe. ja mam taka i kupilam ja bez zastanawiania :) mam tylko nadzieje, ze nie spotkamy sie w tym samym kosciele :D jest boska, ale nie boj sie nie wydrapie Ci oczu :D

Gość Prośbaa
Mam pytanie co do tej pierwszej sukienki. Czy zamawiałyście ją za pośrednictwem internetu? Czy z w sklepie? Bardzo prosiłabym o jakieś namiary na stronę internetową czy też sklep. Czy wcześniej mierzyłyście tę sukienkę? Nie ukrywam, że jest to też moja wymarzona sukienka ale boję się ją kupić bez mierzenia, boję się tez że szyjąc ją w jakiejś pracowni nie będzie taka piękna jak na zdjęciu.

Gość alfabetagama
ladna!i chyba maggie sotero?:)

Gość blueray
znalazłam taką strone, z dosc przystępnymi cenami, nawet kiedys myslałam, ze jak nie znajde mojej, to zamówie przez tą strone, w sumie za niecałe tysiąc złotych, czasem 500 mozna sprawdzic, a jak przyjdzie jakas nie bardzo, to jeszcze mozna kupic ze sklepu. http://www.topbridaldress.com/home.php?cat=35 . nie mam pojęcia, czy strona jest rzetelna:/

Gość Prośbaa
Ja widziałam w różnych ofertach na internecie (np. na allegro) że szyją ten model sukienki, ale zastanawia mnie to czy bardzo się one różnią od tej oryginalnej. Fakt że cena oryginalnej jest oszałamiająca. Może więc któraś z Was ma już sprawdzoną pracownię, w której uszyto jej taką sukienkę niewiele odbiegającą od oryginału, a za przystępną cenę? Będę wdzięczna za odpowiedź i z góry dziękuję :)

Gość blueray
do normalniej krawcowej bym nie poszła, bo juz widziałam moją wymarzoną suknie robioną na wzór oryginalnej i jakbym ja ją zamówiła, to bym sie chyba załamała. te ze stanów, czy chin możliwe, ze są pokątnie robione w fabrykach producenta.powodzenia

Gość do autorki tematuuuuuuuuuuuu
Będziesz się decydowała na oryginalną suknię czy szyła u krawcowej?

Gość sukienka przepiękna

Gość jeśli szukacie interesujących
sukienek, i tanich chociaz bez mierzenia ale szytych wg waszych podanych wymiaroww, to zparaszam suknie bezpośrednio od producenta, tanio .. zapraszma na e-mail AnnaMariaShop@wp.pl