Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xvikiksma

witam czy moglam go czyms zarazic czy to tylko wysypka?

Polecane posty

Gość xvikiksma

witam kochalam sie z facetem i w krotkim czasie na czlonku ukazalo sie kilka takich plamek jakby wysypka: cos podbnego: http://img11.imageshack.us/img11/9929/27909670.jpg nastepnego dnia w wiezycie kontrolej u ginekologo stwierdzono u mnie zapalenie pochwy czy moglam go czyms zarazic czy co mu sie stalo? prosze o powaznie mnie potraktowanie bardzo sie boje

Gość hbjohpjk
to nic strasznego, faceta objawy zadko wyskakuja, a jak juz sie pojawiaja to i szybko znikaja ... Pewnie go to tez troche swedzi, Popros ginekologa o przepisanie dla niego dobrej masci, niech sobie smaruje , i popros o tabletke doustna na odkazenie, dla sibie i dla niego

Gość xvikiksma
kurcze bo teraz obwiniam siebie bo nie wiedzilam ze ejstem chora dopiero nastepnego dnia bylam u gina a on mowi ze to moze byc zapalenie czy grzybica u mnie dal mi dopochowowe a tu nagle mojemu facetowi takie cos sie pojawia, nie wiem moze sie otarl czy od seksu oralego to ma, czy to ja go zarazilam? dalam mu flukonazole jedna dzinie ale nie wiem czy przejdzie?

Niech idzie do lekarza. Co szkodzi. Moze grzyb a moze jednak...

Gość hbjohpjk
no przeciez piszze ci e tak, jak sie to stalo po sexie to pewnie sie zarazil, i ze musi ltknac tabletke doustna i posmarowac czlonka mascia, 2 razy dziennie , i ze nic mu nie bedzie , przejdzie mu to szybciej niz tobie , rany jaka ty ciemna jestes

nie leczcie tego! poczekajcie, zobaczycie co wyhodujecie a potem poróbcie sobie zdjęcia i na wrzucajcie na serwisy z obrzydliwymi deformacjami ;)