Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaznadwaga...

Schudne stosujac sie do tego? Prosze o odpowiedz

Polecane posty

Mam 17 lat, 180 wzrostu i jakies 86 kg :( 5 posilków dziennie, jakies lekke, zero slodyczy, ewentualnie od czasu do czasu cos bardzo małego(niestety, słodycze to moja najwieksza zmora..:() + bede robic 6 weidera, i gdy tylko roztopi sie snieg bieganie.. Stusując sie do tego, ile schudne do końca postu?

stosując* oczywiście..

Gość njebjesko
ja tak robie 2 tydzien i dupa tam,nic nie chudne :(

naprawdę? cholera :(

Gość njebjesko
kazdy ma inaczej,moze tobie pomoze,ja jeszce bede próbowac,musi zaczac działac!

Ile masz lat? Trzymasz sie diety? U mni ebedzie baaardzo ciezko :(

Gość njebjesko
ja mam 33 lata,ograniczylam wszystko co mocno kaloryczne ,slodyczy wcale nie jem,i nniicccccccccc

O ile ktos zaraz tego tematu nie skasuje, to mozesz tutaj pisac jak Ci idzie, trzymam kciuki, by waga poszła w dol :)

Gość njebjesko
oki bede pisac bo teraz musze znikac.powodzenia tez!

Gość njebjesko
wlasnie wstalam,spalaszuje jakies dobre śniadanko,pocwicze,zjem zupke na obiadek,i do pracy,a wpracy tylko 2 kromki chrupkiego pieczywa i owoc,tyle,jak wracam to nic juz nie jem,i mam nadzieje,ze zgubie cos w koncu. pisz jak tobie idzie:)

Gość k.kobieta
Pociesze was ;) ja od 26 stycznia do 18 lutego schudlam 4 kg, a dzieki czemu? dzieki temu,ze jem sniadanie, obiad i kolacje. Tylko tyle, kolacja o 17:30. Jem sporo nabialu, sporo hm czyli na kolacje lub na sniadanie, a ten nabial to bialy ser, nie zaluje sobie, polewam miodem lub dzemem poniewaz brakuje mi slodyczy, ale.. chudne, wystarczy jesc regularnie.. i nie opychac sie az do bolu brzucha. Poczatek byl straszny ale po tygodniu juz bylo ok. Robie jeszcze brzuskzi i przysiady ale tlyko po to,zbey lepiej czuc sie psychicznie gdy podjadam jakies tik taki czy Holsy hehehe

Gość njebjesko
tak dzieki za pocieszenie,oczywiscie gratuluje,ale u mnie to z ta kolacja nie wypali,bo ja mam przerwe w pracy o 19,i nie da rady jesc inaczej,bo tez bym chciala nie jesc przed 18sta

Gość k.kobieta
..ale wiesz, skoro pozno konczysz prace to i pozno chodzisz spac, wiec nie wazne czy jemy o 18 czy 19, wazne zeby minimum 3h przed snem i zbey kolacja byla lekka, wtedy mniej intensywnie pracuje nasz org. Generalnie prawda jest taka,ze nie tyjemy od tego o ktorej jemy.. tlyko do trego jaka ilosc kcl dziennie przyjmujemy- proste :) wiec jezlei zjesz sobie po 19 lekka kolacje.. twarozek, płatki, surówke z marcheweczki itd itp dlugo by wymienic a nie bedzie to przekraczalo hm 300kcl to bez obaw ;)