Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepitka22

Co sądzicie o bluzkach i butach w pepitkę??

Polecane posty

Gość pepitka22

Ja bardzo lubię ten wzór. Świetnie się czuję w bluzkach w taką małą krateczkę, w butach również. Mam dwie pary - w granatowo-białą i żółto-białą kratkę. Chociaż przyznam, że kupiłam je już jakiś rok czy dwa temu i zastanawiam się czy mogę nadal chodzić w takich wzorach, czy są jeszcze modne. Proszę o rady:)

Pepitka ma to do siebie, ze powraca co jesien, utrzymuje sie przez zime a wiosna juz jakos dziwnie wyglada ;) Ale mozesz je nosic. Pepitka jest raczej ponadczasowym deseniem :)

Gość pepitka22
Dziękuję za tak szybką odpowiedź:) Przyznam szczerze, że czytałam już pare razy Twoje porady na temat mody na innych topikach i miałam nadzieję, że tu zajrzysz i mi coś podpowiesz, ale nie spodziewałam się, że odpowiedź dostanę tak szybko:D A mogę zadać Ci jeszcze kilka pytań odnośnie tego jakie fasony ubrań powinnam nosić do mojej figury? Doradzisz?:)

Akurat w udzielaniu takich porad nie jestem najlepsza ;P A co do szybkości mojej odpowiedzi, zawsze przed snem musze jeszcze sprawdzić co się dzieje w sieci ;)

Takie coś jest zawsze ok. Myślałam, ze masz na mysli tradycyjna pepitkę. To jest po prostu kratka, i to taka letnia raczej.

Gość pepitka22
Szkoda, że raczej w fasonach nie doradzisz... Jestem bardzo drobna, mam 22 lata, noszę rozmiar xs, chciałabym aby ubrania dodawały mi trochę kg, szczególnie w biodrach, bo mam wąskie. Może jednak uda Ci się podpowiedzieć??:>

Gość pepitka22
Tzn miałam namyśli tradycyjną, ale taką kratkę też;)

Gość pepitka22
163, ważę 46kg. Chciałabym przytyć, ale niestety nie udaje mi się:P

haha, i gdzie Ty masz problem? Laska! i juz. Jedyne co odradzam, to rzeczy ktoe beda Cie dodatkowo znizac optycznie. Czyli np. spodnie dziwej dlugosci (za kolano, do polowy lydki) to samo tyczy sie spodnic. Nie dluzsze niz przed kolano. Nie nosi botkow za kostke (chyba ze na szpilce)

Gość pepitka22
Gdzie problem? Ciągle słyszę, że jestem chuda, że mam figurę jak 15 latka, a mam 22 lata:/ Biodra i tyłek bardzo mały. Chciałabym wyglądać bardziej kobieco, mieć więcej krągłości. O małym biuście chyba nie muszę wspominać:P

Push up i po problemie. Dobrze skrojone dzinsy, na moim tylu idealnie leza te bershkowe a nogawki maja dobre na nizszych osob. Biodra mozesz podkreslic spodnicami olowkowowymi. Nos te z podwyzszonym lekko stanem, podkreslaj talie, mozesz nosic bluzki bufkami. Staraj sie aby figura miala ksztalt klepsydry, wowczas bedziesz czuc sie kobieco. A wiekszosc opini to pewnie zazdrosc. Jestes szczupla, i byc moze nie wygrasz z tym, wiec nie ma co sie przejmowac. Gorzej gdybys miala problem w druga strone.

Gość pepitka22
Dżinsy noszę zawsze biodrówki i lubię jak się trochę rozszerzają na dole lub ewentualnie są proste. Nie lubię rurek, bo wydaje mi się, że w nich to już w ogóle wyglądam jakbym miała dziecięce biodra i mega chude łydki, a takie rozszerzane na dole chyba trochę mnie pogrubiają. Dobrze myślę? Bluzki natomiast często noszę takie dłuższe, tuniki, ale staram się wybierać rozkloszowane na dole, żeby trochę dodawało w biodrach. Nigdy nie noszę krótkich koszulek, przed tyłek, bo mam wrażenie, że wtedy dopiero widać jaki jest mały. Jeśli już to noszę do połowy pośladków. Lubię nosić koszule, takie które w pasie się zwężają i najlepiej się czuję właśnie w takich w różnego rodzaju kratkę. Myślisz, że dobrze robię? A najlepiej czuję się latem, gdy zakładam bardzo krótkie spodenki i do tego trochę dłuższą bluzkę, wtedy wydaje mi się, że moje proporcje są wyrównane. Cieszę się, że mi pomagasz i udzielasz rad:)

Rurki wlasnie powiekszaja uda :) To rozszerzane nogawki wyszczuplaja. Natomiast tuniki noszone do spodni i to jeszcze takick o jakich piszesz, sprawiaja wrazenie ze wygladasz na jeszcze nizsza niz jestes. Jedynie zestaw letni jest moim zdaniem ok. Moglabys wrzucic zdjecie swojej sylwetki? Bo caly czas odnosze wrazenie, ze po prostu przesadzasz i poddajesz sie presji otoczenia. teraz ide spac, ale odpisze jutro. Zrob jakies zdjecie sylwetki i wrzuc je.

Gość pepitka22
Nie mam aparatu niestety:P Ale mogę wysłać Ci na przyklad na maila kilka fotek z wakacji, bo w sumie tylko takie mam:P Nie mam żadnych bardziej aktualnych:P Jest taka możliwość?