Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

night-watchman

LEK NA CZARNE ZASKÓRNIKI

Polecane posty

Czy ktoś podałby mi nazwę leku na czarne zaskórniki na nosie?By ich się zupełnie pozbyć i ich wgl nie było? Przez te chore porady typu parówki,wyciskanie nabawiłam się naczynek i jeszcze większej ilości.... Mam dość :(

Gość annnnnnnna
niestety. cudowny lek nie istnieje;p;p sprobuj na poczatek zmienic kosmetyki na ''lzejsze'' a jedyny sposob zeby sie ich pozbyc tak fizycznie to ten opisywany przez Ciebie, jeśli sama sobie robisz taka krzywde to idz do kosmetyczki raz na jakis czas w miare potrzeby i mozliwosci

Gość ta niedobra pupa
sprobuj na poczatek zmienic kosmetyki na ''lzejsze'' Ja w ogóle się nie maluję, robie tylko maseczkę na te cholerne zaskórniki i niewiele daje... Zauważyłam, że lepiej wyłażą po wysiłku fizycznym niż tych parówkach... Ale też mam je i sa okropne. Więc kosmetyki to chyba nie powód zaskórników.

Gość mnie pomagają kosetyki morskie
czyli takie które zawierają sól morską dobra jest seria Oczyszczanie Perfecta Dax Cosmetics, najlepszy jest peeling w żelu z tej serii raz tonik stosuję peeling co drugi dzień, świetnie oczyszcza skórę z zaskórników wybierając peelingu szukaj takich w żelu, nie w kremie, najlepiej z minerałami morskimi lub algami one nie natłuszczają i nie powodują pryszczy

Gość ta niedobra pupa
ile ten peeling kosztuje?